Geçen seneden bugüne ne değişmiş olacak ki güzel olsun? Yine aynı kişiler yapıyor filmi, yine aynı mentaliteNeden dolayı
Bence sen Kadirin dislike'ının tadını özlemişsin tek derdin buHer geçen gün inancımı kaybediyorum. @takas Neden bilmiyorum.![]()
Biliyom aga ; takas muhabbeti biliyo ondan dedim 😀Yalnız bunlar gerçek değil
Aga fragman beklentilerimin çok altında izleniyor ne diyorsun bu konuda ben en az bu kadar sürede 6 7 milyon olmasını beklerdim
Normal aga biraz daha duygusal bir fragman gelseydi de bence çok fazla değişmezdi ; artık film sağlam olsun gidenler beğenilsin yine ortalama bir gişe başarısı yakalar hüsrana uğramazAga fragman beklentilerimin çok altında izleniyor ne diyorsun bu konuda ben en az bu kadar sürede 6 7 milyon olmasını beklerdim
Normal değil aga daha 2 milyon olmadı bölüm izlenmeleri bile 1 günde bu kadar oluyordu reklam her zaman ki gibi yapılmadı diye düşünüyorum v2 falan çıksın bi bakalımNormal aga biraz daha duygusal bir fragman gelseydi de bence çok fazla değişmedi ; artık film sağlam olsun gidenler beğenilsin yine ortalama bir gişe başarısı yakalar hüsrana uğramaz
Dizi ile sinema farklı aga dizi devam ederken çıksaydı farklı olurdu fragman bi gece önceden de paylaşıldı oradan izleyenlerde oldu ; birde fragmanda bi olağan dışı hal yok sadece güzel dediğim gibi aksiyon ağırlıklı değil daha duygu yüklü olabilirdi o zaman kesin daha fazla izlenilirdiNormal değil aga daha 2 milyon olmadı bölüm izlenmeleri bile 1 günde bu kadar oluyordu reklam her zaman ki gibi yapılmadı diye düşünüyorum v2 falan çıksın bi bakalım