Damien Duff
Favori Üye
Halkın Polisine Nediyorsun uzun zaman sonra yeniden 6 reyting derin konulara girince oluyor geçen yıl 15 temmuz işe yaradıHHAhaha aa reytinglere geçtiğine göre bakacam evet dizilere
Halkın Polisine Nediyorsun uzun zaman sonra yeniden 6 reyting derin konulara girince oluyor geçen yıl 15 temmuz işe yaradıHHAhaha aa reytinglere geçtiğine göre bakacam evet dizilere
Benimki birde bu beğeniler katılmadandı. Yeni sezonda öyle yüksek reytingler beklemiyorum ama 20. bölüm sezon finaline kadar kendini devam ettirsin yeter.Duruma bakılırsa, sadece okuyacak ama okumamış kişiler okuyunca o sayıya ulaşacağım
Milli maç gibi oldu program.Ah rekorların adamı Ahmed.
Zaten senin ilk bölümler yüksekt, diğerlerinde 10 beğeni civarı anca vardı diye hatırlıyorum.Benim ki birde bu beğeniler katılmadandı. Yeni sezonda öyle yüksek reytingler beklemiyorum ama 20. bölüm sezon finaline kadar kendini devam ettirsin yeter.
Milli maç gibi oldu program.
Benim senaryoda derin konularda yükseliyor iyi organ mafyası yükseltiyordu eskiden iki silahım var hatta üç silahım var vurulma organ mafyası ve derin konularBenim ki birde bu beğeniler katılmadandı. Yeni sezonda öyle yüksek reytingler beklemiyorum ama 20. bölüm sezon finaline kadar kendini devam ettirsin yeter.
10. Bölüm 11 harika aldı. Çoğunlukla harikaydı uydurma.Zaten senin ilk bölümler yüksekt, diğerlerinde 10 beğeni civarı anca vardı diye hatırlıyorum.
Gerçi çoğu beğeniydi senin. Benim hepsi HARİKA
Sezon finali olduğu için.10. Bölüm 11 harika aldı. Çoğunlukla harikaydı uydurma.
Bende cadıları ön plana çıkaracağım.Sezon finali olduğu için.
Benim daha aşk ve çocukları girecek işin içine. O zamanki bölümleri sen hayal et
Bir tane yorum yapmıştın o yüzden bu reytinge sen de dahilsin.
Hala benden çok alabilirsin reytingte, ama asla benim 1000 kelimede anlattığım aşkın kalitesine erişemezsin
Türlerimiz aynı değil ki ben fantastik dizi yazıyorum, karşılaştırman baştan mantıksız zaten.Hala benden çok alabilirsin reytingte, ama asla benim 1000 kelimede anlattığım aşkın kalitesine erişemezsin
Hala benden çok alabilirsin reytingte, ama asla benim 1000 kelimede anlattığım aşkın kalitesine erişemezsin
Başka kanala kaptırsam bu reytingleri gördükten sonra üzülürdüm güzel bir transfer yaptık eTV ailesi olarak.Benim ki birde bu beğeniler katılmadandı. Yeni sezonda öyle yüksek reytingler beklemiyorum ama 20. bölüm sezon finaline kadar kendini devam ettirsin yeter.
Cesaretin varsa benimki gibi riskli bir işi dene. Garanti iş yapıyorsun senTürlerimiz aynı değil ki ben fantastik dizi yazıyorum, karşılaştırman baştan mantıksız zaten.
Bundan sonra reyting için okumasa bile gelip bir mesaj yazacak insanları mı etiketlesem sık sık?Bir tane yorum yapmıştın o yüzden bu reytinge sen de dahilsin.
Spin-off olacak zaten sokak sanati'nı anlatacağım, pskilojik gerilime çevirebilirim o işi.Cesaretin varsa benimki gibi riskli bir işi dene. Garanti iş yapıyorsun sen
Hayır okuyacaktı aynı zamanda başrollerden biri zaten. Gel oku dedim o da sonra diye cevap verdi.Cesaretin varsa benimki gibi riskli bir işi dene. Garanti iş yapıyorsun sen
Bundan sonra reyting için okumasa bile gelip bir mesaj yazacak insanları mı etiketlesem sık sık?
Şunun hainliğini hatırlatma ya. .ssBaşka kanala kaptırsam bu reytingleri gördükten sonra üzülürdüm güzel bir transfer yaptık eTV ailesi olarak.
Hainlik değil doğru yolu seçme veya en cazip teklifi kabul etme olarak isimlendirebiliriz.Şunun hainliğini hatırlatma ya. .ss
Spin-off olacak zaten sokak sanati'nı anlatacağım, pskilojik gerilime çevirebilirim o işi.
Şunun hainliğini hatırlatma ya. .ss
Hainlik değil doğru yolu seçme veya en cazip teklifi kabul etme olarak isimlendirebiliriz.
Zirveden bir kez inmeyen kanalı mı seçmek doğru yol yoksa ikinci üçüncü kanalı mı?Hainlik değil doğru yolu seçme veya en cazip teklifi kabul etme olarak isimlendirebiliriz.
eTV bir defa bile üçüncü olmadı hep ikinciyiz biz.Zirveden bir kez inmeyen kanalı mı seçmek doğru yol yoksa ikinci üçüncü kanalı mı?
Utanmıyor musun şu lafı ederken..Hayır çizgini bozma. Bu çizgin güzel, ama istersen eTV için ortak yapım da yapabiliriz