"Ben birkaç sene önce çok karşıydım içkiye" diyene bak![]()
Önce asla demişsin, 1 yıl sonra biraz yumuşatmışsın, en sonunda da komple koy vermişsin![]()
Ahaha. Güldürdü.
Gelecek yıl da içki masalarından zor toplanıyorum yazacam gibi.
"Ben birkaç sene önce çok karşıydım içkiye" diyene bak![]()
Önce asla demişsin, 1 yıl sonra biraz yumuşatmışsın, en sonunda da komple koy vermişsin![]()
O içme sayılmaz ki yılbaşında herkes içiyor, ben ufak bir bardağın yarısı kadar içiyordum."Ben birkaç sene önce çok karşıydım içkiye" diyene bak![]()
Kesinlikle karşı olmamış oluyorsun o zaman.O içme sayılmaz ki yılbaşında herkes içiyor, ben ufak bir bardağın yarısı kadar içiyordum.![]()
Kaçamak işte yoksa içene çok kızardım.Kesinlikle karşı olmamış oluyorsun o zaman.![]()
Ergenlik döneminde olur öyle tutarsız düşünceler insandaKaçamak işte yoksa içene çok kızardım.![]()
Sen niye bugün benim üzerime oynuyorsun.Ergenlik döneminde olur öyle tutarsız düşünceler insanda![]()
Niye naptım ki?Sen niye bugün benim üzerime oynuyorsun.![]()
Ağır ergenliğimin çöplüğü gibi 2013-2014 yorumlarım.
Eski profil mesajlarımı gösterip rezillik falan diyorsun. .ssNiye naptım ki?![]()
İnşAllah demene şaşırdım.Ağır ergenliğimin çöplüğü gibi 2013-2014 yorumlarım.![]()
Abartıyosun.Eski profil mesajlarımı gösterip rezillik falan diyorsun. .ss
büyümüş herkes.Ben bu konuyu uplattığımda hayır diyenlerin sayısı evet diyenlerin iki katından fazlaydı. Forum çok bozulmuş 2-3 yılda![]()
![]()