TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 56.Bölüm

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
itiraflar saçma ve gereksiz kısaca çöp. :D 1-2 tane normal itiraf var. :D

İtiraf 12 yapan şahıs sanırım mesajlarımda kaos bulamadığın için sana yapmacık geldim,ayrıca kimse ile iyi geçinme şeklinde bir çabam yok ,bazı konularda olumlu yorum yaptım diye saçma sapan bir itiraf yapmışsın seni iftiralarınla baş başa bırakıyorum,çok yazık.
Öbür itiraflara yorum yapmayacağım.
@Ahmad @XantieR emeğinize sağlık

Okudum doya doya. :D Melih'i eskiden de tanırdım, şimdi farklı biri olduğunu da düşünmüyorum? eskiden de kötü biri değildi. Dediği kadar değişmedi. Düşündüğü kadar da. :D Daha nazikleşti, daha fazla kurallara uymaya başladı ve biraz da bilgi-kültür artışı. :D Bu kadar övgü yeter. :A
Ayrıca karizma ağır abimiz varmış, şimdi haberimiz oldu. :A @XanTier

Bana gelen o itirafa da kanka cidden popülerlik için ayrıldığımı düşünüyorsan samimi söylüyorum yanlış algı içindesin. :D Popülerlik için online olup daha farklı şeyler de yapılabilir. :D 10 güne kalmaz zaten gideceğim, elimde değil. Aslında Seni de severim, neden böyle olduk anlamadım, istersen özelden yaz, her şeyi ciddi ciddi konuşur, 5-10 dakikaya hallederiz. :D

Zor bir şey değil, evet forumu dışarıdan takip ediyordum fake hesap açtım desin. Hala yalan söylemeye devam etmesin, bu kadar basit bir neden. :D

Herkes doğruları gördü ya sıkıntı yok, tarafsız olma sıkıntısı var maalesef. :D
İnsanların günahını almak kötü şeydir elde resmi bir belge var mı fake üyelik açtığına dair bilmiyorum ben yoktum buralarda bir şey bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama :D

İnsanların günahını almak kötü şeydir elde resmi bir belge var mı fake üyelik açtığına dair bilmiyorum ben yoktum buralarda bir şey bilmiyorum siz daha iyi bilirsiniz ama :D
Aman ne günahını alacağız, uzaktan saf birine mi benziyorum? Biraz göz açılırsa her şey ortada yani. :A

İtiraflar hk yorum yapacak pek bir şey yok.
Bu Nisa olayı neydi biri bana anlatsın. :A

Yorumun için teşekkür @XanTier seni çok severim bilirsin zaten. Ayrıca yakışıklı çıkmışsın. Gömlek nerede. :A Foruma eskisi kadar vakit ayırmam mümkün değil. Hayat şartları veda etmeden önceki gibi değil. Çok şey değişti. Sabah ve gece girip etiketlere bakıp çıkıyorum diyebilirim. En çok kullandığım buton forumu okundu işaretle. :D

Gözlerime inanamıyorum hem itiraflar olsun hem yorumlar herkes bizimle aynı düşüncede. :F @sokak sanati @Yiğitt @Çiğdem-

Bende bana giydirirler diye zırhımı almıştım baya şaşırdım:F

Şu yoruma çok güldüm. Deniz kimseyi üzmeye gerek yok demiş ama zamanında kart kraliçe diğer insanlarla dalga geçince üzenler şimdi bedel ödeyince mi üzmeye gerek yok diyor.

Demeyin öyle demeyin iyi insandır, o kadar kötü sözü hak edecek bir şey yaptığını düşünmüyorum fake üyelik açmışsa dahi. :D
Ben kötü insan demiyorum zaten, eminim iyi bir insandır. Ona karşı bir nefretim de yok. Ama bu gerçekleri gizlemiyor, her şey ortada. Tamamen tarafsız söylüyorum bunları. :D

İtiraflar hk yorum yapacak pek bir şey yok.
Bu Nisa olayı neydi biri bana anlatsın. :A

Yorumun için teşekkür @XanTier seni çok severim bilirsin zaten. Ayrıca yakışıklı çıkmışsın. Gömlek nerede. :A Foruma eskisi kadar vakit ayırmam mümkün değil. Hayat şartları veda etmeden önceki gibi değil. Çok şey değişti. Sabah ve gece girip etiketlere bakıp çıkıyorum diyebilirim. En çok kullandığım buton forumu okundu işaretle. :D
Katılıyorum bana da anlatılsın hiçbir fikrim yok. :A

Ben kötü insan demiyorum zaten, eminim iyi bir insandır. Ona karşı bir nefretim de yok. Ama bu gerçekleri gizlemiyor, her şey ortada. Tamamen tarafsız söylüyorum bunları. :D
La bu forumda ne şirret berbat ötesi tipler gördüm ben, toz kondurmuyorsam sebebi biraz da bu :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...