En Sevdiğiniz 'Ülker' Bisküvisi?

En Sevdiğiniz 'Ülker' Bisküvileri?

• Kullanılan toplam oy
    19
Bu hala satılıyor mu ablacım Ülker'in sitesinde görememiştim. :F

Ülker'in sitesinde yoktu galiba ondan koymamışımdır. .ss

Ayrıca tadı çamur gibiydi. :(
hhahah aa bizim mahalledeki bakkal tam antika 90lı yıllara ait herşey var orada sürekli bulunuyor bundan :A :A :A

şekeri bıraktım ama bunu bırakamıyorum :F çizi ve hayf layf favorilerim tatlı ve tuzlu olarak kardeş olarak bilinirler zaten :A :A :A
69d2c2dd-c8b7-47d0-a625-26ccf57ae059.jpg

hhahah aa bizim mahalledeki bakkal tam antika 90lı yıllara ait herşey var orada sürekli bulunuyor bundan :A :A :A

şekeri bıraktım ama bunu bırakamıyorum :F çizi ve hayf layf favorilerim tatlı ve tuzlu olarak kardeş olarak bilinirler zaten :A :A :A
69d2c2dd-c8b7-47d0-a625-26ccf57ae059.jpg
Doktor bana da şekeri bırak dedi ama bırakamıyorum. :(

Rulokat da yok, o yüzden hiçbiri dedim :T:
O bisküvi değil. :T:

Oy değiştirme var. :D

Haylayf her yerde var hala ya @mrt-06'nın işleri. :A
Bir daha anket açtığımda etiketlemeyeceğim seni. :T:

onuda eklesin ozaman @mrt-06 :A en efsane bisküvide o zaten anketde olmaması ayıp olur :A :A :A
Ekledim kraliçem. :D

Doktor bana da şekeri bırak dedi ama bırakamıyorum. :(

O bisküvi değil. :T:

Bir daha anket açtığımda etiketlemeyeceğim seni. :T:

Ekledim kraliçem. :D
oo süpersin cnm aslında hepsinis eviyorumda çizi ve haylayf dedim :Z

şeker zaten bir şürü şeyden ister istemez kullanıyoruz en önemlisi çayda kullanmamak bence yani çayı şekersiz içmelisin en azından 1 bardak sade iç hemen alısıyorsun :A

oo süpersin cnm aslında hepsinis eviyorumda çizi ve haylayf dedim :Z

şeker zaten bir şürü şeyden ister istemez kullanıyoruz en önemlisi çayda kullanmamak bence yani çayı şekersiz içmelisin en azından 1 bardak sade iç hemen alısıyorsun :A
Ben çok acıktığım zamanlar yolda Çizi alırım, eve gelene kadar yerim ama metroda otobbüste yerken çok ses çıkarıyor. :F @XanTier bir gün metroda Çizi yiyen biri görürsen o benim. :F