Belki her dizisini izlemeyeceğim ama beni en çok heyecanlandıran kanal KANAL D. Bu sezon çok çalıştı ve sürpriz isimleri kanala bağladı. Merak ediyorum ne yapacak, nasıl olacak, yeniden zirveye oynayacak mı? Önemli şeyler bunlar.
KANAL D - Tutsak, Fatih, Siyah Beyaz Aşk şimdilik beklediklerim. Zaten Meryem dışında izlediğim dizisi yok, 3 dizi bekliyorum şimdilik.
STAR TV - Kaçak ve Börü dizilerini merak ediyorum. Burak Özçivit ve Barış Arduç dizilerine de şans vereceğim. Zaten Söz, Ateşböceği ve Dolunay dizilerine de bakıyorum. Bu sezon en çok izleyeceğim kanal olacak galiba.
FOX TV - Bizim Hikaye ve Kayıtdışı dizilerini merakla bekliyorum, onun dışında izlediğim dizisi yok. Kadın dizisi beni heyecanlandıramadı maalesef.
ATV, TRT1 ve TV8'den izleyeceğim hiçbir dizi yok. TV8'in yarışmalarını izleyeceğim.
SHOW TV - Aras dizisini merak ediyorum, ilk bölümüne şans vereceğim. Gecelerin Ötesi dizisi de merak ettiğim dizilerden.
Daha birçok oyuncunun dizisi belli olmadı, detaylar net değil, fragmanlar gelmedi. Detaylara göre yeniden gözden geçireceğim izleyeceklerimi. Şimdilik kalsın bakalım burada..