"Ben birkaç sene önce çok karşıydım içkiye" diyene bak
Önce asla demişsin, 1 yıl sonra biraz yumuşatmışsın, en sonunda da komple koy vermişsin
Ahaha. Güldürdü.
Gelecek yıl da içki masalarından zor toplanıyorum yazacam gibi.
"Ben birkaç sene önce çok karşıydım içkiye" diyene bak
Önce asla demişsin, 1 yıl sonra biraz yumuşatmışsın, en sonunda da komple koy vermişsin
O içme sayılmaz ki yılbaşında herkes içiyor, ben ufak bir bardağın yarısı kadar içiyordum."Ben birkaç sene önce çok karşıydım içkiye" diyene bak
Kesinlikle karşı olmamış oluyorsun o zaman.O içme sayılmaz ki yılbaşında herkes içiyor, ben ufak bir bardağın yarısı kadar içiyordum.
Kaçamak işte yoksa içene çok kızardım.Kesinlikle karşı olmamış oluyorsun o zaman.
Ergenlik döneminde olur öyle tutarsız düşünceler insandaKaçamak işte yoksa içene çok kızardım.
Sen niye bugün benim üzerime oynuyorsun.Ergenlik döneminde olur öyle tutarsız düşünceler insanda
Niye naptım ki?Sen niye bugün benim üzerime oynuyorsun.
Ağır ergenliğimin çöplüğü gibi 2013-2014 yorumlarım.Oha @Ahmad 'e bak sen İnşaallah'lar, aslalar Benim eski halimden bile betermişsin forumda.
Eski profil mesajlarımı gösterip rezillik falan diyorsun. .ssNiye naptım ki?
İnşAllah demene şaşırdım.Ağır ergenliğimin çöplüğü gibi 2013-2014 yorumlarım.
Abartıyosun.Eski profil mesajlarımı gösterip rezillik falan diyorsun. .ss
büyümüş herkes.Ben bu konuyu uplattığımda hayır diyenlerin sayısı evet diyenlerin iki katından fazlaydı. Forum çok bozulmuş 2-3 yılda