Konuyu da beğenŞevkat'e tebrikler damga vurmuş listeye. Şişirme diyenlerin geçmişte şişirmenin alası olan Diriliş'i izlediğini biliyoruz ama bir şey demeyeceğim.
Bu Sayılmaz'a yazık oldu bir daha bir araya gelmez böyle kadro.
Onun dışında umursadığım bir dizi de yok yeni sezon başlasın bir an önce.
Fox fan club konuya girmişte mutlaka bana laf sokuşturmuşlardır diye bakim dedim nihayetinde yanılmadım gerçekler acıdır.Yılan @Billy Kane yine konuya bakıyor kesin bir sinsilik peşinde
Aserat mı FOX fan klüpFox fan club konuya girmişte mutlaka bana laf sokuşturmuşlardır diye bakim dedim nihayetinde yanılmadım gerçekler acıdır.
Yani şevaktci diyelim. O dizinin şişirildiği 57384 km öteden belli yani..Aserat mı FOX fan klüp
FOX fan club değilim ben ŞYFC'denim.Aserat mı FOX fan klüp
7 reytingten 9 reytinge fırladı demek şişirilme olarak görüyorsunYani şevaktci diyelim. O dizinin şişirildiği 57384 km öteden belli yani..
Hakkında FOXçu olduğuna dair söylemler var ne düşünüyorsun bu konu hakkındaFOX fan club değilim ben ŞYFC'denim.
Sadece 2 dizi izliyorum biri zaten bitti bitecek. Yani ciddiye bile almıyorum.7 reytingten 9 reytinge fırladı demek şişirilme olarak görüyorsun
Hakkında FOXçu olduğuna dair söylemler var ne düşünüyorsun bu konu hakkında
@Billy Kane cephesi ne cevap verecek merakla bekliyoruzSadece 2 dizi izliyorum biri zaten bitti bitecek. Yani ciddiye bile almıyorum.
Biraz zorla çıkar belki bayatta olsaBenden sana ekmek çıkmaz boşa uğraşma.
Konuya hit kazandırmaya çalışıyorsun ama yemezler bu numaraları.Biraz zorla çıkar belki bayatta olsa
Hit kazandırmak istesem senle mi zaman kaybı yaşarımKonuya hit kazandırmaya çalışıyorsun ama yemezler bu numaraları.
Bilemiyorum kendi emellerin için insanı gizlice parmağında oynatırsın.Hit kazandırmak istesem senle mi zaman kaybı yaşarım
Fox'cu veya değil sadece şişirilme diziyle kendilerini avutmaları çok komik.@Billy Kane cephesi ne cevap verecek merakla bekliyoruz
Ben bu işi gizli yapmam ki apaçık yaparımBilemiyorum kendi emellerin için insanı gizlice parmağında oynatırsın.
Ooo ne dediiiFox'cu veya değil sadece şişirilme diziyle kendilerini avutmaları çok komik.