Mehmet Demirkol

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,030
Puanı
1,061
Sadece Türkiye ligini değil,Uluslararası Şampiyonlar ligi,özellikle Dünya kupası maçlarını da çok iyi yorumlayan ve yazan Şu anda Türkiye'nin en iyi spor yorumcusu ve yazarı.
bu arada GS lisesi mezunu.

Özellikle Euro 2016`dan sonra sadece Medyanın Türkiye futbolunun en önemli isimlerinden biri haline geldi.Akılllı,edepli,seviyyeli,kaliteli adam.

Yüzü, göz rengi, ağzı, burnu, sakalları, boyu ve konuşması da dahil her şeyiyle lisedeki İngilizce hocama benzerdi. Ben kendisine hep derdim kendisi kabul etmezdi.

Türkiye'de ki en iyi 5 futbol yorumcusu arasındadır. Bazen saçmalar ama iyi tespitleri vardır.

Yüzü, göz rengi, ağzı, burnu, sakalları, boyu ve konuşması da dahil her şeyiyle lisedeki İngilizce hocama benzerdi. Ben kendisine hep derdim kendisi kabul etmezdi.

Türkiye'de ki en iyi 5 futbol yorumcusu arasındadır. Bazen saçmalar ama iyi tespitleri vardır.
Bazen ters açı yakalayacağım, herkesin konuştuğu olaya hiç kimsenin görmediği bir taraftan bakacağım diye mantık zorlayan cümleler kurabiliyor ama genel olarak sağlam yorumları vardır. Bence en iyisidir.

Bazen ters açı yakalayacağım, herkesin konuştuğu olaya hiç kimsenin görmediği bir taraftan bakacağım diye mantık zorlayan cümleler kurabiliyor ama genel olarak sağlam yorumları vardır. Bence en iyisidir.
En iyisi demek çok zor. Güntekin, Uğur Meleke, Ali Ece zorlar.

En iyisi demek çok zor. Güntekin, Uğur Meleke, Ali Ece zorlar.
NTV Sporda Nebil Evren var ya bana göre Türkiye'de ilk 5i zorlayacak bir futbol bilgisine sahip. Bayağı zeki adam.
Güntekin açık ara en çok maç izleyen adamdır. Canlı futbol ensiklopedisi. Yorumdan daha çok verdiği bilgiler enfes.
Ali Ece hepsinden daha farklı, yeri de ayrı.

Son zamanlar Mehmet Demirkol’u izlerken aslında futboldan da yaptığı yorumculuk işinden de nefret ettiğini, sadece para kazanmak için bu işi yapmaya devam ettiğini hissediyorum. 2010’lu yıllarda genellikle herkesin kara dediğine, ak diyerek ön plana çıkardı. Sürekli ters açı bulmaya uğraşırdı. Artık yorumcular arasında iyice kendine yer edindiği, muhtemelen de iyice para kazandığı için bu huyunu de saldı.

NTV Spor döneminde yorumlarını çok takip ederdim. İlgimi çeken konuklar geldiğinde Demirkol’un Galaxy Rehberi’ni izlerim arada.

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Eskiden çok dinlerdim son yıllarda ne yapar bilmiyorum çok yorum da dinlemiyorum zaten.

İddaa kuponu hazırlarken çok emeği var üzerimizde az ekmek yemedik sayesinde :)

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam