Evet @ozgur2113'ün ruhu @Yiğitt'in ölü bedenine girdi.Sonuçta yaşıyor @Harunnn60 gibi temelli gitmedi.
Genel özelliğini söyledim ben de evet doğru.![]()
Hep böyle devam edecek demi sokak sanati
Evet @ozgur2113'ün ruhu @Yiğitt'in ölü bedenine girdi.Sonuçta yaşıyor @Harunnn60 gibi temelli gitmedi.
Genel özelliğini söyledim ben de evet doğru.![]()
Bully: Ben senin gibi canavar değilim Dosi, ömür boyunca bu utançla yaşayacaksın! Elveda...
Bakıyorum da bugün enerjiksin.Yine bol gülücükler.
![]()
@destere yi @sokak sanati na yedirmeyi düşünüyorlar @Harunnn60 üzülür şimdi ama engeleleyecem inşSen bölümleri oku gerisini bana bırak diyorum aslında.
Sam'in içine şeytan girmişti ya ona benzedi biraz.![]()
Sonda yazıyor ya Yiğit'i.Hep böyle devam edecek demi sokak sanatibu arada 13.bölümde ben kimi gördümde şok oldum acep
öldü demiştiniz dediğim Bully mi yoksa
Teşekkürler.Güzel bölüm olmuş. @Bully 'nin hikayesi ilgi çekti.
Şu kısım çok gerçekçi olmuş.
@dizi kolik aşkısı ile çok güzel olmuşuz. EfsaneyiZ. @Çiğdem- ve destoş ile kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyoruz. Süperiz.
@Yiğitt hainlik yapacak demek. Bedeninin çürümesini 4 gözle bekliyorum bebuş
Bu arada en favori karakterim bencede![]()
Sonda yazıyor ya Yiğit'i.![]()
destere fazla bile yaşadı aslında belki de ölümü senin elinden olur, sinir krizi geçirdiğin bir anda mesela.
Destereden kurtulup bize katıl bence. Tüm dünyayı fethedelim![]()
hahah destere duymasın ama sokak sanatinin teklifide ilgi çekici geldi banadestere fazla bile yaşadı aslında belki de ölümü senin elinden olur, sinir krizi geçirdiğin bir anda mesela.![]()
Olabilir ablam gözden kaçıyor bazen.Hee Yiğiti mi haa tmm ay ben nasıl okumuşum be
Sonda yazıyor ya Yiğit'i.
Teşekkürler.Yalnız karakter oylamayıyoruz yaratıkları oyluyoruz, onu da belirteyim.
![]()
hahah destere duymasın ama sokak sanatinin teklifide ilgi çekici geldi bana![]()
![]()
![]()
Demek @sokak sanati'nın ruh hastası yanını cazip buluyorsun, serseri sever bir tip de yoktu sende ablam ama.hahah destere duymasın ama sokak sanatinin teklifide ilgi çekici geldi bana![]()
![]()
![]()
O da doğru. .ssBenden bir tane daha olacak mı ki
Harcaniyorsun onun yanında. Bence katil bize![]()
Olabilir ablam gözden kaçıyor bazen.![]()
Demek @sokak sanati'nın ruh hastası yanını cazip buluyorsun, serseri sever bir tip de yoktu sende ablam ama.
O da doğru. .ss
Demek @sokak sanati'nın ruh hastası yanını cazip buluyorsun, serseri sever bir tip de yoktu sende ablam ama.
O da doğru. .ss
hhaha sevdiğimden değil ayoll destereyi yeseler sıra bana gelecekBenden bir tane daha olacak mı ki
Harcaniyorsun onun yanında. Bence katil bize![]()
Hakikatten hani çiftler yarışıyor yapacaktık.@Çiğdem- yine oyunum geldi. İlk başta seni bitireceğim diyordu şimdi itibar etti bize.![]()
İnsan aşkını korumaz mı ablacım ya ben olsam aşkım için önden ölürdüm yani. .sshhaha sevdiğimden değil ayoll destereyi yeseler sıra bana gelecekeminim destereye sorsak hangimiz yalasın diye oda beni seçerdi
![]()
![]()
![]()
daha ben hamlemi yapmadım @sokak sanati nin sonu bizden oılucak gibi dşünüyorumHakikatten hani çiftler yarışıyor yapacaktık.@Çiğdem-
hhaha sevdiğimden değil ayoll destereyi yeseler sıra bana gelecekeminim destereye sorsak hangimiz yalasın diye oda beni seçerdi
![]()
![]()
![]()
Hakikatten hani çiftler yarışıyor yapacaktık.@Çiğdem-
İnsan aşkını korumaz mı ablacım ya ben olsam aşkım için önden ölürdüm yani. .ss
11 bölümdür adamın sonu gelmedi üstelik daha da güçlendi, ilerde gelecek bir karakter durdurabilir anca.
11 bölümdür adamın sonu gelmedi üstelik daha da güçlendi, ilerde gelecek bir karakter durdurabilir anca.![]()
Ama piss oyun oynamıslar ben destereye sahip çıkmam için kendini haklaması lazım yatakta bastık resmen ayoll şuan bıraksalar ben gebertirim umuta kalmadanÇiğdem bize itimat etti 2 oyunla. Baya zayıf çıktı bundan süpergirl olmaz.![]()
@dizi kolik de çok entrikacı çıktı sizi iki saf, umarım saflığın gücü kazanırAma piss oyun oynamıslar ben destereye sahip çıkmam için kendini haklaması lazım yatakta bastık resmen ayoll şuan bıraksalar ben gebertirim umuta kalmadan![]()