Melekçiğim sen pek gelemiyorsun diye dedim onu aslında istersen kadroya alabilirim yani.gönüllüydüm ben hemen çıkartmışsın insan biraz beklerdi deniz iyi oylarım tmm![]()
Melekçiğim sen pek gelemiyorsun diye dedim onu aslında istersen kadroya alabilirim yani.gönüllüydüm ben hemen çıkartmışsın insan biraz beklerdi deniz iyi oylarım tmm![]()
haydi bakalım merakla bekliyorumBugün ya da yarın ilk isimlerle yarışacağım![]()
Anlık gelişecek bakalımhaydi bakalım merakla bekliyorum
senaryolar güzel ama yarışmalar daha çok ilgimi çekiyor.
bakalım ortalığı nasıl karıştıracaksın![]()
sen ilk @FaJi ile bir zaman ayarla.Anlık gelişecek bakalım![]()
Üff şımartma şunu
buna sizin orda şımartmakmı deniyor ?Üff şımartma şunu![]()
Çok iddialı mı değil mi sonucunu göreceğiz elbette.çok iddiali konuşunlara gülerim@MEnes
Kendisinin izniyle ben cevap vereyim doğaçlamadan faydalanan bir program olacak artık aklınıza o an ne gelirse.Çok iddialı mı değil mi sonucunu göreceğiz elbette.Ha ben yapmam gerekeni yaparım ama halk bunu anlamayazsa buna benim yapacağım bir şey de olmayabilir, bu da bir gerçek.
Bu arada @denizz19 yarışmayla ilgili bi sorum olacak. Konuyu önceden mi belirleyeceksin yoksa direk yarıştığımız zaman mı? Yani bizim o konu hakkında pek bilgimiz yoksa hakkında bilgi edinecek, savunmak için tez üretecek zamanımız olacak mı yoksa doğaçlama mı takılacağız?![]()
Hmmmm o zaman daha heyecanlı olacak desene. Bak şimdi seçilecek konular için şimdiden merak etmeye başladım.Kendisinin izniyle ben cevap vereyim doğaçlamadan faydalanan bir program olacak artık aklınıza o an ne gelirse.![]()
O da sizi kışkırtmak için her türlü yolu deneyecek. Biz de kanal yönetimi olarak çok merak ediyoruz.Hmmmm o zaman daha heyecanlı olacak desene. Bak şimdi seçilecek konular için şimdiden merak etmeye başladım.![]()
Güzeeel bol kaoslu ve kargaşalı bir yarışma. Yarışanlar ve halk da buna ayak uydurursa tadından yenmez ben söyliyim. Bekleyelim bakalım.O da sizi kışkırtmak için her türlü yolu deneyecek. Biz de kanal yönetimi olarak çok merak ediyoruz.![]()
Zaten bu konu bile tek başına bayağı ilgi gördü ve hatta reytinglerde forumun hit yapımlarını geçti. Bölüm yayınlandıktan sonrasını düşünemiyorum bile.Güzeeel bol kaoslu ve kargaşalı bir yarışma. Yarışanlar ve halk da buna ayak uydurursa tadından yenmez ben söyliyim. Bekleyelim bakalım.![]()
Tamam seni de ekliyorum.Ağzım pek laf yapmaz ama format ilgimi çekti, denemiş olmak için ben de katılıyorum.@denizz19
Ağzım pek laf yapmaz ama format ilgimi çekti, denemiş olmak için ben de katılıyorum.@denizz19
sonlardaki isimler ard arda en samimi olduklarımTamam seni de ekliyorum.![]()
@vadikızı m da yarışmaya dahil olsun mademsonlardaki isimler ard arda en samimi olduklarımTols da eklendi
![]()