Kanal D - Yeni Sezon Tanıtım Filmi | 2017-2018

Leonun gidip gitmediği hala soru işareti tanıtımda olsa kaldığını anlıcaktık ama leon gitmeseydi tanıtımdada olurdu youtubede ergenler leon nasıl olmaz diye yırtınıyor :A

bayramdan sonra bu konuda açığa kavuşur inş :( :( :( @mrt-06

Kenan kanalın büyük starı olarak tanıtılmış şu asalete şu heybete bakın :Z @Yiğitt @Forumdash
kız boran kuzum 24 ; kenan 44 yaşında ne geniş yaş skalan varmış senin öyle😱 iyice edepsiz oldun her yaşa bakıyon 😱 @mrt-06 @Forumdash @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx

inş gıcık ali kemal yokken leonu keyifle izleriz inş :Z:Z:Z

@xemrexxx aaa 9 eylülde merdivend ayıyoyruz gerçekten 30 a genç kızlıktan orta yaşa terfi edecez bunalıma girmem inş :( :( :(
@Harunnn60 not al yaş itirafı geldi sonunda :F

kız bence ali kemali oynayan oyuncu fatihte kenanın oğlunu oynıcak yine kurtulamıcan:A

26 İtibariyle gençlik dönemi bitiyor bence 26 ile birlikte :F

aaa yok o gıcık fatihe gelmesin hevesim kaçar :( :( :(
kız bugün odamı toplarken eski oyun kartlarımı buldum neyse sana da smackdown dövüşçülerinin kartlarının göndereyim bari bakıp bakıp genç kızken yaptığın fantezileri hatırlarsın :A zenci olan dövüşçülerin kartlarını da @destere ye göndereyim sen ırkçı olduğun için sevmiyon adamları :F @Harunnn60 hatırlatırsın hogathanın oğum günü gelince :F

kız bugün odamı toplarken eski oyun kartlarımı buldum neyse sana da smackdown dövüşçülerinin kartlarının göndereyim bari bakıp bakıp genç kızken yaptığın fantezileri hatırlarsın :A zenci olan dövüşçülerin kartlarını da @destere ye göndereyim sen ırkçı olduğun için sevmiyon adamları :F @Harunnn60 hatırlatırsın hogathanın oğum günü gelince :F
Hhahah aa iyi doğum günü hediyesi olur eskiden izliyorum onları :A :A :A

İşte bu be, yeni sezonun yıldızı biz olacağız yine. :Z

Elçin Sangu, Kenan ve Engin harika duruyor. İbrahim ve Birce'yi de çok beğendim, özellikle İbrahim harika duruyor. :bhr: @Çiğdem-

Arka Sokaklar ekibi kaçıncı kez burada, adamların ömrü burada geçti. :A

İşte bu be, yeni sezonun yıldızı biz olacağız yine. :Z

Elçin Sangu, Kenan ve Engin harika duruyor. İbrahim ve Birce'yi de çok beğendim, özellikle İbrahim harika duruyor. :bhr: @Çiğdem-

Arka Sokaklar ekibi kaçıncı kez burada, adamların ömrü burada geçti. :A
Sana taa nostalji sayılacak 15 yıllık bir tanıtım atmıştım rıza baba ordaydı yine
:F :F :F