Senin gibi yabancı şarkı dinleyen birisi bu kıytırık çocuk şarkısına kanması şaşırtıcı millet neysede sen bari yapma ayoll neyseki ben geldim artık zihnini açacam @mrt-06 da öyle siz zehirlenmeyin diğerleri ne hali varsa görsünler
Senin gibi yabancı şarkı dinleyen birisi bu kıytırık çocuk şarkısına kanması şaşırtıcı millet neysede sen bari yapma ayoll neyseki ben geldim artık zihnini açacam @mrt-06 da öyle siz zehirlenmeyin diğerleri ne hali varsa görsünler
@sokak sanati sen yokken beni etkilediSenin gibi yabancı şarkı dinleyen birisi bu kıytırık çocuk şarkısına kanması şaşırtıcı millet neysede sen bari yapma ayoll neyseki ben geldim artık zihnini açacam @mrt-06 da öyle siz zehirlenmeyin diğerleri ne hali varsa görsünler
@sokak sanati da sen yokken çiğdem beni etkiledi demişsin bee@sokak sanati sen yokken beni etkiledi
Öyle mi demişim
@sokak sanati da tuhaf ayoll 10 yaşındaı veletler selena gomeze hergün giydiriyor sokak sanatida bunları savunuyorÖyle mi demişim
Oda durgunlaştı bu aralar@sokak sanati da tuhaf ayoll 10 yaşındaı veletler selena gomeze hergün giydiriyor sokak sanatida bunları savunuyor
@sokak sanati da tuhaf ayoll 10 yaşındaı veletler selena gomeze hergün giydiriyor sokak sanatida bunları savunuyor
Gençlerin önünü açalım lütfen.
ciddi ciddi yemek içmelere birşeyler katmış bu tilki kız bundan sonra dikkat edin sizlere bizim köyden doğal şeyler yollayacam katkısızOda durgunlaştı bu aralar
Bakıcazzzz artık diyip konuyu kapatalım yoksa @Forumdash kovacak biziciddi ciddi yemek içmelere birşeyler katmış bu tilki kız bundan sonra dikkat edin sizlere bizim köyden doğal şeyler yollayacam katkısız
Handenin o sözü Demet ile Aleynaya söylediği ortada,ama sen Handeyide Aleynayıda tuttuğun için ikisinin atışmasını kabullenmiyorsunTamam ikinizi de çarşamba günü akşam 9'da foruma bekliyorum Handenin röpünüizlicez. Gerçi bu soru çıkmaz (önceden çekildiği için) ama tarkanın albümünü sorarlar çaktırmadan perşembe inş mehmetin gezegenine çıkar da bu tık olayını sorarlar
Demete de laf söyşemişti barişti Aleyna gelip öper ablasının elini, kim bilir oğluna gelin gider Sen de çatlarsın@Forumdash da saf gibi bu kızı savunsun ayoll handeye demet bile bukadar ağır konuşmamıştır kız öyle bir geçirmişki handeye küfür etse daha iyi olurmuş derlerya aynen öyle olmuş
3:40 dan başlıyor
@Harunnn60 @MasacRE- @mrt-06 @Yiğitt @turkuazz @sokak sanati @cookies
kENDİN dünya starı olamamışsın dünya starına kedinin ciğere saldırması gibi saldırıyorsun kendini rezil ediyorsun git evinde ev hanımı ol dyor demet bile böyle konusmamstır handeyle ne el öpmesi ayoll sanada tühhhh birisi mustime bunun çeyreğini dese ölene kadar 2 elim yakasında olur @turkuazzDemete de laf söyşemişti barişti Aleyna gelip öper ablasının elini, kim bilir oğluna gelin gider Sen de çatlarsın
@Forumdash kabullenmiyor ama Aleynayla Hande birbirini sevmiyor@Forumdash da saf gibi bu kızı savunsun ayoll handeye demet bile bukadar ağır konuşmamıştır kız öyle bir geçirmişki handeye küfür etse daha iyi olurmuş derlerya aynen öyle olmuş
bir sen aklı basındasın bu konuda zaten aman sende zehirlenme yemene içmene dikkat et@Forumdash kabullenmiyor ama Aleynayla Hande birbirini sevmiyor
Bir izlenme satın alınır, 2 izlenme satın alınır ama 3.de Youtube'de artık bir dur der dimi? Hande Türk kafası ile konuşmuş hemen hack hemen suçlama. Yazın başından beri sürekli saydırıyor birilerine Demet, Tarkan allah ne verdiyse. Yap sen müziğini işine bak. Geçen yıl mor çok izlenilirken neden bu kadar tartışması yoktu.@Forumdash da saf gibi bu kızı savunsun ayoll handeye demet bile bukadar ağır konuşmamıştır kız öyle bir geçirmişki handeye küfür etse daha iyi olurmuş derlerya aynen öyle olmuş
Çok fena konuşmuş😱kENDİN dünya starı olamamışsın dünya starına kedinin ciğere saldırması gibi saldırıyorsun kendini rezil ediyorsun git evinde ev hanımı ol dyor demet bile böyle konusmamstır handeyle ne el öpmesi ayoll sanada tühhhh birisi mustime bunun çeyreğini dese ölene kadar 2 elim yakasında olur @turkuazz
Samsun demir ve Hande birbirini sevmiyor@Forumdash kabullenmiyor ama Aleynayla Hande birbirini sevmiyor
@turkuazz ı da sen zehirliyon beeebir sen aklı basındasın bu konuda zaten aman sende zehirlenme yemene içmene dikkat et
Samsun demir ve Hande birbirini sevmiyor
Mesela Hande yener ilk albümü dmcden çıkardı sonra E.köseye geçti. E.köseden ayrılıp elektro muziğiavrupa muzikle sonra poll'a devam etti samsun demirle sorunlu olmasa e.köse1den sonra dmc havada kapardı
@turkuazz ı da sen zehirliyon beee
Çok fena konuşmuş😱
94 deki mesajıma bak @Harunnn60 ne olursa olsun senin çapın nede handeye bunları diyorsun @Forumdash ı hande fanı artık saymıyorum aleyna fanı olarak devam etsin ayoll daha hande mesajalrını ciddiye almayacamBir izlenme satın alınır, 2 izlenme satın alınır ama 3.de Youtube'de artık bir dur der dimi? Hande Türk kafası ile konuşmuş hemen hack hemen suçlama. Yazın başından beri sürekli saydırıyor birilerine Demet, Tarkan allah ne verdiyse. Yap sen müziğini işine bak. Geçen yıl mor çok izlenilirken neden bu kadar tartışması yoktu.
Demet olsun Hande olsun bence bu tür ünlüler hep kavga istiyor ben anladım bunu.