Eskisi gibi ilgi görmüyor.Senin ağzından çıkanı kulağın duyuyor mu?!
Ziyaretçiler hala okuyorEskisi gibi ilgi görmüyor.![]()
Eskiden 10 reyting alıyordu.Ziyaretçiler hala okuyor
Bu arada ben okuduktan sonra silseydin keşke. Merak içinde kaldım![]()
O günleri göremedim. Yerlerde sürünmesi burama dokunuyorEskiden 10 reyting alıyordu.![]()
O perşembe zor gün sihirli Hayatlara bakanlar bakmadı Arka sokakların uyarlaması diye bitiremiyorum işin başı belli oldu Halkın Polisi ne bir forumdan oyuncu koyacam @Sherlock u koyacamEskisi gibi ilgi görmüyor.![]()
Halkın Polisinede forumdan bir kaç kişi eklicem @Çiğdem-dizi savasları hariç sözcük 10-10 zombi falan diğer yapımalrın iyi gitti
@MayısKralı senin dizinde sinek avlıyor görünüyor ama iyi reyting almış
@pompy sihirli hayatların reytingleri yine çok iyi bu dizin baya ilgi görüyor
@EnveR seninde yarışma tanıtımı ilgi görmüş artık yarışmayı bekliyoıruz![]()
Yiğit in kaçırdıkları forum dan Adalet yuruyusuyle banladi protesto ediyorlar forumuO günleri göremedim. Yerlerde sürünmesi burama dokunuyor
(Elimle sol kaburgamı gösterdim)
Bu cuma başlıyoruz artıkdizi savasları hariç sözcük 10-10 zombi falan diğer yapımalrın iyi gitti
@MayısKralı senin dizinde sinek avlıyor görünüyor ama iyi reyting almış
@pompy sihirli hayatların reytingleri yine çok iyi bu dizin baya ilgi görüyor
@EnveR seninde yarışma tanıtımı ilgi görmüş artık yarışmayı bekliyoıruz![]()
Ooo teşekkür ederimEtiket yağmuruna tutmalarına rağmen sadece 18 reyting almışlar. Bi tabanlarını yalamadıkları kaldı forumdakilerin, onu da yapsalar 20 alırlardı. 3 mesajın 2sinde etiket var, tabii alır bu kadar reytingiİkinizi de tebrik etmiyorum.
@denizz19 @mrt-06
Ama yine de eTV'yi tebrik edeyim, Hissi olsaydı ortalama biraz daha yüksek olurdu aslında
Asıl birinci @EnveR dir. Tebrikler.Şişirme yok, her şeyiyle doğal, abartı olmayan etiket sayısı ile sadece ilgisi çekenin ilgilendiği yarışma ve sunucusu
![]()
Cuma günü İtiraflar da olabilirmiş ama inşallah geçeceğiz onu.Bu cuma başlıyoruz artık
Ooo teşekkür ederimBölümler yayınlanırken birinci yaparsınız artık
![]()
![]()
Bu şikecilere karşı zor birazBu cuma başlıyoruz artık
Ooo teşekkür ederimBölümler yayınlanırken birinci yaparsınız artık
![]()
![]()
Bu şikecilere karı zor biraz![]()
Oyy kıyamam Meloşuma.O günleri göremedim. Yerlerde sürünmesi burama dokunuyor
(Elimle sol kaburgamı gösterdim)