Serdar Ortaç: Eşime Bakmalarına Alıştım!

S.G.A.T.

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
10,058
Puanı
1,061
Serdar Ortaç olay yaratacak açıklamalarına devam ediyor. Daha önce "biri sevgilimin kalçasına bakarsa gurur duyarım" lafıyla büyük tepki toplayan ünlü sanatçı bugün başka bomba açıklamayla gündeme geldi.

Ortaç "artık geçtim bunları. Sevgilime bakılmasına alıştım" itirafında bulundu. Ünlü şarkıcının eşi Chloe bu yaz yaptığı cesur bikini tercihiyle çok konuşulmuştu.

serdar-ortac-180307ZA.jpg

vpGMoA.jpg

adam hastalıkla uğraşıyor utanmadan adamla uğraşıyorlar serdar bey net şekilde bu çirkin iftirafları red etti nekadar gaddar insanlar var magazin mağzemesi için hasta adamla uğraıyorlar 😵😵😵

Son düzenleme:
adam hastalıkla uğraşıyor utanmadan adamla uğraşıyorlar serdar bey net şekilde bu çirkin iftirafları red etti nekadar gaddar insanlar var magazin mağzemesi için hasta adamla uğraıyorlar 😵😵😵
Serdar bu piyasanın en büyüklerinden. Yapılan doğru değil, peki bu konuyu niye açtın diye sorarsan bana ne? gecce açmış ben mi açmayacağım.

Serdar bu piyasanın en büyüklerinden. Yapılan doğru değil, peki bu konuyu niye açtın diye sorarsan bana ne? gecce açmış ben mi açmayacağım.
aaa sana birşey demiyorum tabikide bu iftirayı çıkarana diyorum :F

tarkan musti serdar kenan 4 efsanedir erkeklerde hala yptıkları şarkılar ilgiyle dinleniyor 20 yılın üstündeler :A

Burak Kut kalbimde yaradır. :( Neden olmadı o, bir düşüncen var mı? :(
95 yılında pop erkek ödülünü vermediler adamın önünü kestiler burak benim ödülümü pop kategorisinde olmayan birine verdiler diye açıklama yapmıştı rafetten bahsediyor :A

tarkan burakı taklit ederek megastar oldu aslında :A 97yılında gitti burak gibi amerikada klip çekti burak gibi kirpi saç modası uyguladı siyah giyinme tarzınıda aldı bir bakıma buraka özenerek patladı ölürüm sana albümünde :A :A :A

95 yılında pop erkek ödülünü vermediler adamın önünü kestiler burak benim ödülümü pop kategorisinde olmayan birine verdiler diye açıklama yapmıştı rafetten bahsediyor :A

tarkan burakı taklit ederek megastar oldu aslında :A 97yılında gitti burak gibi amerikada klip çekti burak gibi kirpi saç modası uyguladı siyah giyinme tarzınıda aldı bir bakıma buraka özenerek patladı ölürüm sana albümünde :A :A :A
mesajı kendin yazdın desen şüphelenmem. :A