24 Tv'de Günün Manşeti'ni izliyorum Kurtlar Vadisi'ni konuşuyorlar![]()
Bitmiş sanırım Berat albayrak konuşuyor
24 Tv'de Günün Manşeti'ni izliyorum Kurtlar Vadisi'ni konuşuyorlar![]()
Berat Albayrak konusuyor suan usta24 Tv'de Günün Manşeti'ni izliyorum Kurtlar Vadisi'ni konuşuyorlar![]()
Youtube'dan izliyorum aga 11'de başlıyor normalde şimdi kesip atacam İnşallahBerat Albayrak konusuyor suan ustaKaçırdım heralde yada internet yayını farklı olabilir o kanalın
Youtube'dan izliyorum aga 11'de başlıyor normalde şimdi kesip atacam İnşallah
Ne diyolar 😀 link atta bakak24 Tv'de Günün Manşeti'ni izliyorum Kurtlar Vadisi'ni konuşuyorlar![]()
Tamamdır agaEyvallah
Ne diyolar 😀 link atta bakak
GoremeyizGeçenki programdan sonra Gala'da Raci Şaşmaz sürprizi görebilirmiyiz sizce ?![]()
Geçenki programdan sonra Gala'da Raci Şaşmaz sürprizi görebilirmiyiz sizce ?![]()
Zor ama imkansız değilGeçenki programdan sonra Gala'da Raci Şaşmaz sürprizi görebilirmiyiz sizce ?![]()
@takas @Polat Şaşmaz @Doğu @Emin Özaltun ... davetli olan var mı 😀 şu protokole bi giremedik arkadaş
Yok hacı davetiyen olmadan yaklaşamazsın koruma kalkanı olurKeşkeAkşam müthiş olur oralar, davetli olmadan gitsem ustayı görürmüyüm diye düşündümde çok uzak yemedi
![]()
Yok hacı davetiyen olmadan yaklaşamazsın koruma kalkanı olur
@takas @Polat Şaşmaz @Doğu @Emin Özaltun ... davetli olan var mı 😀 şu protokole bi giremedik arkadaş
Aga reklam konusunda bi sıkıntı yok daha napsinlar artık@Polat Şaşmaz reklamları görüyon mu![]()