Eskisi gibi ilgi görmüyor.Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?!
Ziyaretçiler hala okuyorEskisi gibi ilgi görmüyor.
Eskiden 10 reyting alıyordu.Ziyaretçiler hala okuyor
Bu arada ben okuduktan sonra silseydin keşke. Merak içinde kaldım
O günleri göremedim. Yerlerde sürünmesi burama dokunuyorEskiden 10 reyting alıyordu.
O perşembe zor gün sihirli Hayatlara bakanlar bakmadı Arka sokakların uyarlaması diye bitiremiyorum işin başı belli oldu Halkın Polisi ne bir forumdan oyuncu koyacam @Sherlock u koyacamEskisi gibi ilgi görmüyor.
Halkın Polisinede forumdan bir kaç kişi eklicem @Çiğdem-dizi savasları hariç sözcük 10-10 zombi falan diğer yapımalrın iyi gitti
@MayısKralı senin dizinde sinek avlıyor görünüyor ama iyi reyting almış
@pompy sihirli hayatların reytingleri yine çok iyi bu dizin baya ilgi görüyor
@EnveR seninde yarışma tanıtımı ilgi görmüş artık yarışmayı bekliyoıruz
Yiğit in kaçırdıkları forum dan Adalet yuruyusuyle banladi protesto ediyorlar forumuO günleri göremedim. Yerlerde sürünmesi burama dokunuyor
(Elimle sol kaburgamı gösterdim)
Bu cuma başlıyoruz artıkdizi savasları hariç sözcük 10-10 zombi falan diğer yapımalrın iyi gitti
@MayısKralı senin dizinde sinek avlıyor görünüyor ama iyi reyting almış
@pompy sihirli hayatların reytingleri yine çok iyi bu dizin baya ilgi görüyor
@EnveR seninde yarışma tanıtımı ilgi görmüş artık yarışmayı bekliyoıruz
Ooo teşekkür ederim Bölümler yayınlanırken birinci yaparsınız artıkEtiket yağmuruna tutmalarına rağmen sadece 18 reyting almışlar. Bi tabanlarını yalamadıkları kaldı forumdakilerin, onu da yapsalar 20 alırlardı. 3 mesajın 2sinde etiket var, tabii alır bu kadar reytingi İkinizi de tebrik etmiyorum. @denizz19 @mrt-06
Ama yine de eTV'yi tebrik edeyim, Hissi olsaydı ortalama biraz daha yüksek olurdu aslında
Asıl birinci @EnveR dir. Tebrikler. Şişirme yok, her şeyiyle doğal, abartı olmayan etiket sayısı ile sadece ilgisi çekenin ilgilendiği yarışma ve sunucusu
Cuma günü İtiraflar da olabilirmiş ama inşallah geçeceğiz onu.Bu cuma başlıyoruz artık
Ooo teşekkür ederim Bölümler yayınlanırken birinci yaparsınız artık
Bu şikecilere karşı zor birazBu cuma başlıyoruz artık
Ooo teşekkür ederim Bölümler yayınlanırken birinci yaparsınız artık
Bu şikecilere karı zor biraz
Oyy kıyamam Meloşuma.O günleri göremedim. Yerlerde sürünmesi burama dokunuyor
(Elimle sol kaburgamı gösterdim)