Şimdi ben böyle dedim ya SGAT kesin bana der ki çok egolusunbencede göze almaz.
En iyi Ben Seçerim'de reyting kaynağımdın![]()
Şimdi ben böyle dedim ya SGAT kesin bana der ki çok egolusunbencede göze almaz.
En iyi Ben Seçerim'de reyting kaynağımdın![]()
bende sana kendini çok beğeniyorsun demiyormuydum?Şimdi ben böyle dedim ya SGAT kesin bana der ki çok egolusun![]()
Ego tabiki var ama doğru ve incitmeden kullanırım benbende sana kendini çok beğeniyorsun demiyormuydum?hangimiz egolu değilizki.
bir insanda bence Ego olmali zaten![]()
Yok, buradakinin egoyla alakası yok.Şimdi ben böyle dedim ya SGAT kesin bana der ki çok egolusun![]()
ona şüphem yokEgo tabiki var ama doğru ve incitmeden kullanırım ben![]()
nelere vesile oldumMahkememizin kararı kesindir, reddedilmesi teklif dahi edilemez.![]()
Seni de Suskunlar'la şimdiden yazdım 2.sezona.ona şüphem yok
nelere vesile oldum
çok üzüldümdesem de inanma. zaten şansi yok demiştim
![]()
Kendin kaybedersinMahkememizin kararı kesindir, reddedilmesi teklif dahi edilemez.![]()
Senin grupta durumlar epey karışık, gelecek hafta çözmeye çalışacağım.Yeni sorular mı soracan 😛
yok biz seni alalim Suskunlarla.Seni de Suskunlar'la şimdiden yazdım 2.sezona.![]()
Eğer tutarsa 2.sezon Hayatım Yabancı Dizi (HYD) yapıılabilir. Aklımda Hayatım O Film de var. (HOF) .yok biz seni alalim Suskunlarla.
ben yarisirsam Aşk ve Mavi seçerim@denizz19
ben eski dizileri unutmusum ve son senelerdede bastan sona izledigim diziler yok.
eskileri düşünsem beyaz gelincik listemin başlarinda olurdu mesela
Friends olabilir mesela. 10 senedir izlemedim ama daha bir çok sahne ve detay aklimda ama seyirci olayim ben![]()
oh oh maşallahEğer tutarsa 2.sezon Hayatım Yabancı Dizi (HYD) yapıılabilir. Aklımda Hayatım O Film de var. (HOF) .Zaman olsa hepsini yapardım.
![]()
Evet mesela bir Kırgın Çiçekler faciası yaşadım, Allah göstermesin.oh oh maşallah
sunucu olarak zor olur senin icin izlemedigin yapimlari izlemek zorunda kaliyorsundur![]()
seni mercek altina alacam o hafta.Evet mesela bir Kırgın Çiçekler faciası yaşadım, Allah göstermesin.![]()
Yok sağlam sorular sordum.seni mercek altina alacam o hafta.
facia tecrüben sorularada yansımışsa çektiririm sana baktüm kırgın çiçekler tayfasını toplayıp yarışmanı sabote ederiz
![]()
senin ikinci bölüm nezaman ?Yok sağlam sorular sordum.![]()
@Ahmed eğer itirafları pazartesi sunarsa salı, o salı'ya geçerse ben pazartesi'yim.senin ikinci bölüm nezaman ?
bu aralar gündüzcüyüm. ogün duruma bakarım![]()
ozaman ben günler sonrasında okurum@Ahmed eğer itirafları pazartesi sunarsa salı, o salı'ya geçerse ben pazartesi'yim.![]()