Bari puhu tv falan olsaydı, şu an izlediğim bir Fi varO kanal listede yok listedekilerden seç.![]()
Bari puhu tv falan olsaydı, şu an izlediğim bir Fi varO kanal listede yok listedekilerden seç.![]()
Bari puhu tv falan olsaydı, şu an izlediğim bir Fi varBu listedeki kanallar boş şu an benim için yeni sezonda bakacağız artık gözümüze çarpan bir şey olursa izleriz
![]()
Dur bak şimdi aklıma bir dizi geldiSezonun yarısını Survivor izleyerek geçiriyorsun TV8 demen lazım.![]()
Yoo ben beklemiyorum niye benim adıma da konuşuyorsunFatih dizisinden dolayı kanal d türkiyenin şuan en merakla beklediği kanal kimse kimseyi kandırmasın ayolltüm türkiye bu projeyi bekliyor bir an önce başlasada ilk bölüme baksak diye
![]()
koşunuyorum çünkü 1çbölümüne bakıcaksın devamı gelmesedeYoo ben beklemiyorum niye benim adıma da konuşuyorsun![]()
Dur bak şimdi aklıma bir dizi geldiAvcı diye bir şey başlayacaktı Ezel'in senaristi yazacakmış falan. Onu izlerim büyük ihtimalle, kanalı da belli değildi sanırım, o diziyi alan kanala oyumu kullanırım
@Yiğitt
koşunuyorum çünkü 1çbölümüne bakıcaksın devamı gelmesede![]()
![]()
![]()
O dizinin Star'da olacağına dair duyum aldım, inşallah yanılırım. + Barış Arduç da olacakmış.Dur bak şimdi aklıma bir dizi geldiAvcı diye bir şey başlayacaktı Ezel'in senaristi yazacakmış falan. Onu izlerim büyük ihtimalle, kanalı da belli değildi sanırım, o diziyi alan kanala oyumu kullanırım
@Yiğitt
Farkı DFatih dizisinden dolayı kanal d türkiyenin şuan en merakla beklediği kanal kimse kimseyi kandırmasın ayolltüm türkiye bu projeyi bekliyor bir an önce başlasada ilk bölüme baksak diye
![]()
İstemiyorsan izleme, banlarım sen, 15 gün.
Yok Tv8 kimseyi heyecanlandırmamış beni de heyecanlandırmadı, aynı şeyler zatenSurvivor'a değil yani oyun![]()
1.bölümüne meraktAn tüm türkiye bakacak sen merak etme cnm kenan bu yanı boru değil büyük iş başardınızO dizinin Star'da olacağına dair duyum aldım, inşallah yanılırım. + Barış Arduç da olacakmış.Ama sen Kanal D'ye ver oyunu.
Farkı D
İstemiyorsan izleme, banlarım sen, 15 gün.![]()
Admin beey burada tehdit var @mrt-06 zorla kanal d'ye oy istiyorlar.O dizinin Star'da olacağına dair duyum aldım, inşallah yanılırım. + Barış Arduç da olacakmış.Ama sen Kanal D'ye ver oyunu.
Farkı D
İstemiyorsan izleme, banlarım sen, 15 gün.![]()
Göreceğiz bakalım tüm Türkiye kaç reytingmiş1.bölümüne meraktAn tüm türkiye bakacak sen merak etme cnm kenan bu yanı boru değil büyük iş başardınız![]()
![]()
@xemrexxx @MasacRE-
Kenan bizi kazandık, biz kazanmadık.
Kimi kime şikayet ediyorsun, @mrt-06 puf dememle emrimde.Admin beey burada tehdit var @mrt-06 zorla kanal d'ye oy istiyorlar.
Göreceğiz bakalım tüm Türkiye kaç reytingmiş![]()
Admin beey burada tehdit var @mrt-06 zorla kanal d'ye oy istiyorlar.
Göreceğiz bakalım tüm Türkiye kaç reytingmiş![]()
Kenan bizi kazandık, biz kazanmadık.D'ye gelmeyi isteyen de oydu.
Kimi kime şikayet ediyorsun, @mrt-06 puf dememle emrimde.![]()
Hhaha aa tuba olursa laflarımı yer başta ben bırakırım diziyiİnşallah kadin başrol tuba olur![]()
Çok beklersin bırakmayı, reytingler sallanacak diyorum sanaaaa.Hhaha aa tuba olursa laflarımı yer başta ben bırakırım diziyi![]()
![]()
![]()
aa o kadını binanızın kapısından bile geçirmeyin ayoll bir kenan keyfimiz varÇok beklersin bırakmayı, reytingler sallanacak diyorum sanaaaa.![]()
Ayol iste fatihin 3 hasekisi var sirasiyla; tuba- fahriye- sinem olsunHhaha aa tuba olursa laflarımı yer başta ben bırakırım diziyi![]()
![]()
![]()
@denizz19 imam efendiyi cagir bir fatiha okusunİlk kadın başrol oyuncumuzu açıklıyorum: ''FAHRİYE EVCEN''