2 bölüm yayınlayacağım aynı anda. Mecbursun bakmayaaa tamam en azından 1.bölüme bakar devam edip etmeyeceğimizi anlarız![]()
![]()
![]()
2 bölüm yayınlayacağım aynı anda. Mecbursun bakmayaaa tamam en azından 1.bölüme bakar devam edip etmeyeceğimizi anlarız![]()
![]()
![]()
Hatırlatmıyoruz diye beklemiyoruz sanma @Tolstoyevski
Bence stok yapmalısın. Üşenme, en azından 1-2 bölüm önden git. Yayınlamadan önce gözden geçirme imkanın oluyor böylelikle. Benim 11 bölüm oldu bileKısmetse bu perşembe veya cuma. Malum stokta hiç bölüm yok, her bölümü yayınlanmadan hemen önce yazıyorum plansız olması kötü oluyor.![]()
Bence stok yapmalısın. Üşenme, en azından 1-2 bölüm önden git. Yayınlamadan önce gözden geçirme imkanın oluyor böylelikle. Benim 11 bölüm oldu bile![]()
Güzel müzikler eşliğinde bir saatte kısa sürede bir bölüm yazılır benceHaklısın ben de öyle düşünüyorum zaten hep stok yapmak istedim ama üşengeçlik geçit vermedi. Neyseki İstanbul'da hava bulanık bugün yarın, tam uygun zamanlar.![]()
ÖhömKısmetse bu perşembe veya cuma. Malum stokta hiç bölüm yok, her bölümü yayınlanmadan hemen önce yazıyorum plansız olması kötü oluyor.![]()
Yarın HODun 2.bölümünü yayınlayacağım. İtiraflar da yarın.Dünkü aksilikten sonra bu sabah yayınlanacaktı ama reytingsel gerekçelerden dolayı yarın akşama ertelendi.
4.bölüm beklentileri düşük olsun bu arada çünkü tamamen ara bölüm oldu ve ilk 3 bölümden oldukça uzak
Yarın HODun 2.bölümünü yayınlayacağım. İtiraflar da yarın.Zor bir gün olacak.
![]()
Ben de aynı saatlerde yayınlamayı düşünüyordum.Zaten geceye doğru yayınladığım için problem olmaz, Kanlı Ay'ı ay ortaya çıkmamış, karanlık basmamışken yayınlamak yakışmazdı.![]()
Ben de aynı saatlerde yayınlamayı düşünüyordum.Bence Kanlı Ay Salı gecesine daha çok yakışabilir, en azından reytingler için.
![]()
Erteledin?Reytingler aslında çok da önemli değil benim için sonuçta sonuncu da olsam birinci de olsam cebe para girmeyecek ama yine de reytingin son günü yayınlamak da olmaz formalite icabı olsa bile
Sen 22 ben 23 civarı o zaman.![]()
Erteledin?Reytingler aslında çok da önemli değil benim için sonuçta sonuncu da olsam birinci de olsam cebe para girmeyecek ama yine de reytingin son günü yayınlamak da olmaz formalite icabı olsa bile
Sen 22 ben 23 civarı o zaman.![]()
Teşeşkkür ediyorum sayın kraliçemİnsanlıktan çıkıyorum ve öldürdüğüm fareyi bir güzel temizledikten sonra çiğ çiğ iştahla ağzıma atıyor, zevkle çiğniyor, çiğniyor, çiğniyor ve yutuyorum. Kuyruğunu yemiyorum ama, yere tükürüyorum.
Et ve kan beni biraz olsun kendime getiriyor.
Tühh allah belanı vermesin senin ayoll @Tolstoyevski![]()
![]()
![]()
@XanTier in dizisini seninkinden kaliteli olarak seçiyorum en azından parmak kopartıyor yemek düzeni düzgün![]()
![]()
![]()
@XanTier
rica ederimTeşeşkkür ediyorum sayın kraliçem![]()
İnsanlıktan çıkıyorum ve öldürdüğüm fareyi bir güzel temizledikten sonra çiğ çiğ iştahla ağzıma atıyor, zevkle çiğniyor, çiğniyor, çiğniyor ve yutuyorum. Kuyruğunu yemiyorum ama, yere tükürüyorum.
Et ve kan beni biraz olsun kendime getiriyor.
Tühh allah belanı vermesin senin ayoll @Tolstoyevski![]()
![]()
![]()
@XanTier in dizisini seninkinden kaliteli olarak seçiyorum en azından parmak kopartıyor yemek düzeni düzgün![]()
![]()
![]()
@XanTier
Onların kraliçe dediğine ben niye demeyim?