Ben de diyorum ki şişirme olduğu nerden belli 12 hafta boyunca hiç böyle bir yorum görmedikten sonra merak ettim.Ben bu işi gizli yapmam ki apaçık yaparım
Ooo ne dediii
Ben de diyorum ki şişirme olduğu nerden belli 12 hafta boyunca hiç böyle bir yorum görmedikten sonra merak ettim.Ben bu işi gizli yapmam ki apaçık yaparım
Ooo ne dediii
Öyle. Cuma'nın 1.si Kalp Atışı, haftanın 1.si Meryem'dir ister kabul edin ister etmeyin.Ben bu işi gizli yapmam ki apaçık yaparım
Ooo ne dediii
İşte bende bu iddialara açıklık getirmek için bir şeyler yapmaya çalışıyorum masumane Şevkat Yerimdar gizli tık mı yapıyor tüm bu soruların cevabı birazdanBen de diyorum ki şişirme olduğu nerden belli 12 hafta boyunca hiç böyle bir yorum görmedikten sonra merak ettim.
Çok iddialı bir açıklama yaptın ama karşı cepheden bir soru geldi şimdiye kadar neden söylemediler şimdi söylüyorlar dediler ne diyeceksinÖyle. Cuma'nın 1.si Kalp Atışı, haftanın 1.si Meryem'dir ister kabul edin ister etmeyin.
Bu açıklama kavga çıkartır @Billy Kane sendeyiz.Bu arada Kalp Atışı'nın havası da güzel söndü. @denizz19
Birden fırladı çünkü, yersen.İşte bende bu iddialara açıklık getirmek için bir şeyler yapmaya çalışıyorum masumane Şevkat Yerimdar gizli tık mı yapıyor tüm bu soruların cevabı birazdan
Çok iddialı bir açıklama yaptın ama karşı cepheden bir soru geldi şimdiye kadar neden söylemediler şimdi söylüyorlar dediler ne diyeceksin
Bence sana yeni program yapalım her bölümde 2 kişiyi kavgaya sok buralarda harcanmasın çaban.İşte bende bu iddialara açıklık getirmek için bir şeyler yapmaya çalışıyorum masumane Şevkat Yerimdar gizli tık mı yapıyor tüm bu soruların cevabı birazdan
Çok iddialı bir açıklama yaptın ama karşı cepheden bir soru geldi şimdiye kadar neden söylemediler şimdi söylüyorlar dediler ne diyeceksin
Bu açıklama kavga çıkartır @Billy Kane sendeyiz.
Bunlar hazmedemeyince karşı tarafa saldırma çabaları. Havamız sönmedi sadece onlar şişirilince gölgede kaldık ama oranlarımızı koruyoruz. Adalet er ya da geç yerini bulacak.İşte bende bu iddialara açıklık getirmek için bir şeyler yapmaya çalışıyorum masumane Şevkat Yerimdar gizli tık mı yapıyor tüm bu soruların cevabı birazdan
Çok şükür hazmedememe gibi bir problemim yok. Zaten izleyicileri bile sosyal medyada senaryoyu eleştirip duruyor karşılığını da düşerek alması normal.İşte bende bu iddialara açıklık getirmek için bir şeyler yapmaya çalışıyorum masumane Şevkat Yerimdar gizli tık mı yapıyor tüm bu soruların cevabı birazdan
İddialara göre Dirilişte zamanında şişirildi dendi. Sen bu duruma ne diyeceksin biliyorsun sabahtan beridir sen bu şişirme olayının temsilcisisinBunlar hazmedemeyince karşı tarafa saldırma çabaları. Havamız sönmedi sadece onlar şişirilince gölgede kaldık ama oranlarımızı koruyoruz. Adalet er ya da geç yerini bulacak.
@mrt-06 dün bu konu hakkında sert açıklamalarda bulunmuştu bakalım o ne diyecekÇok şükür hazmedememe gibi bir problemim yok. Zaten izleyicileri bile sosyal medyada senaryoyu eleştirip duruyor karşılığını da düşerek alması normal.
Teklifimde ciddiyim gel magazin programı gibi bir şey yapalım. İkimizi kavga ettirmeden bırakmayacaksın galiba bu ne azim.İddialara göre Dirilişte zamanında şişirildi dendi. Sen bu duruma ne diyeceksin biliyorsun sabahtan beridir sen bu şişirme olayının temsilcisisin
@mrt-06 dün bu konu hakkında sert açıklamalarda bulunmuştu bakalım o ne diyecek
Atacana bir teklif götürdüm kabul görürse böyle bir program hazırlığı yapacağımTeklifimde ciddiyim gel magazin programı gibi bir şey yapalım. İkimizi kavga ettirmeden bırakmayacaksın galiba bu ne azim.
Gel eTV'de yapalım.Atacana bir teklif götürdüm kabul görürse böyle bir program hazırlığı yapacağım
Tamam kabul gördü hoşuma giden bir şey yapmalısın senin kanala gelmem içinGel eTV'de yapalım.
Üste çıkmak için başka dizilere sarmayalım. Zamanında Dirilişte şike yaptı diyorsa demekki Şevkatin de şişirilme olduğunu kabul ediyor konu kapandı o zaman. Ayrıca senaryo her geçen bölüm daha ileriye giderken nasıl eleştiriliyormuş çamur at izi kalsın.İddialara göre Dirilişte zamanında şişirildi dendi. Sen bu duruma ne diyeceksin biliyorsun sabahtan beridir sen bu şişirme olayının temsilcisisin
@mrt-06 dün bu konu hakkında sert açıklamalarda bulunmuştu bakalım o ne diyecek
Ne gibi mesela.Tamam kabul gördü hoşuma giden bir şey yapmalısın senin kanala gelmem için
Peki Şefkat haftaya düşerse bu iddiaların geçersiz olacak mı yoksa aynı kanıda mı olacaksınÜste çıkmak için başka dizilere sarmayalım. Zamanında Dirilişte şike yaptı diyorsa demekki Şevkatin de şişirilme olduğunu kabul ediyor konu kapandı o zaman. Ayrıca senaryo her geçen bölüm daha ileriye giderken nasıl eleştiriliyormuş çamur at izi kalsın.
Onu da sen düşünNe gibi mesela.
Şişirilme olduğu anlaşılmaması için düşürebilirler diyorum sadece.Peki Şefkat haftaya düşerse bu iddiaların geçersiz olacak mı yoksa aynı kanıda mı olacaksın
Onu da sen düşün
Azıcık ipucu ver de düşüneyim.Peki Şefkat haftaya düşerse bu iddiaların geçersiz olacak mı yoksa aynı kanıda mı olacaksın
Onu da sen düşün
Sayın Fox genel başkanı @xBUGRAx da konumuza teşrif etti sence sana saldırı düzenleyecek midirŞişirilme olduğu anlaşılmaması için düşürebilirler diyorum sadece.
Mesela 2.bölümAzıcık ipucu ver de düşüneyim.