Kurtlar Vadisi VATAN Yorum&Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sosyal medyada gördüm şimdi avrupa da iki yerde gala ya gidecekler azerbeycan a gelmiyolar diye sitem var
Olur tabi vadiye en büyük desteği veren ülkedir azerbaycan niye oraya gitmiyolar

Olur tabi vadiye en büyük desteği veren ülkedir azerbaycan niye oraya gitmiyolar
Bilmiyomda bence dagıtıcı falan organizasyonı hazırlıyordur masraf falan onlardan çikiyo olabilir ;bir de gala nerde olacak sence kıbris her açidan bana mantiksiz geliyo

Kıbrıs mı ne alaka; usta pek seviyo herhalde onu görmemistim

Nerde yazıyodu

Bir gazetede görmüştüm, instagram'da paylaşmıştı biri , Dostum Mehmet Canpolat ile görüştük falan yazıyordu hatta, Genç kadro ile süprizler yapılacakmış ama bulamadım ne hikmetse kaldırmışlar

azerbaycan çalışmaya başlamış :)

DKLt4prXkAApZxy.jpg

@mrt-06 aga fotoları bekliyom :A

Ulvi Mirzezada'nın ekibi bu :A Tüm çevresini toplayıp gidecek adam

Bir gazetede görmüştüm, instagram'da paylaşmıştı biri , Dostum Mehmet Canpolat ile görüştük falan yazıyordu hatta, Genç kadro ile süprizler yapılacakmış ama bulamadım ne hikmetse kaldırmışlar

Hiç görmedim aga bulursan burayada atarsın bence kibris isi mantikli degilde ustanin bi sevgisi oldugundan olmazda demiyorum

Vay Ulvi nin bir de ekibi mi var :X

Bilmiyomda bence dagıtıcı falan organizasyonı hazırlıyordur masraf falan onlardan çikiyo olabilir ;bir de gala nerde olacak sence kıbris her açidan bana mantiksiz geliyo
Ne kıbrısmış aga ya ne var orda anlamadım

Adam vadicilerin kralı ya helal olsun bende ona biat ediyorum ulvi mirzade vadicilerin sefiridir biat edin

Kurtlar Vadisi Vatan'da "Gazi Dede" yürek burkacak!

Konusuyla dikkatleri üzerine çeken “Kurtlar Vadisi Vatan”daki Gazi Dede (Oktay Dener) karakteri çok konuşulacak. Gazi Dede (Oktay Dener) filmde, Türkiye’nin 15 Temmuz dahil gelmiş geçmiş tüm Gazi’lerinin vatan sevgisini temsil ediyor.
_dsc2361.jpg

24 yıllık tecrübesiyle Seyhan ERDAĞ yönetiminde sadece Temiz Magazin!

Kurtlar Vadisi Vatan'da "Gazi Dede" yürek burkacak!

Gündem
21 Eylül 2017

Konusuyla dikkatleri üzerine çeken “Kurtlar Vadisi Vatan”daki Gazi Dede (Oktay Dener) karakteri çok konuşulacak. Gazi Dede (Oktay Dener) filmde, Türkiye’nin 15 Temmuz dahil gelmiş geçmiş tüm Gazi’lerinin vatan sevgisini temsil ediyor.
_dsc2361.jpg

80 yaşındaki oyuncu, filmdeki rolü ve başarılı performansıyla yürek burkacak.
_dsc3992.jpg

15 Temmuz darbe girişimi gecesinde, Türkiye’nin sınırında yaşanan hareketliliğe dair Necati Şaşmaz’ın kaleme aldığı bir hikâyeyi anlatan filmde, Polat Alemdar ve arkadaşları hem hainlere hem işgalcilere karşı zorlu bir savaş veriyor.
dsc07704.jpg

Sadece Türkiye’de değil, pek çok ülkede de merakla beklenen Pana Film yapımı “Kurtlar Vadisi Vatan” 29 Eylül’de sinemalarda!
_dsc4002.jpg

kvv_basin_icin_1.695.1.jpg

Gala Tarihleri
26.09.2017 - İstanbul
27.09.2017 - Berlin
28.09.2017 - Köln
29.09.2017- Amsterdam

Son düzenleme:
yok artık bu kadar çıkarım fazla olmadı mı :A
Show TV programlar koordinatörü aynı zamanda Habertürk'te de program yapıyor yani bağlantılı, Ciner zaten istekliydi 4 sene önce özel bir haberim vardı Necati Şaşmaz ile kahvaltı yapmışlardı. Transfer olacak dendi olmadı sonra yine birkaç kez haberi çıktı olmadı yıllardır transfer edemedim ama bu sefer edeceğim inş. :F

Show TV programlar koordinatörü aynı zamanda Habertürk'te de program yapıyor yani bağlantılı, Ciner zaten istekliydi 4 sene önce özel bir haberim vardı Necati Şaşmaz ile kahvaltı yapmışlardı. Transfer olacak dendi olmadı sonra yine birkaç kez haberi çıktı olmadı yıllardır transfer edemedim ama bu sefer edeceğim inş. :F
valla güzel söyledin show tv bizim yuvamızdır sinerjiyi bozmayalım o zaman sen çalışmalara devam et :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,582
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy