Kemer aşkı mı o nasıl oluyor.Bir anda çıkışı kötü oldu.KeMer aşkı izlerdik.
![]()
Kemer aşkı mı o nasıl oluyor.Bir anda çıkışı kötü oldu.KeMer aşkı izlerdik.
![]()
Bir anda çıkışı kötü oldu.KeMer aşkı izlerdik.
![]()
Emir zaten kıza benden etkilendin falan diyordu ama o da Kemal'i sevdiğini anladı. Kaç kere söyledi Kemal'de gözün diye.Emin misin. Kız yüz vermedi.
Emir ile çok tutkulu bi nezaret sahnesi vardı bence Emir ile daha iyiydi.![]()
Emir zaten kıza benden etkilendin falan diyordu ama o da Kemal'i sevdiğini anladı. Kaç kere söyledi Kemal'de gözün diye.![]()
@sokak sanati eiketkin olmamış39-40-41 BÖLÜMLERİ İZLEDİM
2.sezondan 6 bölüm izledim henüz 1.sezon tadında bölüm çıkmadı ama yavaş yavaş olaylar karışmayada başladı@Yiğitt @sokak sanati @turkuazz
Ozanı birisi öldürmüş zeynep odasına girdiğini gördük zeynep öldürdüyse şaşırmam emire bile yalan söyledi ozanın odasına almadılar beni dedibu kızdan herşey beklenir çocuğu aldatıyor birde üstüne öldürüyorsa ohaa yanı
![]()
39-40-41 BÖLÜMLERİ İZLEDİM
2.sezondan 6 bölüm izledim henüz 1.sezon tadında bölüm çıkmadı ama yavaş yavaş olaylar karışmayada başladı@Yiğitt @sokak sanati @turkuazz
Ozanı birisi öldürmüş zeynep odasına girdiğini gördük zeynep öldürdüyse şaşırmam emire bile yalan söyledi ozanın odasına almadılar beni dedibu kızdan herşey beklenir çocuğu aldatıyor birde üstüne öldürüyorsa ohaa yanı
![]()
Bakalım ozanı omu öldürmüş 2-3 bölüm izleyince yorum yapayım yineZeynep çok tehlikeli bu sezon keşke istikrar sağlasaydı finalde iyi bitseydi hikayesi yani Emirle evlenseydi![]()
Bakalım ozanı omu öldürmüş 2-3 bölüm izleyince yorum yapayım yine![]()
ama ilk sezon tadını veren bölüm çıkmadı henüz![]()
ıyyy dizinin zaten kadın oyuncuları dökülüyor bir o eksiktiOzan'a o gün 4-5 kişi suikast kurmuş efsane bi kurgusu var o sahnenin
Daha Gizem Karaca gelecek diziye iyice çatla.![]()
ıyyy dizinin zaten kadın oyuncuları dökülüyor bir o eksikti![]()
Zeynep ortada kilit isim ama oldukça karışık39-40-41 BÖLÜMLERİ İZLEDİM
![]()
Zeynep ortada kilit isim ama oldukça karışıkbazı bölümlerde Zeynep çok fazla sinir ayrıca Tarık bölümlerim hepsinde sinir
çünkü salaklıkta sınır tanımıyor
![]()
Siz ertuğruluma resmen fırsat vermişsiniz ayoll 2.sezon biraz reyting düşüşü belli oldu sezona baya durgun başladılar ama aksiyonlu bölümlere geçmeyi umuyorum bir an önceNeslihan, Hazal, Zerrin Tekindor, Zeyno Eracar hepsi süper oynuyor. Gizem biraz düşük kalmış.![]()
Ah ulan ah, Kemal öldü.Emir de öldü... Bir Nihan kaldı geriye, bildiğimiz kara sevda oldu. Süper final oldu.
![]()
İlk dizisi kampüsistan dgilmiydi?ohaaaaaaaaaa kaan ungarcıoğlu karaoğlanmıymış 😱😱😱
çok severek izlediğim bir diziydi kısa sürünce üzülmüştüm sonra o çocuk kampusistan diye bir diziye geçmişti ama kaanın o olduğunu anlamamışım dün bir video izledim youtubede önceki halini gösteren ve şok oldum 😱😱😱 @Yiğitt @turkuazz @sokak sanati @Harunnn60 @xemrexxx @mrt-06 @Forumdash
![]()