Türkiye Eurovision 2018'te! İşte Adaylar!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir müzik yarışma düzenlensin kararı halk versin.

Fatma Turgut ne alaka ya? Kesinlikle olmaz, olmamalı yani.

Aklıma Aleyna Tilki geldi ama yaşı daha küçük, birkaç yıl sonra onu izleyebiliriz. Şimdi benim de aklımda EDİS var. Çok yakışır bence. :bhr:

Edis diye bir şarkıcı olduğunu ilk defa duydum. Manga zaten katıldı, bana kalırsa Fatma Turgut katılmalı.

MaNga MaNga deniyor da, grup dağılmadı mı? Bence katılırsa Ferman yalnız katılır.

Manga dağılmadı, Ferman solo projeler de yapıyor ama grup da devam ediyor.

Edis olur, iyi bir besteyle Fatma Turgut da olur. Yeter ki katılalım. :Z

Katılacak olmamız bile güzel. Katılması beklenen isimlerde iyi bence. Fatma'da olur Edis'de Gülçin'de.:D

Trt acıklama yaptı mı konuda kesin denilmiş?(b) fatma kim beee? Çürümüş, kpkuşmuş ruhuju alın eurovisiondan... bize enerjisi yuksek şqrkıcı ve şarkı lazım. Edis harika isim, Murat boz da olabilir. Ama bence kadın gitmeli:X

Gidelim de kim giderse gitsin modundayım.

Erkek gitmesin yeter benim için. :A

Atma bunu muhakkak duymuşsundur. :A

POP şarkılarını düşünerek bir daha dinle. :A

Düşünsem zaten pop dinlemem :A

manga,gülçin,Fatma üçüde iyi:)

aa size türk kadın şarkıcıda katılmam tuhaf olucak ama gülçin katılsın bencede :A :A :A

Bir müzik yarışma düzenlensin kararı halk versin.

Aynur Aydın gitmeli.

doğuştan şanssız o. :(

Hakikaten Aynur olmalı :bhr:
böyle biri varken başkalarını aday gösterenleri kınıyorum inşallah üstünüze @destere oturur:A

Bişey olacak da yine katılmıyoruz diyecek gibi TRT.
Evet katılırsa bu denilen Aynur Aydın/manga/Fatma/Gülçin/Edis gibi isimler değil tamamen farklı bir isim gidecek bence.

Evet katılırsa bu denilen Aynur Aydın/manga/Fatma/Gülçin/Edis gibi isimler değil tamamen farklı bir isim gidecek bence.

Kırmızı yer gibi düşünüyorum. Ama @S.G.A.T. katılacak diyor(b) Rimi rimi ley gibi olur mu diyorsun assfsdaga:F

Kırmızı yer gibi düşünüyorum. Ama @S.G.A.T. katılacak diyor(b) Rimi rimi ley gibi olur mu diyorsun assfsdaga:F

İlk aklıma gelen isimler Edis, Aleyna Tilki, Simge ve Buray'dı çünkü genç ve dinamik isimler ancak bizim dönüşümüz bomba olmalı. Peki o isimler kim olmalı? Kafamdaki fantastik iki aday; TARKAN ve SILA...

Şaka bir yana seçen TRT olduğundan kim yakınsa o kazanır hakkı.😉

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...