TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 57.Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İtiraf 24 @Harunnn60 @xemrexxx ve @sokak sanati nin yardımcısıymış :F

aa ozaman sokak sanati emre ile ortak oluyor :A bunlar bizimi yiyorlar kavgalıyız ayağına forumu elemi geçirmeye çalısıyorlar 😱😱😱

@xemrexxx @Harunnn60

@sokak sanati

İtiraf 24 @Harunnn60 @xemrexxx ve @sokak sanati nin yardımcısıymış :F

aa ozaman sokak sanati emre ile ortak oluyor :A bunlar bizimi yiyorlar kavgalıyız ayağına forumu elemi geçirmeye çalısıyorlar 😱😱😱

@xemrexxx @Harunnn60

@sokak sanati
Niye beni senin yardımcın yapmamışlar da Emre'nin yardımcısı yapmışlar anlamadım. :A

Abi biz burda Yiğit ve Harun ile beraber mertçe dürüstçe konuştuk hakaretler yedik o zaman niye konuşmuyorsunuz. Çok mu önemli insanlarsınız forumdada itibarınız düşecek diye korkuyorsunuz. Biz konuşurken adam akıllı konuşsaydınız keşke. Böyle yaptığınız tek şey suyu bulandırmak.

@Yiğitt @Harunnn60 bizde artık konuşmayalım şu olayı bence. Kız sayemizde gündem oldu kendini pervane sanıp rüzgar üflüyor sanıyor. Boşa gündem etmeye gerek yok.:F

Onun dışında @denizz19 konusunda evet çok sorunlar yaşadık ama kin beslemiyorum bende ona karşı. Zamanında bize (Çiğdem'ide katmış itirafa) denilen hakeretler ve onu koruyan yönetimide unutmuş değilim. Sadece ortam bozulmasın diye ses çıkartmıyorum bende artık kendisine zaten forumda çok aktif değil şu dönem yakındada askere gidecek gider ayak ara bozmaya gerek yok. Ara bozmak için yapılan bu itiraf hiç gerek yok.:)
Ama kral konusunda haklısın ve çok tatlısın bebeğim.:love1:
İtiraf 22 kim bilmiyorum ama kesin tanıdık bir isim bence. :F

Niye beni senin yardımcın yapmamışlar da Emre'nin yardımcısı yapmışlar anlamadım. :A

İtiraf 22 kim bilmiyorum ama kesin tanıdık bir isim bence. :F
@sokak sanati ile @xemrexxx in ortak olması daha şaşırtıcı ufakd etayı yakalaıdm yine
:A :A :A

@Ahmed sor istersen itiraf 22'le alakam yok. :A Ama dediğim gibi birisi taklit etmiş resmen yine bazı itiraflar da aynı şekil. :F
Ben yapmadım ama hayal dünyası geniş bir arkadaş demek ki. :D
İkimize benzeyen biri türedi forumda o zaman.:A
bu hafta itiraf konusunun durgun ılımlı geçmesini sağladım herşey yürüyen ölüler için
:A :A :A @Ahmed

@Ahmed eziz dostum sohbetin çok güzel olmuş seni görmek çok güzel yakışıklıymışsın maşallaj instagramı demiştim ama daha sonra demiştin istediğin zaman takipleşebiliriz hayatında başarılar diliyorum:D

@Ahmed bu arada soru cevapları da okudum gayet güzel cevaplamışsın hepsini fotolarda oldukça iyi :D

Bana göstermemiştin yüzünü burada maşallah yardırmışsın :A
Aynen yüzü kapalı foto atmıştım. :A
Beğenmene sevindim. :Z

@Ahmed eziz dostum sohbetin çok güzel olmuş seni görmek çok güzel yakışıklıymışsın maşallaj instagramı demiştim ama daha sonra demiştin istediğin zaman takipleşebiliriz hayatında başarılar diliyorum:D
Vay abla çok teşekkürler. :Z Beğenmen güzül. :bhr::love1:

bu hafta itiraf konusunun durgun ılımlı geçmesini sağladım herşey yürüyen ölüler için
:A :A :A @Ahmed
Sana itiraf yapmayı yasaklıycam. :A
@Yiğitt im yok o yüzden böyle sakin heryer. :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...