Kusura bakma.Harika atınca okumuşsundur sandım hayal kırıklığına uğradım. .ss
Kusura bakma.Harika atınca okumuşsundur sandım hayal kırıklığına uğradım. .ss
Tamam sen hafta sonuna kadar oku yeter.Kusura bakma.Başım çok ağrıyor okusam da pek bir şey anlamam.
![]()
Filmdeki başkan da bunun gibi şeyler söylüyordu yerelleştirmek bayağı kolay oldu.Cumhurbaşkanının açıklaması güldürdü.Melek'i kucaklarken duygulandım.
Kapıyı açmamakta haklıydım bence.
Kalemine sağlık @Aserat
![]()
Burada ne durumdasın acaba.aaa vlla soluksuz okuduğum ilk dizin sanırım @Aseratfotolar ise odaklanmamız açısından sahneyi canlandırma açısından çok iyi
olaya güzel müdahale etmişim![]()
![]()
![]()
(Çiğdem yerde gördüğü suyu camın üzerine döker ve koltuktaki gazetelerden biriyle kapatır. Zombiler sakinleşmiştir.)
şu fotoda koşan @Yiğitt daha hızlı koş yiğit zombiler seni kapmadan atla trene koş yiğit koş tut zombi tut![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60
![]()
![]()
Yorum için teşekkürler seveceğini biliyordum aksiyon fazla olduğu için.aaa vlla soluksuz okuduğum ilk dizin sanırım @Aseratfotolar ise odaklanmamız açısından sahneyi canlandırma açısından çok iyi
olaya güzel müdahale etmişim![]()
![]()
![]()
(Çiğdem yerde gördüğü suyu camın üzerine döker ve koltuktaki gazetelerden biriyle kapatır. Zombiler sakinleşmiştir.)
şu fotoda koşan @Yiğitt daha hızlı koş yiğit zombiler seni kapmadan atla trene koş yiğit koş tut zombi tut![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60
![]()
![]()
Yorum için teşekkürler herkes bayılıyor maşallah. Böyle yorumlar geleceğini bilsem daha önce yapardım.Baştan sona tempo düşmemiş bu sefer, ilk bölümde baş kısmı biraz durağındı bu sefer olaylı ilerlemiş. Resimler de hareketli olunca yani aksiyonlu olunca bayağı gerildim, güzel gidiyor dizin sonu da heyecanlı bitmiş. Siyasi mesajın gözümden kaçmadı.Emeklerine sağlık.
@Aserat
Bölümü okusan çok daha güzel olacak bu arada.Burada ne durumdasın acaba.Fındık kırıyor musun yine.
![]()
Öhö öhöhöhöh.
Rica ederim gerçekten çok başarılı olmuş, okuması zevkli oluyor.Yorum için teşekkürler seveceğini biliyordum aksiyon fazla olduğu için.Bu arada koşan adam @eskici.
Yorum için teşekkürler herkes bayılıyor maşallah. Böyle yorumlar geleceğini bilsem daha önce yapardım.
Bölümü okusan çok daha güzel olacak bu arada.![]()
Yorum için teşekkürler seveceğini biliyordum aksiyon fazla olduğu için.Bu arada koşan adam @eskici.
Yorum için teşekkürler herkes bayılıyor maşallah. Böyle yorumlar geleceğini bilsem daha önce yapardım.
Bölümü okusan çok daha güzel olacak bu arada.![]()
aa kosan yusufmu aa benim herif zombilere yem oalcak
Ben aklına gelmem zaten hiç.
hhahah aa başına b,riey gelse sanada endişenenirim tabikide cnm dizide bile yoksunBen aklına gelmem zaten hiç.![]()
Bakalım göreceğiz gelecek hafta. Rolünü beğendin mi bari.
Sormayı unuttum rolünü nasıl buldun.Öhö öhöhöhöh.
Rica ederim gerçekten çok başarılı olmuş, okuması zevkli oluyor.![]()
yansıtmışsın işte, ben de böyle herkesi düşünüüm.Bakalım göreceğiz gelecek hafta. Rolünü beğendin mi bari.
Sormayı unuttum rolünü nasıl buldun.![]()
Dizimizin en önemli taraflarından biri de kimsenin canının garantide olmaması. Şimdi senin karakter öldüyse bile sonrasında kime ne olacağı belli değil. Haksızlık etmeden okumanı tavsiye ederim."Özgür ve diğerleri gözünün önünde zombilere yem olurken"
Bu cümleyi gördükten sonra diziyi okumaktan vazgeçtim![]()