Aynaya Bakarken Kendi Adını Tekrarlamak

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
9,161
Puanı
1,061
Aynada kendine gözünü kırpmadan bakarken durmadan yüzüne bakıp adını tekrarlamak. Bu şekilde kendi varlığınızı sorgularsanız, büyük ihtimal yarım dakikaya kalmaz başınız döner, devamını getirirseniz bayılabilirsiniz. Çocukken yapardım, bayağı etkili olurdu. Belki şimdi de denemeliyim. Belki de herkeste olmuyordur.

Ekşide verdıgın lınk :F el kol bana mı aıt gıbı :X ılla aynaya bakmaya gerek yok. Şuan yazı yazarken kla yede parmklarının ılgını cekmesı gıbı :X kafsyı yetırmıyor ama 2-3 dk istemsız duruyorsun.
yüzüne dikkatlice bak. Ben kimim falan de, kimliğini sorgula. İnsan kafayı yiyor. :D
Ne değişik bir gece. :D

Bu nedir? Neden yapılır? Nasıl yapılır? Hiç yapmadım.

Hiç yapmadım. Ben genelde aynada gözlerimi fal taşı gibi açıp on-onbeş saniye göz bebeğimin tam ortasına bakarım. İnanılmaz korkunç bir his ama tam odaklanmanız lazım. İnsanın tüyleri diken diken oluyor ama tuhaf sado-mazo bir zevk alıyorsunuz. Deneyin mutlaka :A

Aşırı sorgulamada,bakmada bu durum olabiliyor ayna olmadan da kendinizi sorgulayıp kimim deyin bu durum olabiliyor ama çokta fazla bunu yapmamak daha iyi:)

Zaten kendi kendime çok konuşurum daha garip bir durum. :(

Hiç yapmadım. Ben genelde aynada gözlerimi fal taşı gibi açıp on-onbeş saniye göz bebeğimin tam ortasına bakarım. İnanılmaz korkunç bir his ama tam odaklanmanız lazım. İnsanın tüyleri diken diken oluyor ama tuhaf sado-mazo bir zevk alıyorsunuz. Deneyin mutlaka :A
Şu forumda normal bir insan yok mu ya. :F

Hiç yapmadığım bir şey
Faydası oluyor mu gerçekten

GM 5 d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi