Zehir mi? Benim dizim vitamin gibi vücutta enzimlerin yapısına koenzim olarak katılır.Uykum vardı. .sss Zaten şimdi yoldayım cınım. Yolu bana zehir etme
Zehir mi? Benim dizim vitamin gibi vücutta enzimlerin yapısına koenzim olarak katılır.Uykum vardı. .sss Zaten şimdi yoldayım cınım. Yolu bana zehir etme
Yorumların için çok teşekkürler ablam.evet tüm bölümleri okudum 19.bölümde süperdi Savaşkızı ne atacan koptum oraya valla savaşkızı olarak ne yapacam acaba bu arada @deniz19 nerde niye benim yanımda değildi o yaw
Yorumların için çok teşekkürler ablam.
Sezon finalimiz yarın.Ne demek zevkle okudum özlemişim yürüyen ölüleri ya
Sezon finalimiz yarın.
Şimdiden teşekkürler o zaman.evet cnm gördüm güzel bir sezon finaline girelim bakalım ne zamana kadar olmayacak yaşayan ölüler bu arada diğer senaryoyu unutmadım onuda okuycam birazdan
Şimdiden teşekkürler o zaman.
forum çöktü işte olan banada oldu sitenin adınıRica ederim efenim ne demek
forum çöktü işte olan banada oldu sitenin adını
senaryomu yayınlayamadım bir herkes toplansın @destere bile bulamadı forumu her halde nasıl bulacaksa haberi bile yokValla ozancım ya forumunn çökmesine üzüldüm dün arama motorunda bulamayınca dedim forum kapandı herhalde sonra buldum işte hem sana ne oldu ya
senaryomu yayınlayamadım bir herkes toplansın @destere bile bulamadı forumu her halde nasıl bulacaksa haberi bile yok
@xemrexxx bilir adınıYaa tüh kötü olmuş yayınlarsın ama sıkma canını ya destere twiitere giriyormu acaba ordan ben göndersem ona adresi
Teşekkürler, hemen sezon finalini de okumalısın soğumadan.Geçmiş bölümlere nazaran biraz uzun olmuş ama sürükleyicilik bakımından fena değildi. Yine de az diyalog çok anlatımlı kurguya dönmeni beklerim. Eline sağlık @mrt-06