Kurtlar Vadisi VATAN Yorum&Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
DKLEKGZX0AA3FWK.jpg

DKLEqYTWsAAiQTZ.jpg

azerbaycan çalışmaya başlamış :)

DKLt4prXkAApZxy.jpg

@mrt-06 aga fotoları bekliyom :A

Son düzenleme:
Bu sefer Kızılay'da benim dediğim yerlere dikkatli bak aga, eminim ki göreceksin. :A
Bakarsın işim düşer daha 29 Eylül'e çok var. :A
bakacam aga yalnız herkes ben gibi afişi görmek için aramaz afişin millletin dikkatini çekmesi lazım :A elektronik bilbordlarda ya da metro istasyonunda olduğunu söylemiştim onları saymam

bakacam aga yalnız herkes ben gibi afişi görmek için aramaz afişin millletin dikkatini çekmesi lazım :A elektronik bilbordlarda ya da metro istasyonunda olduğunu söylemiştim onları saymam
Emek metrosunu biliyor musun? Muhakkak biliyorsundur da yani kullanıyor musun? Metroda elektronik ekranlar var metro gelene kadar reklam/fragman yayınlanıyor mesela Vadi'nin fragmanları orada da dönüyor. Onun dışında göbekteki ekranda gördüğümü hatırlıyorum. :A

Emek metrosunu biliyor musun? Muhakkak biliyorsundur da yani kullanıyor musun? Metroda elektronik ekranlar var metro gelene kadar reklam/fragman yayınlanıyor mesela Vadi'nin fragmanları orada da dönüyor. Onun dışında göbekteki ekranda gördüğümü hatırlıyorum. :A
ee aga bunları bende söyledim zaten 1 haftadır bizi mi kekliyosun :A afiş bilbord diyoz az kaldı

Yok ben elektronik gördüklerimi söyledim ayrıca seninkine ilave olarak yani. :A Afiş valla gördüm ya, ahhh bileydim foto çekerdim. :F
aga cidden çok şüpheli eylemlerde bulunuyon bence de seni bi foto paklar bu saatten sonra :F ilavetense iyi

Beni diyorsun ama @takas'tan da hiç icraat yok, Malatya sokaklarına bakmamış demek ki. :A

@takas
Aga istanbulda oturuyorum ben bugün gördüm bikac yerde son haftaya bırakmışlar demek ki :D

@-KADİR-- aga azerbaycan gerçekten kurtlar vadisi manyağı ustanın mutlaka oraya gitmesi lazım kıbrıs ı boşversin azerbaycana gitsin :D
Üstteki soruna gelince begenecegim kesin coşup cosmayacamı gorecem :D

Aga istanbulda oturuyorum ben bugün gördüm bikac yerde son haftaya bırakmışlar demek ki :D

@-KADİR-- aga azerbaycan gerçekten kurtlar vadisi manyağı ustanın mutlaka oraya gitmesi lazım kıbrıs ı boşversin azerbaycana gitsin :D
Üstteki soruna gelince begenecegim kesin coşup cosmayacamı gorecem :D
Sosyal medyada gördüm şimdi avrupa da iki yerde gala ya gidecekler azerbeycan a gelmiyolar diye sitem var