eTV Zombi Ekspresi - 2. Bölüm | Yeni Bölüm

Cumhurbaşkanının açıklaması güldürdü. :A Melek'i kucaklarken duygulandım. :bhr: Kapıyı açmamakta haklıydım bence. :A Kalemine sağlık @Aserat :D

Cumhurbaşkanının açıklaması güldürdü. :A Melek'i kucaklarken duygulandım. :bhr: Kapıyı açmamakta haklıydım bence. :A Kalemine sağlık @Aserat :D
Filmdeki başkan da bunun gibi şeyler söylüyordu yerelleştirmek bayağı kolay oldu. :A

Anlaşılan seni duygudan duyguya sürüklemişiz yorum için teşekkürler. :D

aaa vlla soluksuz okuduğum ilk dizin sanırım @Aserat :A fotolar ise odaklanmamız açısından sahneyi canlandırma açısından çok iyi :A

olaya güzel müdahale etmişim :A :A :A
(Çiğdem yerde gördüğü suyu camın üzerine döker ve koltuktaki gazetelerden biriyle kapatır. Zombiler sakinleşmiştir.)

şu fotoda koşan @Yiğitt daha hızlı koş yiğit zombiler seni kapmadan atla trene koş yiğit koş tut zombi tut :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60
(Çiğdem yerde gördüğü suyu camın üzerine döker ve koltuktaki gazetelerden biriyle kapatır. Zombiler sakinleşmiştir.)
tenor.gif

aaa vlla soluksuz okuduğum ilk dizin sanırım @Aserat :A fotolar ise odaklanmamız açısından sahneyi canlandırma açısından çok iyi :A

şu fotoda koşan @Yiğitt daha hızlı koş yiğit zombiler seni kapmadan atla trene koş yiğit koş tut zombi tut :A :A :A @mrt-06 @Harunnn60
tenor.gif
Burada ne durumdasın acaba. :A Fındık kırıyor musun yine. :A

Baştan sona tempo düşmemiş bu sefer, ilk bölümde baş kısmı biraz durağındı bu sefer olaylı ilerlemiş. Resimler de hareketli olunca yani aksiyonlu olunca bayağı gerildim, güzel gidiyor dizin sonu da heyecanlı bitmiş. Siyasi mesajın gözümden kaçmadı. :A Emeklerine sağlık. :D @Aserat

tenor.gif
Yorum için teşekkürler seveceğini biliyordum aksiyon fazla olduğu için. :D Bu arada koşan adam @eskici. :A

Baştan sona tempo düşmemiş bu sefer, ilk bölümde baş kısmı biraz durağındı bu sefer olaylı ilerlemiş. Resimler de hareketli olunca yani aksiyonlu olunca bayağı gerildim, güzel gidiyor dizin sonu da heyecanlı bitmiş. Siyasi mesajın gözümden kaçmadı. :A Emeklerine sağlık. :D @Aserat
Yorum için teşekkürler herkes bayılıyor maşallah. Böyle yorumlar geleceğini bilsem daha önce yapardım. :A
Burada ne durumdasın acaba. :A Fındık kırıyor musun yine. :A
Bölümü okusan çok daha güzel olacak bu arada. :A

"Özgür ve diğerleri gözünün önünde zombilere yem olurken"

Bu cümleyi gördükten sonra diziyi okumaktan vazgeçtim :A

"Özgür ve diğerleri gözünün önünde zombilere yem olurken"

Bu cümleyi gördükten sonra diziyi okumaktan vazgeçtim :A
Dizimizin en önemli taraflarından biri de kimsenin canının garantide olmaması. Şimdi senin karakter öldüyse bile sonrasında kime ne olacağı belli değil. Haksızlık etmeden okumanı tavsiye ederim. :A