Haccak ne be 😱 Bu yine başladı giresunca'ya, birisi tercüme edebilir mi lütfen @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @mrt-06
hhaha geber meraktan emiiHaccak ne be 😱 Bu yine başladı giresunca'ya, birisi tercüme edebilir mi lütfen @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @mrt-06
Seni hiç sevmiyormuş, gördüğü en itici erkek senmişsin. Neden böyle yaptığını anlamıyormuş, biraz çenen de fazlaymış. Bunları demek istedi @Çiğdem-Haccak ne be 😱 Bu yine başladı giresunca'ya, birisi tercüme edebilir mi lütfen @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @mrt-06
@Çiğdem- SGAT'a derken lafı aslında sana söyleyebilecek yeteneğe sahip.
hhahah aa evet bu gerçekten giresunca olduHaccak ne be 😱 Bu yine başladı giresunca'ya, birisi tercüme edebilir mi lütfen @Harunnn60 @Yiğitt @xemrexxx @mrt-06
Kısır olayı komiğime gitti. bende yokum hiçaa yok bu hafta bana itiraf yapılmamış @xemrexxx de öyle oyüzden canımız sıkıldı zaten
olmak yada olmamak demişler ayollKısır olayı komiğime gitti. bende yokum hiç
Bi ara bana abanmışlardı neyse böyle iyi bence kafam rahatolmak yada olmamak demişler ayoll
ben stres etmiyorum vlla kötüde gelse onu yuvarlayıp iyiye çeviriyorumBi ara bana abanmışlardı neyse böyle iyi bence kafam rahat
Stres etmiyormuş muş. Duvarların dili olsa da konuşsa geçmişi.ben stres etmiyorum vlla kötüde gelse onu yuvarlayıp iyiye çeviriyorum
fake suçlaması dısında hiçbirşeyi dert etmedim etmemde zatenStres etmiyormuş muş. Duvarların dili olsa da konuşsa geçmişi.