TVen Yürüyen Ölüler 20. Bölüm (FİNAL)

Hangi sezonu daha çok beğendiniz?

• Kullanılan toplam oy
    16
Zaten bu bir senaryo. :D Diyaloglar baskın, okurken de duyguyu kendin hissederek okumalısın tasviri az olan kitaplarda da yazar yüzeysel anlatıp duyguyu okuyucuya bırakır, o yüzden zaten iki çeşit roman oluyor bol tasvirli ya da diyalog/söz ağırlıklı. :A

Tasviri fazla katsam diyaloglar azalacak ve olay örgüsü bozulacak, böylesi daha iyi o yüzden. :D ALMAYACAĞIM. :A
Sen benim kalbimi kırmaya devam ediyorsun birkaç gündür :A

Özelden gıcıksın diyen aynı kişi mi. :A

Bu arada ankete neden 2. sezon dedin? 1 dersin sanmıştım. :A
Gıcıklıkla nefret farklı şeyler :bhr:
Gıcıklıkta benden gıcığı yoktur muhtemelen :A

1. sezona göre daha oturaklı bir hikaye var çünkü. 1. sezon bölümlük gibi lerlerken şimdi bütün bir hikaye var :D

Gıcıklıkla nefret farklı şeyler :bhr:
Gıcıklıkta benden gıcığı yoktur muhtemelen :A

1. sezona göre daha oturaklı bir hikaye var çünkü. 1. sezon bölümlük gibi lerlerken şimdi bütün bir hikaye var :D
Yok sürekli gıcık değilsin ama bazen sinir bozabiliyorsun. :A

Yorumların için teşekkürler. :D

Ooo, çok heyecanlı :A:A
Epey bir şey öğrendik bu bölüm ve şaşırtmayı başardın, tebrik ediyorum :D
Ozan'ın ikizi yerine bence @Duygusuz'u kullanabilirdin, güzel olurdu bence birkaç bölüm önce ortaya çıkan da, kasabayı yöneten de :D (Ben öyle tahmin etmiştim çünkü zamanında :A)
@sokak sanati'nın normale dönmesi hoşuma gitmedi, öyle kalmalıydı...
@yatutarsa'nın yanındakilerin keklik gibi avlanmasını daha uzun işlemeliydin. Daha uzun işlesen keklik gibi avlanmış olmazlardı, keklik gibi avlandılarsa uzun işleyemezdin zaten... Neyse ki yatutarsa, favori karakterlerimden birisi, ölmedi :bhr:
Sonu merakta bıraktı beni, daha ne gelecek başımıza. Allah bilir dizi kolik herkesi satmaya alışkın olduğu için Ozan'ı da satıp panzehiri alıp kurtarır herkesi :F
Ozan'ın ikizi herkesi öldürmeyi planlıyor, 6 yıl sonra da kontrol altına almayı. Çok saçma bir plan değişikliği, mantıksız :A

Gömme vakti :A

Doğumu yapan @turkuazz? :A:A:A
Yaptıran

Yıllara önem vermediğini anladım zaten, o tarihte ne darksaal ne de sen vardın forumda. Önemli bir detay olmasa bile gözüme batmadı değil :A

:F
teçhizatlı
H

Uyarmama rağmen aynı hata :A

çökertmeye

ben de
güzergah

Benimde pek hoşuma gitmedi. Et özledim.s.s

Kurgu olarak cidden önceki bölümlerden çok daha iyi ve sürükleyiciydi. Sinema usulü akıcı bir bölüm olmuş, flashbackler özellikle. Şu an it gibi hasta olduğum ve içtiğim soğukalgınlığı hapı kafa yaptığı için ayrıntıya giremiyorum, eline sağlık :D @mrt-06
Yorumun yeterli gelmedi ama teşekkürler. :A Geçmiş olsun..