TVen Yürüyen Ölüler 14. Bölüm

Paket halinde mi okuyacaksın sen bilirsin ama 20. bölümde sezon finali 10 bölümü okumak yine sıkıntı yapabilir malum okul başlıyordur senin de. :A

Ben Medyapım gibi değilim merak etme kankee. :A
O zaman başlayayım. :A
Gay karakter olsa ne iyi olur. Ah bir Justini çıkarmıyorsun ki şuraya. :love1: Gerçi o gay değil ama olsun hayallerimi süslüyor. Ayrıca 9 inçmiş duyduğuma göre. :A

Paket halinde mi okuyacaksın sen bilirsin ama 20. bölümde sezon finali 10 bölümü okumak yine sıkıntı yapabilir malum okul başlıyordur senin de. :A

Ben Medyapım gibi değilim merak etme kankee. :A
Ay neyse kankee sana bırakıyorum. :X Yine de iyi düşün ama. :A

O zaman başlayayım. :A
Gay karakter olsa ne iyi olur. Ah bir Justini çıkarmıyorsun ki şuraya. :love1: Gerçi o gay değil ama olsun hayallerimi süslüyor. Ayrıca 9 inçmiş duyduğuma göre. :A
Süper. Daha Yılan Yedili başlıyor onu kaçırma. :F

Yok artık Justin Selena ile yattı kalktı ne gayi. :F

Ay neyse kankee sana bırakıyorum. :X Yine de iyi düşün ama. :A
Gözlüğümü attım kankem. :bhr: Bu arada Yılan Yedili'ye yorum yapmadın? :A

Dizinin tanıtımı konusunu açınca yorum yaparım kankee. :X Daha konusu ne bilmiyoruz ki, yine forumdakiler mi rol alacak? :F

@mrt-06 çok beğendim bölümü anacım @Yiğitt yiğit çıkmadı iyimi :FÖzgür çıktı ortalık bayağı karışacak vallahi ay ben ne dedim öyle :Fdoğru ama sokak sanati korumuştu ya
Yılan yedili için başarılar atacan kimler olacak

Yılan Yedili ne be. En sevmediğim hayvan. Bir gün rüyamda Ekmeğin arasında cırtlak yeşil renginde bir yılan yiyordum.😱

Selena da Lez bir çesit eşcinsel. :A
Ayrıca bunda ne var ki? Ben de zamanında kızla yattım. :A Ama şu an. :A
Senin de hepsinden haberin var. Harry Potter ile Harmony de mi eşcinsel iki gündür araştırıyorum bulamadım. :F

Dizinin tanıtımı konusunu açınca yorum yaparım kankee. :X Daha konusu ne bilmiyoruz ki, yine forumdakiler mi rol alacak? :F
Tanıtım konusu açmayı sevmiyorum kanke direkt bölümü açıcam. :D Forumdakiler ve forumda yaşanan olaylarla ilgili. :A

@mrt-06 çok beğendim bölümü anacım @Yiğitt yiğit çıkmadı iyimi :FÖzgür çıktı ortalık bayağı karışacak vallahi ay ben ne dedim öyle :Fdoğru ama sokak sanati korumuştu ya
Yılan yedili için başarılar atacan kimler olacak
Teşekkürler ablam. :bhr: Yorumunu cidden anlamadım ama. :F

Senin de hepsinden haberin var. Harry Potter ile Harmony de mi eşcinsel iki gündür araştırıyorum bulamadım. :F

Tanıtım konusu açmayı sevmiyorum kanke direkt bölümü açıcam. :D Forumdakiler ve forumda yaşanan olaylarla ilgili. :A

Hayır Dumbledore eşcinsel. :A

Başarılar dilerim, güzel olacağından şüphem yok. :X Bir ara bende yapmıştım bu tarz bir şey. Forum'un Yolu - Anasayfa'ydı ismi ama devam ettiremedim. :A Komediydi. :F