Star Kara Sevda - Dizi Yorumları

66. BÖLÜM

Harika bölümdü, son sahneleri tam final bölümü gibiydi. Leyla vuruldu, Ayhan garibim nasıl üzüldü. :( Nihan ve Kemal yangının ortasında kaldı. Emir ve Hakan arasında birinde ateş patladı, kesin Hakan vurulmuştur. :( Hakan, Zeynep'i nikah masasında bıraktı orası da ayrı şok oldu. :D

66. BÖLÜM

Harika bölümdü, son sahneleri tam final bölümü gibiydi.
Leyla vuruldu, Ayhan garibim nasıl üzüldü. :( Nihan ve Kemal yangının ortasında kaldı. Emir ve Hakan arasında birinde ateş patladı, kesin Hakan vurulmuştur. :( Hakan, Zeynep'i nikah masasında bıraktı orası da ayrı şok oldu. :D

Dizinin en can alıcı bölümlerindendi ama spoiler kullan Çiğdem çıldırmasın.:A

68. BÖLÜM

Leyla ve Ayhan evlendi, sezonun çifti kesinlikle. :bhr: Leyla öbür tarafa gidip gidip geldi ama bizle kaldı. :Z Galip'i hapse soktuk bir daha çıkmaz. Tarık da hapiste. Asu hapse girmedi ama akıl hastanesine yolladık onu da. Sıra Emir'de. :Z

3-4 gün içerisinde tamamlamayı hedefliyoruz, bir efsanenin daha sonuna geldik. :(

37 ve 38 izledim ikinci sezon emir dışında biraz tutuk gidiyor gibi :A

emir yine zekasıyla nihali ne yaptı etti elinde tuttu kızını daha göremezsin ben bile kimde olduğunu bilmem dedi :A gıcık kemalde emirin kardeşiyle evcilik oynuyor aslında asu ile emir aynı gibiler ikiside onları sevmeyen insanlarla evcilik oynuyor :A

zeynep nihallerin çocuğunu kemallerine vine götürmüştü gıcık kemal gördü çocuğu nihallerin yanında bakalım ne olucak emirleride şıkıştırmaya çalısıyor intikam almaya çalısıyor ama kendi kafasında patlar inş :F

ozana yazık oldu :( tufanıda tuhaf şekilde hala seviyorum emire yanlış yapsada :A

@sokak sanati @Yiğitt @turkuazz

37 ve 38 izledim ikinci sezon emir dışında biraz tutuk gidiyor gibi :A

emir yine zekasıyla nihali ne yaptı etti elinde tuttu kızını daha göremezsin ben bile kimde olduğunu bilmem dedi :A gıcık kemalde emirin kardeşiyle evcilik oynuyor aslında asu ile emir aynı gibiler ikiside onları sevmeyen insanlarla evcilik oynuyor :A

zeynep nihallerin çocuğunu kemallerine vine götürmüştü gıcık kemal gördü çocuğu nihallerin yanında bakalım ne olucak emirleride şıkıştırmaya çalısıyor intikam almaya çalısıyor ama kendi kafasında patlar inş :F

ozana yazık oldu :( tufanıda tuhaf şekilde hala seviyorum emire yanlış yapsada :A

@sokak sanati @Yiğitt @turkuazz
İlk bölümler ben de bir garip oldum, eski tadı alamadım gibi oldum ama sonra açılıyor yine. Birkaç bölüme taşlar yerine oturuyor, devam. :Z

İlk bölümler ben de bir garip oldum, eski tadı alamadım gibi oldum ama sonra açılıyor yine. Birkaç bölüme taşlar yerine oturuyor, devam. :Z
haha aa inş sezon finalinden sonra 3 bölüm izledim emirin oyunculuğu dısında senaryoda bir tutukluk var 40.bölümlerden sonra açılır umarım dedğin gibi :A :A :A @sokak sanati

haha aa inş sezon finalinden sonra 3 bölüm izledim emirin oyunculuğu dısında senaryoda bir tutukluk var 40.bölümlerden sonra açılır umarım dedğin gibi :A :A :A @sokak sanati

İlk başta sıkıcı başlıyor ama 40'lı bölümlerde açılıyor ve 50'li bölümlerde tavan yapıyor. Özellikle Asu'nun sırrı ile başlayan olaylar çok ilgi çekici.:F

70. BÖLÜM

Nihan ve Emir boşandı, fırsat bu fırsat Emir ve Zeynep evlendi. Kemal ve Nihan nişanlandı. :bhr: Asu hastaneden kaçtı, tam Nihan'a iğneyi sokacaktı ki Leyla, Asu'yu vurdu. 😱