Eylül kaç çekiyor sen onu söylesene bir aklım karıştı @Harunnn60
Bugün eylül'ün sonu. 30 çekiyor pazartesi 2 ekim
hangi ayların 30 yaptığını unutuyorum hep teşekkürler tarihi ayarlıyorumda googleye bakmaya üşendim
hangi ayların 30 yaptığını unutuyorum hep teşekkürler tarihi ayarlıyorumda googleye bakmaya üşendim
Konu nehangi ayların 30 yaptığını unutuyorum hep teşekkürler tarihi ayarlıyorumda googleye bakmaya üşendim
Hayatın ms oldu senindeMs şarkı göndermeye tarih yazacamya cnm
hem benim övdüğüm baş yarışmacılarımdan birisin ama sen o mesajları görme ayollParmaklar ile bulma yönetimi var araştır onu
Dişi Acun olmak zor cnmHayatın ms oldu seninde
hem benim övdüğüm baş yarışmacılarımdan birisin ama sen o mesajları görme ayoll
Dişi Acun olmak zor cnm
her fırsatta çeyrekte olması lazım sokak sanati diyorumya ayoll hem ne zorluklarla akttım seni yarışmayaGöster o zaman zaten ilk hafta Rihanna Ariana sözün vardı onu bile tutmadın.
her fırsatta çeyrekte olması lazım sokak sanati diyorumya ayoll hem ne zorluklarla akttım seni yarışmaya
rihannayı başvuruda reklamını yaptım 1.haftayada emirle şeker portakalanı koydum
geçen sezon yarışmacı olmadın juri başkanı yaptım ayoll senin yerin ayrıAma sözün Rihanna ve Ariana'ydı sözünü tutmadın. Bu hafta telafi et bari.)
Sanki hayrına tutuyorsun işin gücün reyting dimi @Yiğitt ))
geçen sezon yarışmacı olmadın juri başkanı yaptım ayoll senin yerin ayrı
atacana uğulama jesti yapacam pazar gidiyormuş 3.hafta yine sevdiklerinden jest ayarlarım
Beni iftiralarına dahil edemezsin.Ama sözün Rihanna ve Ariana'ydı sözünü tutmadın. Bu hafta telafi et bari.)
Sanki hayrına tutuyorsun işin gücün reyting dimi @Yiğitt ))
@Yiğitt gibi destek ol sende @sokak sanati ne diyorsanız yapıyorum zatenBeni iftiralarına dahil edemezsin.
Hep @mrt-06 öncelikli zaten.s.s
@mrt-06 da 1.hafta seni öncelikli gösteriyor ayoll napacağımı şaşırdım iki koca bebek
Öncelikli olsam bana oy verirdi ya da ilk hafta senin herifini koymazdı Çiğdem sana da Yiğit'e de bana da eşit davranıyor, hiçbirimizin birinden ayrıcalığı yok yani.Beni iftiralarına dahil edemezsin.
bildirimlerde var bir sıkıntı dün @Yiğitt ilede konuşmuştuk gelmiyor diyeÖncelikli olsam bana oy verirdi ya da ilk hafta senin herifini koymazdı Çiğdem sana da Yiğit'e de bana da eşit davranıyor, hiçbirimizin birinden ayrıcalığı yok yani.
Bilmem bir ara boşlamıştın beni ciddi manada.bildirimlerde var bir sıkıntı dün @Yiğitt ilede konuşmuştuk gelmiyor diye
aaa zaten sizleri kırmayayım diye diye ben kırılıcam birgün ortadan
hepinizin yeri ayrı ayrı önemli bugüne kadarda kasıtlı şekilde hiçbirinizi kırmadım diye düşünüyorum @Harunnn60 @Yiğitt @mrt-06 @sokak sanati
o kuruntu ayoll 4 yılda sana 1 kötü lafımı getir koy önümeBilmem bir ara boşlamıştın beni ciddi manada.