Yeni sezona acaba sezon finalinde mi başlasam diyorum ben. Toplu daha iyi.
Yeni sezona acaba sezon finalinde mi başlasam diyorum ben. Toplu daha iyi.
Olmamalı, ders almak gerek hatalardan.İkinci bir Emir'in Yolu olmasın diyorsun.
Daha önce de televizyon sektörü futboll gibi bonservisini verip alırsın demişti, şimdi de biz özeliz biz bir numarayız diyor. Şuna transfer ettiklerim 1 numara desene.
Paket halinde mi okuyacaksın sen bilirsin ama 20. bölümde sezon finali 10 bölümü okumak yine sıkıntı yapabilir malum okul başlıyordur senin de.Yeni sezona acaba sezon finalinde mi başlasam diyorum ben. Toplu daha iyi.
Ben Medyapım gibi değilim merak etme kankee.Olmamalı, ders almak gerek hatalardan.
O zaman başlayayım.Paket halinde mi okuyacaksın sen bilirsin ama 20. bölümde sezon finali 10 bölümü okumak yine sıkıntı yapabilir malum okul başlıyordur senin de.
Ben Medyapım gibi değilim merak etme kankee.
Ay neyse kankee sana bırakıyorum. Yine de iyi düşün ama.Paket halinde mi okuyacaksın sen bilirsin ama 20. bölümde sezon finali 10 bölümü okumak yine sıkıntı yapabilir malum okul başlıyordur senin de.
Ben Medyapım gibi değilim merak etme kankee.
Süper. Daha Yılan Yedili başlıyor onu kaçırma.O zaman başlayayım.
Gay karakter olsa ne iyi olur. Ah bir Justini çıkarmıyorsun ki şuraya. Gerçi o gay değil ama olsun hayallerimi süslüyor. Ayrıca 9 inçmiş duyduğuma göre.
Gözlüğümü attım kankem. Bu arada Yılan Yedili'ye yorum yapmadın?Ay neyse kankee sana bırakıyorum. Yine de iyi düşün ama.
Selena da Lez bir çesit eşcinsel.Süper. Daha Yılan Yedili başlıyor onu kaçırma.
Yok artık Justin Selena ile yattı kalktı ne gayi.
Gözlüğümü attım kankem. Bu arada Yılan Yedili'ye yorum yapmadın?
Dizinin tanıtımı konusunu açınca yorum yaparım kankee. Daha konusu ne bilmiyoruz ki, yine forumdakiler mi rol alacak?Süper. Daha Yılan Yedili başlıyor onu kaçırma.
Yılan Yedili ne be. En sevmediğim hayvan. Bir gün rüyamda Ekmeğin arasında cırtlak yeşil renginde bir yılan yiyordum.😱Süper. Daha Yılan Yedili başlıyor onu kaçırma.
Tam şimdi içtim Kahin misin be mübarekMaden suyu iç.
Beklenti yükselmesin ama.
Her muhteşem çift ölümü tadacaktır.
Senin de hepsinden haberin var. Harry Potter ile Harmony de mi eşcinsel iki gündür araştırıyorum bulamadım.Selena da Lez bir çesit eşcinsel.
Ayrıca bunda ne var ki? Ben de zamanında kızla yattım. Ama şu an.
Tanıtım konusu açmayı sevmiyorum kanke direkt bölümü açıcam. Forumdakiler ve forumda yaşanan olaylarla ilgili.Dizinin tanıtımı konusunu açınca yorum yaparım kankee. Daha konusu ne bilmiyoruz ki, yine forumdakiler mi rol alacak?
Teşekkürler ablam. Yorumunu cidden anlamadım ama.
Dizi. .ssYılan Yedili ne be. En sevmediğim hayvan. Bir gün rüyamda Ekmeğin arasında cırtlak yeşil renginde bir yılan yiyordum.😱
Canım çekiyordu evde yok. Afiyet olsun..Tam şimdi içtim Kahin misin be mübarek
Hayır Dumbledore eşcinsel.Senin de hepsinden haberin var. Harry Potter ile Harmony de mi eşcinsel iki gündür araştırıyorum bulamadım.
Tanıtım konusu açmayı sevmiyorum kanke direkt bölümü açıcam. Forumdakiler ve forumda yaşanan olaylarla ilgili.
Fazla tesadüfi geldi inanmıyorum.Hayatım O Dizi normalde dün yayınlanacaktı ama forum çökünce bugüne kaldı. Sözcük Oyunu zaten başladığından beri salı günleri yayınlanıyor o sayılmaz.
Onu biliyorum. Harmony de lez demişti bir arkadaş şaşırmıştım.Hayır Dumbledore eşcinsel.
Başarılar dilerim, güzel olacağından şüphem yok. Bir ara bende yapmıştım bu tarz bir şey. Forum'un Yolu - Anasayfa'ydı ismi ama devam ettiremedim. Komediydi.Senin de hepsinden haberin var. Harry Potter ile Harmony de mi eşcinsel iki gündür araştırıyorum bulamadım.
Tanıtım konusu açmayı sevmiyorum kanke direkt bölümü açıcam. Forumdakiler ve forumda yaşanan olaylarla ilgili.