25 Eylül 2017 Pazartesi Reyting Sonuçları

Söz'ün birinci geleceği zaten belli :F 8 reytinglerde dolanır bu sezon başka da birşey olmaz :)

Kayıtdışı oranlarını çok hafif arttırmış ama yetmez, tüm gruplarda 5-6 arası almamız lazım.

İsimsizler ufaktan toplamış ama kanal harcayıp yerine Fatih'i getirecek :F

#KırgınlarFinalYapmalı :A :A

Söz'ün birinci geleceği zaten belli :F 8 reytinglerde dolanır bu sezon başka da birşey olmaz :)

Kayıtdışı oranlarını çok hafif arttırmış ama yetmez, tüm gruplarda 5-6 arası almamız lazım.

Kayıtdışı final yapmadan final yapmayacağız :A

Söz dizisinin karşısında Kırgınlarım güzel devam ediyor tebrik ediyorum vallahi

Niye final yapsın

Diğer diziler Söz’ün özetiyle yarışmış.:F

Kayıtdışı hayal kırıklığı.:A

22.30’a alınıp yayından kalkar büyük ihtimal.:A

Kayıtdışı 4 bile alamamış ama 5 alan Kırgınlar güle güle he :F

90.bölümde bu oranları alıyoruz Ve siz hasetinizden çatlamaya da devam edeceksiniz :A
bi gruba bakma canım sen 3 grupta oranlarımızı topla sizde yuksek belemişsin bi 3.sezon 3.sezon sanki 3.sezonda bu oranları alan tek dizi hehh LAF

Bilmiyorum hiç izlemedim sadece sayıları yorumluyorum.:F Ama kayıtdışının fiyasko olduğu net. :F
SENSİN FİYASKO NE BİLİYOSUN DA NE KONUŞUYOSUN BE

Kırgın Çiçekler total'de çok iyi gidiyor 5 in altına düşmez o grup cepte. Kudurun. :A Zirvedeki dizide öyle ahım şahım reyting almıyor Kç bir aksiyonuyla zirveyi ele geçirebilir 3. sezonundada. :A

İsimsizler geçen hafta rakiplerinin gelmesiyle düşmüştü ama yeniden toparlanmış sevindim.

Kırgın Çiçekler total'de çok iyi gidiyor 5 in altına düşmez o grup cepte. Kudurun. :A Zirvedeki dizide öyle ahım şahım reyting almıyor Kç bir aksiyonuyla zirveyi ele geçirebilir 3. sezonundada. :A

İsimsizler geçen hafta rakiplerinin gelmesiyle düşmüştü ama yeniden toparlanmış sevindim.
aç karın yüksek nalın salın billy'im salın :F

Söz 3 grupta da zirvede yer almış, Total grubunda geçilme şansı yok zaten. Belki AB grubunda. Orada da rakibi yok ancak yeni rakipler gelince. Haftaya Total’de 9 reytingi geçeriz bence, bölüm çok iyi olacak. Heyecanlı bir noktada bitti.

İlginçsin :F

Söz'e tebrikler. :D

Kayıtdışı yükselmezse 13. bölümde bitecek gibi. Erkan'ın erken biten ilk dizisi FOX'ta olacakmış demek. :A @xBUGRAx

İzleyici Kırgın Çiçekler'den sıkılmaya başlamış hafiften. :A

İsimsizler biraz toparlanmış ama en fazla yıl sonuna kadar devam eder.

Söz'e tebrikler. :D

Kayıtdışı yükselmezse 13. bölümde bitecek gibi. Erkan'ın erken biten ilk dizisi FOX'ta olacakmış demek. :A @xBUGRAx

İzleyici Kırgın Çiçekler'den sıkılmaya başlamış hafiften. :A

İsimsizler biraz toparlanmış ama en fazla yıl sonuna kadar devam eder.
Bir bölüm düştü diye hemen diziyi bitirdiniz dur bakalım haftaya tekrar yükselir düşmez kalkmaz bir Allah :A