Tamamdır, ekledim. Katılım için teşekkürler.@S.G.A.T. İçerde ile yarışmak isityorum bende
Tamamdır, ekledim. Katılım için teşekkürler.
Yarışmacı yazmağa renk kalmadığı için katılım bitmiştir. Hayırlı uğurlu olsun.![]()
Hahahahaha siz kaybedersinizTamamlamadı mı? 😱
Tam olarak bu.
Valla en son 20li bölümlerde kalmıştı benim bildiğim, sonra tamamladıysa bilemeyeceğimTamamlamadı mı? 😱
Tam olarak bu.
Bana da tam '26. bölümde bıraktım, ama devamını biliyorum' demişti. İnşallah bilgilerini pekiştirir, gelecek sezon daha kuvvetli bir şekilde yarışır.Valla en son 20li bölümlerde kalmıştı benim bildiğim, sonra tamamladıysa bilemeyeceğimAma sanmıyorum açıkçası
![]()
Melek Ablanın adına üzüldüm açıkcası ama kendi adıma da sevindim. Gerçi birkaç yıl oldu diziyi bitireli ama maksat eğlenmek@vadikızı nın İçerde'yi bitirdiğine dair ciddi şüpheler olduğu için (Özelden bana da dedi 26.bölümde bıraktığını) kendisini gelecek sezona atadık şimdiden. Onun yerine bu sezon yeni üyelerimizden @Thequeer efsane dizilerden 'Yılan Hikayesi' ile yarışacak. Hayırlı olsun.![]()
Aslında başka bir diziyle katılsa ya format 12 kişiye göre mi ayarlı?Bana da tam '26. bölümde bıraktım, ama devamını biliyorum' demişti. İnşallah bilgilerini pekiştirir, gelecek sezon daha kuvvetli bir şekilde yarışır.![]()
13 olursa haksızlık olacak. Zaten konuda da belitmiştim, diziyi bitirenler gerekiyor diye. Yani kimsenin hakkına girmedik.Aslında başka bir diziyle katılsa ya format 12 kişiye göre mi ayarlı?