Evet etiket gelmiyor @OzaN kendi nickine renk seçmekten forumla ilgilenemiyor (gider ayak taş atayım )
Verecek cevabın yoktu tanıtıma yorum yapsaydın bari
Evet etiket gelmiyor @OzaN kendi nickine renk seçmekten forumla ilgilenemiyor (gider ayak taş atayım )
izlemedim ki daha youtubea bakıyorum şu an bulunca izlerim total d sitesini sevmiyimEvet etiket gelmiyor @OzaN kendi nickine renk seçmekten forumla ilgilenemiyor (gider ayak taş atayım )
Al burdan izle.izlemedim ki daha youtubea bakıyorum şu an bulunca izlerim total d sitesini sevmiyim
kız bu total d ne utanmaz kanal 15-16 program koymuş tanıtım filmine 10 tanesi yayından kaldıracağı işler resmen alay ediyorEvet etiket gelmiyor @OzaN kendi nickine renk seçmekten forumla ilgilenemiyor (gider ayak taş atayım )
Hayati ve Diğerleri. İrfan Şahin'in dizisi.kız bu total d ne utanmaz kanal 15-16 program koymuş tanıtım filmine 10 tanesi yayından kaldıracağı işler resmen alay ediyor
bergüzarla halit mükko yine
elçin şarkı söylememiş çok cooooooool <3
halkın dizisi arka sokaklar yine müthiş
celil nalçakanlı dizi hangisi
kenanla ilgili tek düşündüğüm bu imajla fatihin hangi yaşını canlandıracağı oldu farukcuğum
bu arada nursuz fettahoğlu niye yok tanıtımda @mrt-06 sanki @Yiğitt sana nispet yapmak için koydurmamış
HiLeon da yok.ss pis @Çiğdem- kenarın dilberi, paçoz seni.ss
Bilmiyorum. Ben oyuncuyu kiraladım o3 düşünsün. Bizim gibi yaşına karakterine senaryosu olmayacak (sinem yüzünden kabul etti belirteyim de )kız bu total d ne utanmaz kanal 15-16 program koymuş tanıtım filmine 10 tanesi yayından kaldıracağı işler resmen alay ediyor
kenanla ilgili tek düşündüğüm bu imajla fatihin hangi yaşını canlandıracağı oldu farukcuğum
bu arada nursuz fettahoğlu niye yok tanıtımda @mrt-06 sanki @Yiğitt sana nispet yapmak için koydurmamış
ayol bu total d niye safozluk yapmış işte ellerinde elçin ve birce var koy kenanın yanına partner diye ikisini şimdi gidip abuk sabuk kişiler seçip diziyi mahvedeceklerBilmiyorum. Ben oyuncuyu kiraladım o3 düşünsün. Bizim gibi yaşına karakterine senaryosu olmayacak (sinem yüzünden kabul etti belirteyim de )
Tabiki de sinem kıskançlığı yüzünden dur hele dizileri tutmasın sonra doping niyetine sokarlarayol bu total d niye safozluk yapmış işte ellerinde elçin ve birce var koy kenanın yanına partner diye ikisini şimdi gidip abuk sabuk kişiler seçip diziyi mahvedecekler
fatih tutmazsa sen o zaman gör curcunayıTabiki de sinem kıskançlığı yüzünden dur hele dizileri tutmasın sonra doping niyetine sokarlar
Olsun bizim yapımdan çıkma iş olmayacak böylelikle eş sözü dinlemek ne demek anlayacak bize gelince yine güzel bir işle parlatırızfatih tutmazsa sen o zaman gör curcunayı
güzel işlerinizi görüyoruz sanki senaryo ve oyuncuları seçmemişsiniz de @destere şapmış gibiOlsun bizim yapımdan çıkma iş olmayacak böylelikle eş sözü dinlemek ne demek anlayacak bize gelince yine güzel bir işle parlatırız
Naaapmişgüzel işlerinizi görüyoruz sanki senaryo ve oyuncuları seçmemişsiniz de @destere şapmış gibi
kız bu total d ne utanmaz kanal 15-16 program koymuş tanıtım filmine 10 tanesi yayından kaldıracağı işler resmen alay ediyor
Leonun gidip gitmediği hala soru işareti tanıtımda olsa kaldığını anlıcaktık ama leon gitmeseydi tanıtımdada olurdu youtubede ergenler leon nasıl olmaz diye yırtınıyorHayati ve Diğerleri. İrfan Şahin'in dizisi.
Ona bakarsan Hilal de yok ona da mı diziden çıktı diyeceğiz. Olsalar güzel olurdu artık yeni sezon başladıktan sonra bol bol görürüz.Leonun gidip gitmediği hala soru işareti tanıtımda olsa kaldığını anlıcaktık ama leon gitmeseydi tanıtımdada olurdu youtubede ergenler leon nasıl olmaz diye yırtınıyor
bayramdan sonra bu konuda açığa kavuşur inş @mrt-06
Kenan kanalın büyük starı olarak tanıtılmış şu asalete şu heybete bakın @Yiğitt @Forumdash
hilal tek basına orda oalcak kadar büyük karaktermi ayoll leon ile birlikte olurlardı çift olarakOna bakarsan Hilal de yok ona da mı diziden çıktı diyeceğiz. Olsalar güzel olurdu artık yeni sezon başladıktan sonra bol bol görürüz.