TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 56.Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse cevap vermeyecekse Grey's Anatomy'yi tercih edeceğim ben Alex ile İzie çok ateşli.:A

Biriniz de anlatmıyorsunuz ama. Geçen hafta da böyle cevaplar verdiniz, bu hafta da. :D
Ben anlatmaktan yoruldum, geçen hafta yazılanları okusan çözersin. Ben ne diye geçip sana anlatayım onu anlayamadım. :D Burada kimseye olayı anlatmadık, herkes olayı çözüp kimin ne olduğunu anlıyor zaten. Geçip de kimse kimseye olayı anlatmadı.

Ben misafirler var demiştim. :A
@sokak sanati :F Ben diyeceğimi dedim, buyursun haklıysa ya da bir açıklaması varsa dinlerim.

Ben anlatmaktan yoruldum, geçen hafta yazılanları okusan çözersin. Ben ne diye geçip sana anlatayım onu anlayamadım. :D Burada kimseye olayı anlatmadık, herkes olayı çözüp kimin ne olduğunu anlıyor zaten. Geçip de kimse kimseye olayı anlatmadı.

@sokak sanati :F Ben diyeceğimi dedim, buyursun haklıysa ya da bir açıklaması varsa dinlerim.

pek tercih etmem pistir bilirsin:A

Ne bu şiddet bu celal gençler gören de adam öldürmüş sanacak. Kusura bakmayın ama siz hiç mi hata yapmadınız bu güne kadar hepimizin kusurları oldu olacaktır da yani bir insana bu kadar yüklenilmesini tasvip etmiyorum hiç.

Ne bu şiddet bu celal gençler gören de adam öldürmüş sanacak. Kusura bakmayın ama siz hiç mi hata yapmadınız bu güne kadar hepimizin kusurları oldu olacaktır da yani bir insana bu kadar yüklenilmesini tasvip etmiyorum hiç.
Aman Deniz sanki hiç kavga edip millete karşı kin gütmedin. Hani hiç olayın olmasa, sakin biri olsan da bunları yazsan tamam derim. Böyle yazınca bir ciddiye alamıyor insan. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...