Kanal D - Yeni Sezon Tanıtım Filmi | 2017-2018

etiketin gelmemiş konuya girince gördüm ayol ergen dizileri izleye izleye iyice ergenleştin sen CW yi bırak bence :F @Çiğdem- @mrt-06 fazla cw dizisi izlemenin sonucu budur :A
Evet etiket gelmiyor @OzaN kendi nickine renk seçmekten forumla ilgilenemiyor :F (gider ayak taş atayım :F )

Verecek cevabın yoktu tanıtıma yorum yapsaydın bari :A

Arka Sokaklar fazla ön planda olmuş. Bunu sevmedim. Elçin'in boş boş ortada alımsız odun gibi yürüyüşüde çok kötü.:(

Onun dışında şarkıyı çok abartılı sözlerle uyarlamışlar. İtici geldi bana:A

Evet etiket gelmiyor @OzaN kendi nickine renk seçmekten forumla ilgilenemiyor :F (gider ayak taş atayım :F )

Verecek cevabın yoktu tanıtıma yorum yapsaydın bari :A
kız bu total d ne utanmaz kanal 15-16 program koymuş tanıtım filmine 10 tanesi yayından kaldıracağı işler resmen alay ediyor :F

bergüzarla halit mükko yine :bhr:
elçin şarkı söylememiş çok cooooooool <3
halkın dizisi arka sokaklar yine müthiş:X
celil nalçakanlı dizi hangisi (b)

kenanla ilgili tek düşündüğüm bu imajla fatihin hangi yaşını canlandıracağı oldu farukcuğum :F

bu arada nursuz fettahoğlu niye yok tanıtımda @mrt-06 sanki @Yiğitt sana nispet yapmak için koydurmamış:F

HiLeon da yok.ss pis @Çiğdem- kenarın dilberi, paçoz seni.ss

kız bu total d ne utanmaz kanal 15-16 program koymuş tanıtım filmine 10 tanesi yayından kaldıracağı işler resmen alay ediyor :F

kenanla ilgili tek düşündüğüm bu imajla fatihin hangi yaşını canlandıracağı oldu farukcuğum :F

bu arada nursuz fettahoğlu niye yok tanıtımda @mrt-06 sanki @Yiğitt sana nispet yapmak için koydurmamış:F

Hayati ve Diğerleri. İrfan Şahin'in dizisi. :A

Bilmiyorum. Ben oyuncuyu kiraladım :A o3 düşünsün. Bizim gibi yaşına karakterine senaryosu olmayacak :A (sinem yüzünden kabul etti belirteyim de :F)

Bilmiyorum. Ben oyuncuyu kiraladım :A o3 düşünsün. Bizim gibi yaşına karakterine senaryosu olmayacak :A (sinem yüzünden kabul etti belirteyim de :F)
ayol bu total d niye safozluk yapmış işte ellerinde elçin ve birce var koy kenanın yanına partner diye ikisini şimdi gidip abuk sabuk kişiler seçip diziyi mahvedecekler :F

ayol bu total d niye safozluk yapmış işte ellerinde elçin ve birce var koy kenanın yanına partner diye ikisini şimdi gidip abuk sabuk kişiler seçip diziyi mahvedecekler :F
Tabiki de sinem kıskançlığı yüzünden :A dur hele dizileri tutmasın sonra doping niyetine sokarlar :F

Genel olarak beğendim güzel olmuş ama arka plan ne bileyim podyum havası hoş durmamış pek...

Sibel Can sanırsın dizi çekmeyecek sahne alacak gibi giyinmiş. Neyse umarım fark edilmeden başlar ve biter...

Bu işi en iyi yapan kanal, Kanal D'dir. O yüzden daha yaratıcı bir tanıtım filmi beklerdim. Ancak yinede diğer kanalların önünde.

Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'i tanıtım filminde görünce aklıma Karadayı geldi. :A Çok uyumlu bir çiftlerdi.

Şu görseli de şuraya bırakayım:

1g84O1.png

Fragmanda en çok dikkatimi çekenler Kenan İmirzalıoğlu, Elçin Sangu (Çokça kez gösterilmiş), Bergüzar Korel ve Halit Ergenç oldu.

Keşke Kenan'ın yanında Çetin Tekindor'u da gösterselerdi.

Hayati ve Diğerleri. İrfan Şahin'in dizisi. :A
Leonun gidip gitmediği hala soru işareti tanıtımda olsa kaldığını anlıcaktık ama leon gitmeseydi tanıtımdada olurdu youtubede ergenler leon nasıl olmaz diye yırtınıyor :A

bayramdan sonra bu konuda açığa kavuşur inş :( :( :( @mrt-06

Kenan kanalın büyük starı olarak tanıtılmış şu asalete şu heybete bakın :Z @Yiğitt @Forumdash

Leonun gidip gitmediği hala soru işareti tanıtımda olsa kaldığını anlıcaktık ama leon gitmeseydi tanıtımdada olurdu youtubede ergenler leon nasıl olmaz diye yırtınıyor :A

bayramdan sonra bu konuda açığa kavuşur inş :( :( :( @mrt-06

Kenan kanalın büyük starı olarak tanıtılmış şu asalete şu heybete bakın :Z @Yiğitt @Forumdash
Ona bakarsan Hilal de yok ona da mı diziden çıktı diyeceğiz. Olsalar güzel olurdu artık yeni sezon başladıktan sonra bol bol görürüz. :A