TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 57.Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alper Saldıran mı, yuh. :F

Adam iyiymiş. :A
Gözleriniz benziyor. :A

Julien'in küçüklüğünü de bilirsin. :A

b0305de2fef97ee8ec704ac7f51d4157.jpg

Yine harika bir bölüm olmuş :Z Senin konuk olman ayrı bir güzel :Z @Ahmed Birbirimizin bir çok şeyini biliyoruz ama ona rağmen sohbetin harika olmuş :Z Fotolarda da süpersin :bhr:

İtiraflara diyecek hiçbir şeyim yok. Kaç haftadır aynı olaylar siz de iyice İzdivaç programlarına döndünüz hep aynı kişiler üzerinden gidiyorsunuz :F

İyi ki geçen hafta olaylara dahil olmadım, yoksa benimle ilgili de kesin bir şeyler yazılırdı :A

Son olarak itiraf 23'ü okurken kahkaha attım Aşk-ı Memnu repliklerini itirafta kullanan kişi kim acaba :A

"Zamanla herkesin sohbetlerine meze olacaksın. Etrafında bir tane bile dostun kalmayacak. Kimi gözünü dikecek, sen bakamayacaksın; kimi gözünü kaçıracak senden. Kimseyle gerçekten göz göze gelemeyeceksin."

Fena güldüm :F

Yine harika bir bölüm olmuş :Z Senin konuk olman ayrı bir güzel :Z @Ahmed Birbirimizin bir çok şeyini biliyoruz ama ona rağmen sohbetin harika olmuş :Z Fotolarda da süpersin :bhr:

İtiraflara diyecek hiçbir şeyim yok. Kaç haftadır aynı olaylar siz de iyice İzdivaç programlarına döndünüz hep aynı kişiler üzerinden gidiyorsunuz :F

İyi ki geçen hafta olaylara dahil olmadım, yoksa benimle ilgili de kesin bir şeyler yazılırdı :A

Son olarak itiraf 23'ü okurken kahkaha attım Aşk-ı Memnu repliklerini itirafta kullanan kişi kim acaba :A

"Zamanla herkesin sohbetlerine meze olacaksın. Etrafında bir tane bile dostun kalmayacak. Kimi gözünü dikecek, sen bakamayacaksın; kimi gözünü kaçıracak senden. Kimseyle gerçekten göz göze gelemeyeceksin."

Fena güldüm :F
Aynen bebişim. :Z
Konuk sunucu olarak sorularda harika idi, teşekkürler güzel sözlerin için ayrıca. :love1:

İtiraf 10'u yapan piyon, biiiip korkun yoksa gelecek hafta bebek ağzını aç dök yarım kalan yaralarını. Ama altına ismini yaz hayatında bir kere adam ol. :D

İstersen bana özelden de yazabilirsin eski günleri bir hatırlarız kimin ne olduğunu şimdi dost olup o zamanlarda arkasından vurduklarını bir bir konuşalım. Bilmem biiiplerin yer mi bu konuşmaya. :)

Ben bu forumda bir tane Rüzgar bilirim o da Mustafadır, diğer rüzgarlar ile beni karıştırmayın. Ha korkun benim yönetime dönüp seni yine cezaya boğacağım ise merak etme onu hallettik @XanTier ve @mrt-06 ile. Sen o güzel kafanı yorma böyle büyük işlere, küçük oyunlara takıl. 😉
Neyi hallettik? :lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forum İstatistikleri

Konular
176,656
Üyeler
8,566
Son Üye
sino7919