En Sevdiğiniz 'Ülker' Bisküvisi?

En Sevdiğiniz 'Ülker' Bisküvileri?

• Kullanılan toplam oy
    19
Ben hiç görmedim daha önce onu, yani hayatımda bir kez bile rastlamadım sanırım. :F

Gerçekten her resme tek tek baktın mı?
aaaa bisküvilerin tarkanıdır beee yarından itibaren araştırıyorsun gittiğin yerlerde bizim buralarda var 1 tadına mutlaka bak bul bir yerden bana tşşk ediceksin inanılmaz bir tadı var :A :A :A

Bu adama oyun dünyasında tapıyolar. Kojimaaaaaa diye sokaklarda koşuyolar bunun için. Bu var ya bu... :J
Sanki bir filmden hatırlıyorum. :A

aaaa bisküvilerin tarkanıdır beee yarından itibaren araştırıyorsun gittiğin yerlerde bizim buralarda var 1 tadına mutlaka bak bul bir yerden bana tşşk ediceksin inanılmaz bir tadı var :A :A :A
Yarın spora gitmeden bakarım akşama yazarım. :F

Sanki bir filmden hatırlıyorum. :A

Yarın spora gitmeden bakarım akşama yazarım. :F
bekliyorum cnm :A

bu arada en çok sevdiğin bisküviyi eklememişsin :A :A :A
10731.jpg

Hhaha aa biliyorum cnm senin en çok sevdiğin dedim :F

aaa birde misafir bisküvisi vardırki bizim köyde misafire gidenelr bunu alır götürür misafir bisküvisi diyorum oyüzden :F :F :F
527b674a992df10fb44cada5.jpg
"Sevdiğim" olarak okumuşum. :F Unutmamışsın yine. :bhr:

Bunun koyu renkli olanı güzel de artık bu çekilmiyor sanırım ilk bisküvilerden. :F

Valla bana bunu getirseler yüzlerine fırlatırım. :F Annem eskiden bunla pasta yapardı üzerinde yazınca hatırladım. :bhr:
hhahah ben hala yapıyorum bir ara fotosunu forumdada paylaşmıstım :F

pudink ile kat kat yapıp doğruyorum baklava gibi dilim dilim gerçekten çok lezzetli oluyor soğutup yiyorsun :A :A :A

hhahah ben hala yapıyorum bir ara fotosunu forumdada paylaşmıstım :F

pudink ile kat kat yapıp doğruyorum baklava gibi dilim dilim gerçekten çok lezzetli oluyor soğutup yiyorsun :A :A :A
Bir ara detaylı tarifini özelden anlatsana kendim yapmak istiyorum. :A Ciddiyim. :D

Biskrem, Çiziviç

Eti Bollos üretimden kalkmasaydı Çiziviç 'in esamesi bile okumazdı. :)

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi