Ben anlatmaktan yoruldum, geçen hafta yazılanları okusan çözersin. Ben ne diye geçip sana anlatayım onu anlayamadım.Biriniz de anlatmıyorsunuz ama. Geçen hafta da böyle cevaplar verdiniz, bu hafta da.![]()
@sokak sanatiBen misafirler var demiştim.![]()
Ben anlatmaktan yoruldum, geçen hafta yazılanları okusan çözersin. Ben ne diye geçip sana anlatayım onu anlayamadım.Burada kimseye olayı anlatmadık, herkes olayı çözüp kimin ne olduğunu anlıyor zaten. Geçip de kimse kimseye olayı anlatmadı.
@sokak sanatiBen diyeceğimi dedim, buyursun haklıysa ya da bir açıklaması varsa dinlerim.
Neyse ya salla.Havası mı vardı. Varsada oksijensiz havadır pek tercih etmem pistir bilirsin![]()
Haddini Bil'i askerden geldiğinden beri söylemiyorsun. Özledik onu senden duymayı.Neyse ya salla.![]()
Ahahah kimseyle tartışmıyorum artık, yaşlanmış hissediyorum. Uğraşacak halim kalmadı, eğer olursa söz söylerim. Kaçırma.Haddini Bil'i askerden geldiğinden beri söylemiyorsun. Özledik onu senden duymayı.![]()
![]()
Tam anlamıyla kaynaşamıyorum diyelim
Ben ücretsiz ders veririm yavru @sokak sanati parayla yapar ancaTam anlamıyla kaynaşamıyorum diyelimBiraz ders vermen lazım bana.
![]()
@sokak sanati sessizliğe gömüldü zaten.Ben ücretsiz ders veririm yavru @sokak sanati parayla yapar anca![]()
Tam anlamıyla kaynaşamıyorum diyelimBiraz ders vermen lazım bana.
![]()
Ben ücretsiz ders veririm yavru @sokak sanati parayla yapar anca![]()
Sokak şeyisi çatlıyor yine, bakma ona sen
O itirafı kim yaptı acaba kesin tanıdık birisiSokak şeyisi çatlıyor yine, bakma ona sen![]()
Bence yeni üyelerden, fazla samimiyetinin olmadığı kişilerden biri yapmıştır.O itirafı kim yaptı acaba kesin tanıdık birisi![]()
Sokakı dedimBence yeni üyelerden, fazla samimiyetinin olmadığı kişilerden biri yapmıştır.![]()
Hangi itirafları? 😱
Hangi itirafları? 😱
Klasik Atacan zaten, madem diyecen niye anonim yapıyon?![]()
Aman Deniz sanki hiç kavga edip millete karşı kin gütmedin. Hani hiç olayın olmasa, sakin biri olsan da bunları yazsan tamam derim. Böyle yazınca bir ciddiye alamıyor insan.Ne bu şiddet bu celal gençler gören de adam öldürmüş sanacak. Kusura bakmayın ama siz hiç mi hata yapmadınız bu güne kadar hepimizin kusurları oldu olacaktır da yani bir insana bu kadar yüklenilmesini tasvip etmiyorum hiç.