S.G.A.T.
Favori Üye
Merak etme sağlam konular seçmede üstüme yoktur işin entrika yönünü yakalamayı aşırı beceririmSağlam konular olursa bayağı tartışma çıkar burada.
Merakla bekliyoruz.Yani tartışma konusu dediğim illa böyle derin devlet mevzuular olmayacak tabiki komik şeyler de olabilir belki de güncel
Yazdım seni de çok güzel hem eğlenceli hem ateşli hem entrikalı her şey olacak
Tamam hemen coşma o bi kere olur.Çok pis bir iddia ortaya attın şu an rakiplerine apaçık hepiniz rezilsiniz tek gerçek benim dedin 😱
Beni seviyorsan katıl desem sevmediğini düşündüğümden katılmazsın gibi geliyor.Tamam hemen coşma o bi kere olur.
Tamam teşekkürlerMerakla bekliyoruz.
Bu arada konuya eklemen için idareten bir afiş yaptım güzelini yapabilirsem onu da paylaşacağım.
Ekli dosyayı görüntüle 56876
Başrolünde oynadığın dizinin de yayınlandığı kanala destek vermek istemez misin?Ben pes ederim hemen benlik değil. Başarılar, bekliyoruz.
Takip ederiz ama hit kasarım.Beni seviyorsan katıl desem sevmediğini düşündüğümden katılmazsın gibi geliyor.
Tamam teşekkürler
Başrolünde olduğun ilk dizinin de yayınlandığı kanala destek vermek istemez misin?
Yarışmacıları kura ile belirleyeceğim ama belki bazı sinsilikler de yaparım@xemrexxx ile ben yarışayım
Kalbim çok kırıldı Deli Gönül ile ilgili bir tartışma sorardım sana belkiTakip ederiz ama hit kasarım.
Hadi yarış ya yarışmacıya ihtiyacımız var yeni gelin gibi nazlanmayınSosyal medya hesaplarımdan paylaşırım fragmanını falan.
Zorlama Deniz istemiyorum.Yarışmacıları kura ile belirleyeceğim ama belki bazı sinsilikler de yaparım
Kalbim çok kırıldı Deli Gönül ile ilgili bir tartışma sorardım sana belki
Hemen pes edeceğin nereden malum ki belki çok iyi olduğun bir konu gelecek. Denemeni öneriyorum işin ucunda sonraki diziler de var.Sosyal medya hesaplarımdan paylaşırım fragmanını falan.
Zorlamazsam kabul etmezsin ama hem zaten bu aralar havan söndü yeniden parlamak istemez misinZorlama Deniz istemiyorum.
Beni seven böyle sevsin ekstra bişey yapmam.Zorlamazsam kabul etmezsin ama hem zaten bu aralar havan söndü yeniden parlamak istemez misin
Keşke katılsaydın valla senle fırtına gibi eserdik ama sen beni üzmeyi tercih ettin kesin o kötü itirafları da sen yapmışsındır bana işkillenmeye başladımBeni seven böyle sevsin ekstra bişey yapmam.
Güzel bir formatmış, beğendim ben Normalde de münazaraları severim ağzım iyi laf yapar ama forumda nasıl olur bilemedimKeşke katılsaydın valla senle fırtına gibi eserdik ama sen beni üzmeyi tercih ettin kesin o kötü itirafları da sen yapmışsındır bana işkillenmeye başladım
@ozgur2113 @OzaN @Harunnn60 boş geçme fikir belirtiniz.
Tamam yazıyorum seni deGüzel bir formatmış, beğendim ben Normalde de münazaraları severim ağzım iyi laf yapar ama forumda nasıl olur bilemedim
Sanki forumun %99'u katılıyoda bi ben katılmıyorum.Keşke katılsaydın valla senle fırtına gibi eserdik ama sen beni üzmeyi tercih ettin kesin o kötü itirafları da sen yapmışsındır bana işkillenmeye başladım
@ozgur2113 @OzaN @Harunnn60 boş geçme fikir belirtiniz.
İşte bir kişinin bile katılması diğerlerini de harekete geçirir ama bizim forum pek destek vermeyi sevmez bazı şeylerde sıkıntı yok yani yeterli çoğunluğu sağlamazsak başlatmam olur biterSanki forumun %99'u katılıyoda bi ben katılmıyorum.
Ahaha her programında şunu yapıyosun.İşte bir kişinin bile katılması diğerlerini de harekete geçirir ama bizim forum pek destek vermeyi sevmez bazı şeylerde sıkıntı yok yani yeterli çoğunluğu sağlamazsak başlatmam olur biter