7-13 Ağustos 2017 Fav10 Senaryo Reytingleri

Benim ki birde bu beğeniler katılmadandı. Yeni sezonda öyle yüksek reytingler beklemiyorum ama 20. bölüm sezon finaline kadar kendini devam ettirsin yeter. :A

Milli maç gibi oldu program. :A
Zaten senin ilk bölümler yüksekt, diğerlerinde 10 beğeni civarı anca vardı diye hatırlıyorum. :D
Gerçi çoğu beğeniydi senin. Benim hepsi HARİKA :A

Benim ki birde bu beğeniler katılmadandı. Yeni sezonda öyle yüksek reytingler beklemiyorum ama 20. bölüm sezon finaline kadar kendini devam ettirsin yeter. :A

Benim senaryoda derin konularda yükseliyor iyi organ mafyası yükseltiyordu eskiden iki silahım var hatta üç silahım var vurulma organ mafyası ve derin konular

Hala benden çok alabilirsin reytingte, ama asla benim 1000 kelimede anlattığım aşkın kalitesine erişemezsin :A

Başka kanala kaptırsam bu reytingleri gördükten sonra üzülürdüm güzel bir transfer yaptık eTV ailesi olarak. :A

Cesaretin varsa benimki gibi riskli bir işi dene. Garanti iş yapıyorsun sen :A

Bundan sonra reyting için okumasa bile gelip bir mesaj yazacak insanları mı etiketlesem sık sık? :A
Hayır okuyacaktı aynı zamanda başrollerden biri zaten. Gel oku dedim o da sonra diye cevap verdi. :A