RüzgarGülü
Favori Üye
@XanTier @Harunnn60 bilgisayar gamerı diyerek ne demeye çalıştı acaba yaGaliba gün değiştirmek farz oldu.
Bu arada @RüzgarGülü bir bilgisayar gamerı olarak hazırladığım fragmanı nasıl buldun?
@XanTier @Harunnn60 bilgisayar gamerı diyerek ne demeye çalıştı acaba yaGaliba gün değiştirmek farz oldu.
Bu arada @RüzgarGülü bir bilgisayar gamerı olarak hazırladığım fragmanı nasıl buldun?
Üşendim geceBu heyecanla ilerde nasıl öpüşme sahnesinde yer alacaksın?
Ben de yardımcı olurum.
Sabah oldu hani nerde.
Adamsın. 😳
Hem PC Gamer yerine Bilgisayar Gamer demiş.@XanTier @Harunnn60 bilgisayar gamerı diyerek ne demeye çalıştı acaba ya
Hadi şimdi yorum ve emojini at. Bugün Pazar.Üşendim gece
Hem PC Gamer yerine Bilgisayar Gamer demiş.
Bununla kalmamış Bilgisayar Gamer'ı gibi video hazırlamak diyerek sanki video işlerinin oyuncular yapıyor gibi bir algı yaratmış.
Yutubır demen lazımdı
Arkama yaslanuıp yorum yazarken kendimi dik konuma getirip de yorum yazasım gelmiyor uzun uzunHadi şimdi yorum ve emojini at. Bugün Pazar.
Bırak şu kraliçe havalarını ya. :S Klavyeyi çeksene kendine ben masaüstü kullanırken öyle yapardım göbeğeme koyuyordum.Arkama yaslanuıp yorum yazarken kendimi dik konuma getirip de yorum yazasım gelmiyor uzun uzun
Şu anki durumumu anlatamam, yaşaman lazım .sssssBırak şu kraliçe havalarını ya. :S Klavyeyi çeksene kendine ben masaüstü kullanırken öyle yapardım göbeğeme koyuyordum.
Muhtemelen kendinden geçmiş bir vaziyette koltuğa yayılmışsındır bir yandan da bir şeyler atıştırıyorsundur.Şu anki durumumu anlatamam, yaşaman lazım .sssss
Anlatılmaz diyorum, anlatmaya çalışma .ssMuhtemelen kendinden geçmiş bir vaziyette koltuğa yayılmışsındır bir yandan da bir şeyler atıştırıyorsundur.
Neticede anlamışım off süperim. Ben de birazdan kuruyemiş alacağım yanında kahve ve dizi son eğlence günüm bugün.Anlatılmaz diyorum, anlatmaya çalışma .ss
Tokat? Kan? Anında?Çiğdem-: Ahhhhh, her şey senin yüzünden uğursuz kadın! (dizi kolik'in yanına giderek hızla tokat atar, tokatın etkisiyle dizi kolik'in yanağı kan içinde kalır)
Aman Allah'ım ne kadar korkunçTolstoyevski: Kırbaç ama 21.yy modelinden, elektirikli!
Senin için doğruldum yerimdenNeticede anlamışım off süperim. Ben de birazdan kuruyemiş alacağım yanında kahve ve dizi son eğlence günüm bugün.
Kadınların tırnakları uzun olur hiç mi görmedin tokattan sonra yüzü çizilen ve kanayan bir insan.Tokat? Kan? Anında?
Aman Allah'ım ne kadar korkunç
Kırbacı görünce bi gülme gelmişti zaten, bu iyice güldürdü
Bully'nin ölümü çok etkilemedi beni. Daha güzel hazırlayabilirdin.
Tosltoyevski'nin kendi yöntemleri var deyince dedim herhalde yaratıcı bişiler olacak. Ama çıkan şey kırbaç
Baş kötü karakter sokak sanati da kaç bölümdür normal insan gibi davranıyor, öyle bi anlattın ki başta, hala birisini yemedi
Tokat ile tırnağın ne alakası var?Kadınların tırnakları uzun olur hiç mi görmedin tokattan sonra yüzü çizilen ve kanayan bir insan.
19. bölümde anlayacaksın neden son bölümlerde normal insan gibi olduğunu.
Kırbaç ve elektirik tabii ki korkunç. .ss
Elini kedi gibi yapıp atmış olamaz mı şöyle; CTokat ile tırnağın ne alakası var?
Olsun, tatmin etmiyor beni. O lab.'dan çıktığında her şeyi yiyip duran kişi nasıl oluyor da günlerdir hayatta kalabiliyor aç susuz
Olamaz. O zaman o yumruğa doğru evrilmiş hali olur, tokat denmez ona.Elini kedi gibi yapıp atmış olamaz mı şöyle; C
Şimdi söyleyemem ya spoi olur sezon finalinde açıklarım eğer 19'da da anlamazsan.
Dizi kültürün olsa kafanda oturturdun bunu hatta oyunlarda bile öyle bir kere vurunca kan çıkıyor.Olamaz. O zaman o yumruğa doğru evrilmiş hali olur, tokat denmez ona.
Peki
Bu arada videonu tek beğenen kişi benim
Ve tek takipçin de benim
Sanırım, çünkü yazmıyor sayı
Oyunlarda direk yumruk atıyolarDizi kültürün olsa kafanda oturturdun bunu hatta oyunlarda bile öyle bir kere vurunca kan çıkıyor.
Fark ettim. Sana asıl Youtube kanalımı atayım mı?
Bu genel kanalım; https://www.youtube.com/channel/UCdhxd0J1wiBDOBnE1nwBJeg/featured?view_as=subscriberOyunlarda direk yumruk atıyolar
At D:
Bu genel kanalım; https://www.youtube.com/channel/UCdhxd0J1wiBDOBnE1nwBJeg/featured?view_as=subscriber
Bu da Hayat Bilgisi kanalım; https://www.youtube.com/channel/UCY-2OnK8m4Mm80M2QV7Pt6A