TVen Yürüyen Ölüler 14. Bölüm

Senin de hepsinden haberin var. Harry Potter ile Harmony de mi eşcinsel iki gündür araştırıyorum bulamadım. :F

Tanıtım konusu açmayı sevmiyorum kanke direkt bölümü açıcam. :D Forumdakiler ve forumda yaşanan olaylarla ilgili. :A

Teşekkürler ablam. :bhr: Yorumunu cidden anlamadım ama. :F

:F:FYa bölümde sokak sanatine demişim ya yardım ediyordu falan onu diyorum ne demişim diye Yılan Yedili de kimler olacak

Yine çok iyi bir bölüm olmuş :Z 2.sezon bölümleri çok daha iyi bence çünkü ben varım :bhr: Resmen damga vuruyorum umarım beni çabucak harcamazsın :A @mrt-06

Gerçeği bu kadar çabuk söyleyeceğimi tahmin etmemiştim ama iyi olmuş :A
Çember daralırken söylenenler çok iyiydi. :F

Yılan Yedili de güzelmiş :A Bekliyoruz canım :Z

Fazla tesadüfi geldi inanmıyorum. :A

Onu biliyorum. :F Harmony de lez demişti bir arkadaş şaşırmıştım. :D
Alakası bile yok. :A Kitaplarını kaç kez okudum bilmiyorum aklımda değil kaç kez okuduğum ama yok öyle bir şey. :A
Bak bu arada. :A
kev-s-not-happy-with-svetlana-via-showtime.jpg

V ve Svetlana eşcinsel evlilik yaptı. :A Ama sayılmıyor çünkü Svetlana başka adamla evliymiş. Kev ve V evlendi ama sayılmıyor çünkü Kev de evli. V eşcinsel değildi ama Kev ile ayrı düşünce Svetlana ile birlikte oldu. Ayrıca Svetlana ile Kev de ayrı birlikte oldu sonra 3lü yaptılar. :A Yani Justin ile şansımız var. :A

Başarılar dilerim, güzel olacağından şüphem yok. :X Bir ara bende yapmıştım bu tarz bir şey. Forum'un Yolu - Anasayfa'ydı ismi ama devam ettiremedim. :A Komediydi. :F
Valla son zamanlarda spor yapmaktan başka aktivitem yok ben de işte senaryo yazıp kafa dağıtıyorum, hoş oluyor aslında bir evren yaratmak devam ettirmek vs. :D Bence sen de arada bir iki şey yaz onu dizi yapalım. :A Hatırlıyorum ama senin haremli bir dizin vardı Aşkı Efsane, bak adını unutmamışım o çok güzeldi. :D

Yine çok iyi bir bölüm olmuş :Z 2.sezon bölümleri çok daha iyi bence çünkü ben varım :bhr: Resmen damga vuruyorum umarım beni çabucak harcamazsın :A @mrt-06

Gerçeği bu kadar çabuk söyleyeceğimi tahmin etmemiştim ama iyi olmuş :A
Çember daralırken söylenenler çok iyiydi. :F

Yılan Yedili de güzelmiş :A Bekliyoruz canım :Z
Teşekkürler canım. :bhr: Sürprizlere hazır ol. :Z

sokak sanati seni de kıskanıyor ön plana çıktın diye. :A

Alakası bile yok. :A Kitaplarını kaç kez okudum bilmiyorum aklımda değil kaç kez okuduğum ama yok öyle bir şey. :A
Bak bu arada. :A
kev-s-not-happy-with-svetlana-via-showtime.jpg

V ve Svetlana eşcinsel evlilik yaptı. :A Ama sayılmıyor çünkü Svetlana başka adamla evliymiş. Kev ve V evlendi ama sayılmıyor çünkü Kev de evli. V eşcinsel değildi ama Kev ile ayrı düşünce Svetlana ile birlikte oldu. Ayrıca Svetlana ile Kev de ayrı birlikte oldu sonra 3lü yaptılar. :A Yani Justin ile şansımız var. :A
Saç kesimi de lez gibi. .ss Benim kafam bu kadar karmaşık cinsel şeylere basmaz yani sonuç olarak Justin olabilir de olmayabilir de diyorsun. :F

Valla son zamanlarda spor yapmaktan başka aktivitem yok ben de işte senaryo yazıp kafa dağıtıyorum, hoş oluyor aslında bir evren yaratmak devam ettirmek vs. :D Bence sen de arada bir iki şey yaz onu dizi yapalım. :A Hatırlıyorum ama senin haremli bir dizin vardı Aşkı Efsane, bak adını unutmamışım o çok güzeldi. :D

Saç kesimi de lez gibi. .ss Benim kafam bu kadar karmaşık cinsel şeylere basmaz yani sonuç olarak Justin olabilir de olmayabilir de diyorsun. :F
Ay keşke poyno yıldızı olsa da görsek. :A

Ama gay poyno. :A

Kanke zaman ayırabilecek olsam gerçekten yapardım ama yok, Revenge uyarlaması Yüzleşmeyi bile başlatamadım biliyorsun. Foruma uyarlayacaktım sözde. 4 bölümünü yazmıştım ama sonrasını devam ettiremedim. Ettiremeyince de başlamadım. :X Çok zor artık benim proje yapmam...

Aşkı Efsane'yi arkadaşlarımla yazıyorduk kağıda lisedeyken eve gelince de bilgisayara geçirip yayınlıyordum. :X Hahah ne günlerdi. :F

Kanke zaman ayırabilecek olsam gerçekten yapardım ama yok, Revenge uyarlaması Yüzleşmeyi bile başlatamadım biliyorsun. Foruma uyarlayacaktım sözde. 4 bölümünü yazmıştım ama sonrasını devam ettiremedim. Ettiremeyince de başlamadım. :X Çok zor artık benim proje yapmam...

Aşkı Efsane'yi arkadaşlarımla yazıyorduk kağıda lisedeyken eve gelince de bilgisayara geçirip yayınlıyordum. :X Hahah ne günlerdi. :F
Anlıyorum, dediğim gibi kafa dağıtmak için birebir. Şahsen beni motive ediyor, eğer boş zamanların olursa yine de düşün bence. :D

Senaryo ekibiyle mi yazıyordun birde sınıfınla. 😱 O yüzden güzeldi ama heyecanlı gidiyordu. :F

:Devet şakasına diyorum ben zaten ya gerçekten iyiydik sokak sanati ile :F aa ilk bölümde bendemi varım sadece ilk bölümmü olacağım:D
Her bölüm farklı konular işlenecek muhtemelen ilk bölümlük zaten dizi 3 bölüm. :D

Kötü sürprizler olmasın ben onun dışında hep hazırım :A

@sokak sanati kıskanmakta haklı o beni hiç çekemezdi zaten :A Şimdi ön planda ben varım :Z Sonradan geldim ama çok sevildim artık benim devrim :A

Anlıyorum, dediğim gibi kafa dağıtmak için birebir. Şahsen beni motive ediyor, eğer boş zamanların olursa yine de düşün bence. :D

Senaryo ekibiyle mi yazıyordun birde sınıfınla. 😱 O yüzden güzeldi ama heyecanlı gidiyordu. :F

Her bölüm farklı konular işlenecek muhtemelen ilk bölümlük zaten dizi 3 bölüm. :D

:DHe 3 bölümlükmü tamam canım merakla bekliyorum

Kötü sürprizler olmasın ben onun dışında hep hazırım :A

@sokak sanati kıskanmakta haklı o beni hiç çekemezdi zaten :A Şimdi ön planda ben varım :Z Sonradan geldim ama çok sevildim artık benim devrim :A
Sedef senden nefret ediyor daha kötüsü ne olacak. Ölümden beter. :A

Birde sonuna "ranga ranga" ekleyelim. :Z

aaa bak aklıma ne geldi @mrt-06 :F

tilki kızında zombisini yapsana ayoll ortada yürüsün etrafında yürüyen zombiler onu parmaklara gösterelek yürüsünler :F :F :F

Forum İstatistikleri

Konular
173,116
Üyeler
8,483
Son Üye
justking