Kimsin Sen?-1.Bölüm "Paket"

Frank Slade

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,373
Puanı
535
"Ben bir yazarım.Yıllardır birçok insanı gözlemledim ve hepsinden birer hikaye çıkardım.Yaşanılan gerçekleri kağıda aktarmak için 3 şey gereklidir: birincisi “empati”,ikincisi ise…"

Her neyse kapı çaldı.

P: Postacı B: Ben

P: Günaydın, ………. Adına bir paket var.
B: Benim.
P: Bir kimlik alayım ve birde şuraya bir imza…Tamamdır iyi günler.

Her zaman paket almaktan korkmuşumdur “Se7en” izleyen biri olarak.
Paketi alıp bilgisayar masasının üzerine koyup mutfaktan bir bıçak almaya yönelmiştim ki telefon çaldı.

E: Editör B: Ben

E: Oğlum yayıncılarla yapacağımız görüşme saat kaçtaydı?
B: 10.30.
E: Saat kaç? Saat 10.45. Adamları tam 15 dakikadır oyalıyorum.Eğer 10 dakika içinde burada olmazsan anlaşmayı unut.
B: Araba serviste zaten olsaydı da bu trafikte gelemem.İmkansız şu an 10 dakika içinde gelmem.
E: Koş o zaman! Ve neden geç kaldığınla ilgili güzel bir bahane bul.

Kapıyı açtım ve koşarak merdivenlerden aşağıya doğru indim.Postacı apartmanın önünde motora biniyordu.

B: Birader ne tarafa doğru gidiyorsun?
P: İki sokak arkaya bir posta bırakıcam.
B: Sana 20 lira versem ve o postayı 15-20 dakika sonra bıraksan?

Postacı boş boş bana baktı.

B: Tamam 50 olsun.

Boş bakışlar devam ediyordu.

P: 100 lira.
B: İşten o kadar kazanabileceğimin garantisi bile yok.Resmen soyguncu olmuşsunuz.

Motora atladık ve 15 dakika içinde toplantının yapılacağı yere vardık.Motorun arkasından hemen atlayarak koşmaya başladım.

P: Abi para!

Duymamazlıktan geldim.Sonuçta herhangi bir yazılı anlaşma yapmadık.Bir yazar için yazıya dökülmeyen sözlerin o kadar önemi yoktur.
İçeri girdiğimde Editörüm tek başına oturuyordu.

E: Nerdesin? İş yattı.Para kazanabileceğimiz son işte yattı.Ve bu 1.çoğul şahıs kullandığım son cümlemdi.
B: Yapma! Beni bırakacak mısın?
E: Kendine yeni bir editör bulman gerek,benden bu kadar.
B: Bundan 2 yıl önce para kazanırken böyle konuşmuyordun bencil p*ç.
E: Bak beni tavuk besleyen bir çiftçi olarak düşün.Ve altın yumurtlayan tavuğum bir anda normal yumurta bile doğuramazsa onu keserim.Hayat acımasız.

Sinirlenmiştim.Masaya ve ardından ona vurdum.Sandalyeden yere doğru kapaklandı.Başka bir şey söylemeden koşarak dışarı çıktım.

Eve doğru yürümeye başladım.Sürekli arkamdan biri beni takip ediyormuş hissine kapılıyordum.Şirketten birileri takip ediyor olabilirdi.Ben tam bunları düşünürken arkamdan omzuma bir el dokundu.Ani bir hareketle arkamı döndüm.Karşımdaki postacıydı.

P: Kardeşim ya paramı verirsin ya da zorla alırım!
B: Para yok.
O an zorla kısmını çok dikkate almamıştım.Az önce bir adama vurmuştum ve herkesi dövebilirmişim gibi geliyordu.

Ama öyle olmadı ve suratıma sert bir yumruk yedim.Sonrasında üstüme kapaklandı ve suratıma art arda yumruklar indirmeye başladı.Yumrukların etle buluştuğunda çıkardığı o ses ile beraber görüntü sürekli karardı ve sonrasında karanlıkta bir flaş patladı.

Gözlerimi açtığımda hastanedeydim.Bir ses “uyandı” dedi.
Hala tam net göremiyordum.Tam anlamıyla görmeye başladığımda yanıma yaklaşan polis memurunu gördüm.Bana gasp edildiğimi ve ifademin alınması gerektiğini söyledi.Bunları söylerken hemşire kılıklı bir kadın telefonumu getirdi.

Açtım.

B: Alo
-Paketi açtın mı?
B: Ne paketi?
-Sabah sana bir paket göndermiştim.Eline ulaşmadı mı?
B: Haa evet.Ama açmadım.
-Açtıktan sonra beni ara.
B: Kimsin Sen?

BÖLÜM SONU

Burası inci sözlük değil S.G.A.T :D
Akşam paylaş, sonra güme gidiyor senaryolar. :D Bilerek yazdım, yorum gelmeyince silersin falan. :D Bu gece de bol bol eleştirecek bir senaryomuz var. :A @XanTier

Bence etiketleme yapmalısın, forumda gelenekler çok değişti. Etiketlemezsen kimse gelip konuyu okumuyor :D
O teori çok saçma. Kendiniz yarattınız, kendiniz uyguluyorsunuz. :D Senaryo iyiyse her zaman okunur. :D Sen etiketlemesen de seninkini okurum. :D

Akşam paylaş, sonra güme gidiyor senaryolar. :D Bilerek yazdım, yorum gelmeyince silersin falan. :D Bu gece de bol bol eleştirecek bir senaryomuz var. :A @XanTier
Başka ne var? Bi @MayısKralı nın dizisini okuyacağım ben (b)
Bi de Zombi Ekspresi yayınlanacak. Kesin bir iki tane de program yayınlanır haklısın :F

O teori çok saçma. Kendiniz yarattınız, kendiniz uyguluyorsunuz. :D Senaryo iyiyse her zaman okunur. :D Sen etiketlemesen de seninkini okurum. :D
Ben oluşturmadım, ben forumu bıraktığımda böyle değildi. Herkes her konuya göz atar mesaj yazardı. Şimdi herkesi ismen çağırmak gerekiyor :(
Sen okursun, herkes okumaz :D

Başka ne var? Bi @MayısKralı nın dizisini okuyacağım ben (b)
Bi de Zombi Ekspresi yayınlanacak. Kesin bir iki tane de program yayınlanır haklısın :F

Ben oluşturmadım, ben forumu bıraktığımda böyle değildi. Herkes her konuya göz atar mesaj yazardı. Şimdi herkesi ismen çağırmak gerekiyor :(
Sen okursun, herkes okumaz :D
dikkat çekerse okunur. :D Ama kısmen katılıyorum, şu andaki jenerasyonun yaratıcılığa pek merakı yok. :A

Beyler geyik muhabbeti yapmayın :D Okuyan okur,okumayan okumaz hatta kimse okumayabilir yani bunlara takılacak biri değilim.Yazdım bir şeyler,öyle anı olsun kaybolmasın diyede burada paylaştım.Etiketlemeye gerek yok yani :D

Ellerine sağlık @BuraK
Şahsen ben çok beğendim. Gerek betimlemeler, gerekse repliklerin orijinalliği hoşuma gitti. En çok şurayı beğendim aslında repliklerden.
E: Nerdesin? İş yattı.Para kazanabileceğimiz son işte yattı.Ve bu 1.çoğul şahıs kullandığım son cümlemdi.
B: Yapma! Beni bırakacak mısın?
E: Kendine yeni bir editör bulman gerek,benden bu kadar.
B: Bundan 2 yıl önce para kazanırken böyle konuşmuyordun bencil p*ç.
E: Bak beni tavuk besleyen bir çiftçi olarak düşün.Ve altın yumurtlayan tavuğum bir anda normal yumurta bile doğuramazsa onu keserim.Hayat acımasız.
Kulağa çok da ilginç gelmeyen bir olay örgüsünden güzel bir iş çıkartmışsın ve bence kaliteli olmuş.
Sonu da güzel bitti, devamını bekliyor olacağım :D

Son düzenleme:
Ellerine sağlık @BuraK
Şahsen ben çok beğendim. Gerek betimlemeler, gerekse repliklerin orijinalliği hoşuma gitti. En çok şurayı beğendim aslında repliklerden.

Kulağa çok da ilginç gelmeyen bir olay örgüsünden güzel bir iş çıkartmışsın ve bence kaliteli olmuş.
Sonu da güzel bitti, devamını bekliyor olacağım :D

Okuyan ilk kişi olman nedeniyle birdahaki bölümde Xantier'in katkılarıyla falan yazarım artık :D :D

Aynen öyle basit bir şey yazdım.Okullar açılıncaya kadar biraz meşgale olur işte.

Okuyan ilk kişi olman nedeniyle birdahaki bölümde Xantier'in katkılarıyla falan yazarım artık :D :D

Aynen öyle basit bir şey yazdım.Okullar açılıncaya kadar biraz meşgale olur işte.
Ama etiketlememezlik yapma beni. Gözümden kaçabilir :D