Orda Kulina ile Joker güzel oynardı.Oyuncaklar Ülkesi çok bozdu kızı.![]()
Belki çocuk da öyledir. .ssİri kemikliyim ben![]()
Orda Kulina ile Joker güzel oynardı.Oyuncaklar Ülkesi çok bozdu kızı.![]()
Belki çocuk da öyledir. .ssİri kemikliyim ben![]()
Sanmıyoırum. Şimdiki halimle aynı kiloda görünüyorOrda Kulina ile Joker güzel oynardı.Klipleri hala aklımda.
Belki çocuk da öyledir. .ss
Sana kilo yakışıyor zaten, heybetli duruyorsun.Sanmıyoırum. Şimdiki halimle aynı kiloda görünüyor![]()
Orda Kulina ile Joker güzel oynardı.Klipleri hala aklımda.
Belki çocuk da öyledir. .ss
Kesinlikle 😎 😎Sana kilo yakışıyor zaten, heybetli duruyorsun.![]()
Bez Bebek'in evreni iyidi ama tabii ki en iyisi Sihirli Annem bana göre.Gorfo da iyi oynardı havada.Efsane iş ya sihirli dizilerin senaryosu daha derinlikli dalga geçerler bir de.
![]()
Bez Bebek'in evreni iyidi ama tabii ki en iyisi Sihirli Annem bana göre.Keşke yeniden sihirli diziler başlasa. .ss
Uzun insanlara zayıflık yakışmıyor zaten böyle iyisin, zayıf olsan şöyle dururdu. .ssKesinlikle 😎 😎
Prenses Perfinya da iyiydi.![]()
![]()
Evet, fazlasıyla çirkin. Benim gibi karizma değil 😎Uzun insanlara zayıflık yakışmıyor zaten böyle iyisin, zayıf olsan şöyle dururdu. .ss
![]()
Ama o pek tutmamıştı sanki.
![]()
Uzun insanlara zayıflık yakışmıyor zaten böyle iyisin, zayıf olsan şöyle dururdu. .ss
![]()
Ama o pek tutmamıştı sanki.
![]()
Hoş uğursuz Star'da ne tutuyordu ki o tutsun.İyi başlayıp düşmüştü.Dedemin Dolabı ile sihirli dizilerdeki karizmamızı çizdirdik.
![]()
Hoş uğursuz Star'da ne tutuyordu ki o tutsun.Harbiden o ne kabus diziydi ya @Billy Kane izliyormuş zamanında.
Yorumlarını gördüm.
![]()
Star'da diye yorum yapıyordum, Fox'taymış. Ama Star'da da benzeri bir dizi vardı ATV'den geçmişti.Star nerden çıktı anlamadım.![]()
Star'da diye yorum yapıyordum, Fox'taymış. Ama Star'da da benzeri bir dizi vardı ATV'den geçmişti.![]()
O kız daha bir dizide de oynayamaz FETÖ kanalında oynadı diye.Kayıp Prenses'ti o.Küçük Gelin'deki kızın ilk işi.
![]()
O kız daha bir dizide de oynayamaz FETÖ kanalında oynadı diye.Kızın kariyerini bitirdi STV.
![]()
Zaten platoda İstanbul'da çekiliyormuş masrafı da yoktu. Mantıklı.Benim o dönem diziyi transfer edip günlük dizi yapma planım vardı.![]()
Bu çocuk hem adaşım hem hemşehrim hem de Ankara havası oynamış
Ayy bu çocuk nefes alamıyor ayoll sürekli konusturuyorlar hastaneye yatırılmalı bence kilo verene kadar