Yeni Sezonda Sizi Hangi Kanal Heyecanlandırıyor?

Yeni Sezonda Sizi Hangi Kanal Heyecanlandırıyor?

• Kanal D

Oy: 10 45.5%
  • ATV

Oy: 0 0.0%
  • Show TV

Oy: 4 18.2%
  • FOX TV

Oy: 6 27.3%
  • Star TV

Oy: 2 9.1%
  • TV8

• TRT1

• Kullanılan toplam oy
    22
O kanal listede yok listedekilerden seç.:A
Bari puhu tv falan olsaydı, şu an izlediğim bir Fi var :A Bu listedeki kanallar boş şu an benim için yeni sezonda bakacağız artık gözümüze çarpan bir şey olursa izleriz :D

Sezonun yarısını Survivor izleyerek geçiriyorsun TV8 demen lazım.:A
Dur bak şimdi aklıma bir dizi geldi :A Avcı diye bir şey başlayacaktı Ezel'in senaristi yazacakmış falan. Onu izlerim büyük ihtimalle, kanalı da belli değildi sanırım, o diziyi alan kanala oyumu kullanırım :A @Yiğitt

Fatih dizisinden dolayı kanal d türkiyenin şuan en merakla beklediği kanal kimse kimseyi kandırmasın ayoll :A tüm türkiye bu projeyi bekliyor bir an önce başlasada ilk bölüme baksak diye :Z:Z:Z

Fatih dizisinden dolayı kanal d türkiyenin şuan en merakla beklediği kanal kimse kimseyi kandırmasın ayoll :A tüm türkiye bu projeyi bekliyor bir an önce başlasada ilk bölüme baksak diye :Z:Z:Z
Yoo ben beklemiyorum niye benim adıma da konuşuyorsun :A

koşunuyorum çünkü 1çbölümüne bakıcaksın devamı gelmesede :A :A :A
ins-cnm-yaa69cdedaa4fcf112bd518e7acd2fbe90c.jpg

Dur bak şimdi aklıma bir dizi geldi :A Avcı diye bir şey başlayacaktı Ezel'in senaristi yazacakmış falan. Onu izlerim büyük ihtimalle, kanalı da belli değildi sanırım, o diziyi alan kanala oyumu kullanırım :A @Yiğitt
O dizinin Star'da olacağına dair duyum aldım, inşallah yanılırım. + Barış Arduç da olacakmış. :bhr: Ama sen Kanal D'ye ver oyunu. :Z

Farkı D :love1:

İstemiyorsan izleme, banlarım sen, 15 gün. :Z

O dizinin Star'da olacağına dair duyum aldım, inşallah yanılırım. + Barış Arduç da olacakmış. :bhr: Ama sen Kanal D'ye ver oyunu. :Z

1.bölümüne meraktAn tüm türkiye bakacak sen merak etme cnm kenan bu yanı boru değil büyük iş başardınız :A :A :A @xemrexxx @MasacRE-

Admin beey burada tehdit var @mrt-06 zorla kanal d'ye oy istiyorlar.

1.bölümüne meraktAn tüm türkiye bakacak sen merak etme cnm kenan bu yanı boru değil büyük iş başardınız :A :A :A @xemrexxx @MasacRE-
Göreceğiz bakalım tüm Türkiye kaç reytingmiş :A

Admin beey burada tehdit var @mrt-06 zorla kanal d'ye oy istiyorlar.

Göreceğiz bakalım tüm Türkiye kaç reytingmiş :A
Kenan bizi kazandık, biz kazanmadık. :A D'ye gelmeyi isteyen de oydu. :bhr:

Kimi kime şikayet ediyorsun, @mrt-06 puf dememle emrimde. :A
İnşallah kadin başrol tuba olur:A
Hhaha aa tuba olursa laflarımı yer başta ben bırakırım diziyi :A :A :A