TVen İtiraf Ediyoruz "YAZ" 55.Bölüm

Senden benden daha iyi takip ediyordur. :X
Dizi Savaşları döneminde oy göndermek için dışarıdan takip ediyordu.

@sokak sanati büyük iltifatlar yapılmış sana kanka :F Ama şu fake mevzusunu anlamadım.

@Aserat yin bişilerden şikayetçi sanırım :A @MayısKralı sana da yılan demişler. :A

@S.G.A.T. Bully konusunda katılmıyorum pek değişmedi bence. Aksine çocuk durgunlaşmıştı.

@yatutarsa etiket konusunda bende demiştim biraz güldürmeli emojili koy diye. :A

@Thequeer samimi sohbetin olmuş bende senin fake zannetmiştim ama kaliteli mesajların ile foruma kalite getirdin bence. Senin gibi birisi ile forumda arkadaş olmak isterim :Z

@Ahmad ellerine sağlık :A
Ben şikayetçi değilim de bu etiket durumundan sonra bir açıklama yapmak istedim. :A

@sokak sanati büyük iltifatlar yapılmış sana kanka :F Ama şu fake mevzusunu anlamadım.

@Aserat yin bişilerden şikayetçi sanırım :A @MayısKralı sana da yılan demişler. :A

@S.G.A.T. Bully konusunda katılmıyorum pek değişmedi bence. Aksine çocuk durgunlaşmıştı.

@yatutarsa etiket konusunda bende demiştim biraz güldürmeli emojili koy diye. :A

@Thequeer samimi sohbetin olmuş bende senin fake zannetmiştim ama kaliteli mesajların ile foruma kalite getirdin bence. Senin gibi birisi ile forumda arkadaş olmak isterim :Z

@Ahmad ellerine sağlık :A

2 tane var biri zaten yanlış ben niye fake açayım çok saçma. Cidden biri onu işletiyor kim bilmiyorum ama ben değilim.:F
Diğeride övgü gibi zaten sıkıntılı yok bu hafta. Geçen hafta ders verdik.:A

Neyse gelelim konuğa. Adını bilmiyordum öğrendik.:X
Onun dışında fotoda ki bebek çok tatlı. Bayıldım.:love1:

Onun dışında 8 isim soran ahmad'e 4 isim ile ilgili yorum yapmışsın yada diğer isimleri ahmad koymayı unuttu. Orada bi hata olmuş çünkü beni unutmak olmaz alınırım.:A @Thequeer @Ahmad

8 soruya geçmeden önce kulaklarını çınlattık halbuki :A

Öncelikle @Thequeer çok samimi cevaplar vermişsin, aklımda seninle ilgili "fake" mi diye şüpheler yoktu değil ama şimdi hepsi gitti.

Ayrıca yöneticiliğimden dolayı havaya girip değiştiğimi söyleyenler olmuş, sanırım "yönetici olduğum için söz söyleme hakkım var" diye iddialı bir cümle kurmuştum vadi film fragmanında ona ithafen yapmış birisi onun dışında aklımda fikir yok.

MayısYılanı itirafının kimin yaptığını tahmin edebildim. :D
Teşekkür ederim :D Vadi konusunda hatırladım yaptığını ama ben yapmadım seninle ilgili bir itiraf zaten isimde veriyorum itiraflarımda ama ne yalan söyleyeyim sana müstahak Yılan :A

Gerilim de ben gelince bitti, ne kadar şanssızım kanka. :(

Kızı korkuttun kaçtı.:( Ayy ne çektik yaa. Her gün bi olay bi hakaret durduramıyoruz birde sen ne diyosun desek topluyor 3-5 kişiyi bana hakaret etti diye algı yapıyordu. Neyse ben zaten kavga mı etmiştim onunla. İçim rahat istediğimi söylerim son zamanda iyiydi aramız ama yapılanları düşününce vaz geçtim iyi olmasın.:F