Ne kadar tanıyorsun ki iftira diyorsun?Onu tanısaydınız ne kadar iyi bir üye olduğunu siz de fark ederdiniz onunla ilgili yazılanların tamamı iftira.
Ne kadar tanıyorsun ki iftira diyorsun?Onu tanısaydınız ne kadar iyi bir üye olduğunu siz de fark ederdiniz onunla ilgili yazılanların tamamı iftira.
Birkaç kişi rahatsızlığını dile getirince ben de anladım aşırıya kaçtığımı. Bir de kuralları ihlal etme durumu var o yüzden riske atmayayım kendimi. Yalnız diğer itiraflara bakınca en olumlusu benimki olmuş.Uzun süre sonra baya itiraf gelmiş, eskiden hep böyle gelirdi zaten.
@Aserat bence de sakin ol, sen en iyisisin. Takma o kadar etiketleri, yollama millete. Beni konuk ederek kaliteni tescillendirdin zaten.
@Bully hakkında yapılan itirafa katılmıyorum. Okulu sebebiyle foruma fazla zaman ayırmadı, kendi özel durumları var. Gitmesinin sebebi de bunlar zaten. Bence @S.G.A.T. hatayı sen kendinde ara. Atacan ve Kaan forumun bence gelmiş geçmiş en iyi yöneticileri, sen geçip de Ozan geri dönsün ne bu forumun hali gibi bir cümle kurmuştun. İkisine karşı büyük saygısızlık olarak gördüm ben, tabi kendi düşüncen orası ayrı. O lafın üzerine Kaan'dan nasıl bir samimiyet, nasıl bir güleryüz bekliyorsun?
@Thequeer soruları çok iyi cevaplamışsın ama ben de seni fake üye sananlardanım. Foruma bir anda gelip böyle popüler olan üyelerde aynı şeyi hissediyorum. Bu sohbet iel bu düşüncemi baya zayıflattın. Bu arada yakışıklı çocuksun, Allah sahibine bağışlasın.
İtirafı bir kere daha oku, bir nefes al şimdi bak. Ben zaten yoktum o dönem. Bana karşı tavırlarından bahsetmedim. Benim onunla hiç bir zaman tartışmam olmadı. Eski mesajlara denk gelince kibirli mesajlar vardi, itiraf da onlar üzerine. Burada olsa driekt kendisiyle konuşurdum merak etme. O saygısızlık dediğin şeyi de biz Atacanla özelden uzun uzun konuştuk zaten onu da merak etme.Uzun süre sonra baya itiraf gelmiş, eskiden hep böyle gelirdi zaten.
@Aserat bence de sakin ol, sen en iyisisin. Takma o kadar etiketleri, yollama millete. Beni konuk ederek kaliteni tescillendirdin zaten.
@Bully hakkında yapılan itirafa katılmıyorum. Okulu sebebiyle foruma fazla zaman ayırmadı, kendi özel durumları var. Gitmesinin sebebi de bunlar zaten. Bence @S.G.A.T. hatayı sen kendinde ara. Atacan ve Kaan forumun bence gelmiş geçmiş en iyi yöneticileri, sen geçip de Ozan geri dönsün ne bu forumun hali gibi bir cümle kurmuştun. İkisine karşı büyük saygısızlık olarak gördüm ben, tabi kendi düşüncen orası ayrı. O lafın üzerine Kaan'dan nasıl bir samimiyet, nasıl bir güleryüz bekliyorsun?
@Thequeer soruları çok iyi cevaplamışsın ama ben de seni fake üye sananlardanım. Foruma bir anda gelip böyle popüler olan üyelerde aynı şeyi hissediyorum. Bu sohbet iel bu düşüncemi baya zayıflattın. Bu arada yakışıklı çocuksun, Allah sahibine bağışlasın.
Anlamadım, 10 isim verdim 5ne cevap verdi işte.
Bana önemli sağlık sorunları olduğunu ve netten uzaklaşacağını söylediNe kadar tanıyorsun ki iftira diyorsun?
Okudum zaten, okuma yazmam var öyle nefes al falanlı konuşma istersen. Çocuk buradayken konuşsaydın, şimdi gidince mi aklına geldi arkasından mesaj yazıp sallamak? Önce lafı ortaya koyup sonra özür dilemek, ne bileyim helal olsun o zaman.İtirafı bir kere daha oku, bir nefes al şimdi bak. Ben zaten yoktum o dönem. Bana karşı tavırlarından bahsetmedim. Benim onunla hiç bir zaman tartışmam olmadı. Eski mesajlara denk gelince kibirli mesajlar vardi, itiraf da onlar üzerine. Burada olsa driekt kendisiyle konuşurdum merak etme. O saygısızlık dediğin şeyi de biz Atacanla özelden uzun uzun konuştuk zaten onu da merak etme.
Anlamadım, 10 isim verdim 5ne cevap verdi işte.
Sen de bu hafta 20 reytinge çıkarsın herhalde şimdiden tartışmalar başladı.Anlamadım, 10 isim verdim 5ne cevap verdi işte.
Tanımadığım bir insana söylenen şeylere inanmam, ki yapılan itirafların dayanaksız kurgular olduğunu düşünüyorum, çünkü hep bir iddia var ama hiçbir kanıt yok. Umarım bir gün geri döner ve tanırım.Onu tanısaydınız ne kadar iyi bir üye olduğunu siz de fark ederdiniz onunla ilgili yazılanların tamamı iftira.
Senden benden daha iyi takip ediyordur.Bana önemli sağlık sorunları olduğunu ve netten uzaklaşacağını söyledi.
Dünya starı olmak böyle bir şey.aleyna forum üyesimi ayoll onun itirafta ne işi var
hevesim kaçtı onun yüzünden zaten bu hafta keyif almadım @Ahmad onu koyduğu haftalar protesto edecemDünya starı olmak böyle bir şey.
Forumdan git bence Aleynazim yayılıyor forumda.hevesim kaçtı onun yüzünden zaten bu hafta keyif almadım @Ahmad onu koyduğu haftalar protesto edecem
@sokak sanati büyük iltifatlar yapılmış sana kanka Ama şu fake mevzusunu anlamadım.
@Aserat yin bişilerden şikayetçi sanırım @MayısKralı sana da yılan demişler.
@S.G.A.T. Bully konusunda katılmıyorum pek değişmedi bence. Aksine çocuk durgunlaşmıştı.
@yatutarsa etiket konusunda bende demiştim biraz güldürmeli emojili koy diye.
@Thequeer samimi sohbetin olmuş bende senin fake zannetmiştim ama kaliteli mesajların ile foruma kalite getirdin bence. Senin gibi birisi ile forumda arkadaş olmak isterim
@Ahmad ellerine sağlık
@Thequeer da çok samimi cevaplar vermiş. Zaten yorumlarından da belli kaliteli bir üyenin geldiği. Umarım uzun süre aramızda olur.
Yine güzel bölüm olmuş emeğine sağlık. @Ahmad