eTV Hayatım O Dizi - 1. Hafta | Ezel vs Hayat Bilgisi vs Kurtlar Vadisi

Güzel olmuş program ama Çiğdem'e sorulan sorular ile Atacan'a sorulan sorular arasında kolaylık zorluk olarak büyük uçurumlar var bence. Diziyi izlemedim ama Çiğdem'in soruları biraz zor geldi bana :D Atacan'ın çok kolay :F
Sözcük Oyunu'nda da aynı şeyi demiştin. :A

Aslında AFK ile katılmalıydım ama bu Serhan bana Kırgın Çiçekleri uygun görünce ve de gitti en saçma soruyu sordu öyle bir karakter yoktu dizide ama sordu :F

Cansu konusunda hala şüpheliyim öyle biri yok dizide :A
Mahkemeye çıkardık işte onu da tescillendi. :A Adaletin kestigi parmak acımaz kanka. :A

Senin adalet mekanizman nasıl işliyor la ben dizide rol almadı böyle biri diyorum sen aldı diyorsun internette yazan her bilgi doğru mu :A bana sahnesini bulup çıkarmazsan ömrü billah inanmam :F
Devam edeceğim aramaya. Mahkemeyi temize götürdün zaten. :A 3.haftadasın sen. Ona kadar belli olur. :D Dizinin fan sitelerine üye olup sormayı düşünüyorum. :A

Güzel olmuş program ama Çiğdem'e sorulan sorular ile Atacan'a sorulan sorular arasında kolaylık zorluk olarak büyük uçurumlar var bence. Diziyi izlemedim ama Çiğdem'in soruları biraz zor geldi bana :D Atacan'ın çok kolay :F
son bildiğim 3 soru hariç ilk 5 soru dizi hakkında normal sorular değildi evet fark edilmeyen ufak detaylardı evde oturursun bazı tozları görmezsin o hesap :A :A :A

Devam edeceğim aramaya. Mahkemeyi temize götürdün zaten. :A 3.haftadasın sen. Ona kadar belli olur. :D Dizinin fan sitelerine üye olup sormayı düşünüyorum. :A
Dizide tek Cansu var o da Cansu Fırıncı (Kemal) :A

son bildiğim 3 soru hariç ilk 5 soru dizi hakkında normal sorular değildi evet fark edilmeyen ufak detaylardı evde oturursun bazı tozları görmezsin o hesap :A :A :A
Bunu söylemeyi sevmiyorum ama haklısın :A