Vadide izliyordur kesin o zamanlar
Bunun geçmişi bizden daha sabıkalı aslında
hoşt pis hogatha beroş o zamanlar kendi sesini bile kullanmıyordu nasıl fanı olayım yaşlanınca bunadın mı ne sen
Hayır önce baktığımda eklenmemişti daha.Yüz verme @xemrexxx ye sonra gerçek sanacak al başına belayı
Sen konuyu açtiğinda youtubeda vardı zaten
hoşt pis hogatha beroş o zamanlar kendi sesini bile kullanmıyordu nasıl fanı olayım yaşlanınca bunadın mı ne sen
Emre bizden daha sıkı vadici şimdi konuştukalrına bakmaVadide izliyordur kesin o zamanlar
Tvdeki youtube hesabından izledim ama forum içinden izlim dedim baktım site vardıHayır önce baktığımda eklenmemişti daha.
Acaba eskiden reisçi miydi😱 Bak oda aklıma takılı şimdi. @xemrexxxEmre bizden daha sıkı vadici şimdi konuştukalrına bakma
kız bak senin genç kızlık hayallerini anlatan filmin fragmanıEmre bizden daha sıkı vadici şimdi konuştukalrına bakma
Acaba eskiden reisçi miydi😱 Bak oda aklıma takılı şimdi. @xemrexxx
Leon dizide.
Genç isimlere yer vermemişler zaten, onların da akıbeti belli değil diye koymamıştır. Mesela geçen yıl İlker Kaleli de yok, baktım da.
Burada da okuduğum kadarıyla Leon'un yeni sezonda olup olmayacağı belli değil. Onlar da onu düşünüp koymamıştır.İlker Kaleli, Poyraz Karayel'deki gizem bozulmasın diye yoktu. Öylesine kaliteli bir diziydi...
Sen kendine bak o zamanlar meryoş sivilceli ergendikız yiğit diyince aklıma geldi arka sokaklar 1.sezon yayınlanırken hayat nasıldı kısaca bir özetleyelim:
çiğdem hogathası üniversite 1.sınıftaydı ; istanbula gidip ünlü bir ecünnü olamahyı planlıyordu
yiğit oğlan, kadınlara ilgi duyuyordu o zamanlar
@denizz19 gurbet kadını ve berivan izleyerek totalin dibine vuruyordu
@mrt-06 yılan dili henüz çıkmamıştı
@Forumdash faruk olduğunu söyleyebiliyordu
@Harunnn60 ın egosu yoktu
@vadikızı teyzem koca bulma ümidi taşıyordu
@Aserat henüz kaknemliğe başlamamıştı
@OzaN forumu kurmaya karar vermişti
@destere 130 değil 55 kiloydu
@xBUGRAx fox fanı değildi çünkü fox yoktu türkiyede
@Billy Kane dizileri değil çizgi filmleri 5.-6.bölümde bırakıyordu
@Polat Şaşmaz fetöya hocaefendi demiyordu daha cemaatle tanışmamıştı
@batuhankaralar ilk sallama haberini okul gazetesine yazıyordu
en son beyaz konuşuyor ama
Bir tek Arka sokaklarBu tanıtımdan hangileri sağ kaldı Kanal D iyice battı bu sezon!